מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנורקסיה במצב מסוכןשרית29/10/2009
היי ערב טוב לכן בנות מה המצב איתכן ובמיוחד לך קרן אור היתכתבתי איתך לא מזמן על אנורקסיה אני שוקלת 35 קילו נכון להיום.
ואני ממש ממש נימאס לי מהחיים המפגרים האלה ממש לא בא לי ואין לי חשק לעשות כלום כי ממש
אין מצב שאני יצליח לצאת מהמחלה המפגרת הזאת קרן היום אני כבר בת 26
והאנורקסיה מגיל 14 כול הטיפולים שעברתי לא הצליחו אבל אם הייתי חולה במחלת הסרטן אז הייתי מצליחה לצאת עכשיו כבר זה נהפך לחיים השחורים שלי כפרה אז שיהיה בהצלחה לכול הבנות שחולות גם באנורקסיה וגם בבולמיה חולה אלכן ואל תיתינו לשום דבר בחיים להרוס את החיים שלכן לסיוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היייי
נטע29/10/2009הי שרית:-)
לא ראיתי אותך פה אפעם....
מה שלומך? ואו, אני מבינה את החיים הממורמרים האלה....ומקרוב.
את עובדת?
איך את שורדת את היומיום שלך? איך את מתגברת?
שולחת לך טונות כוחות וקלוריות יעילות
אוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנורקסיה במצב מסוכן
שרית16/01/2010אני גם עובדת וגם לומדת כפרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרית,
קרן אור01/11/2009...ובכ"ז את כותבת כאן,מה את מבקשת??
הידיעה שאת כותבת כאן מעודדת אותי,זה מראה לי שעדיין לא ויתרת לגמריי..
בתור אחת שיש לה גידול אני יכולה לומר לך שבניגוד להשוואה שערכת,ולאחר שעשור מחיי הייתי חולה וחשבתי שלא אצא מזה,אני יכולה להגיד לך שכול התמודדות היא קשה,אבל יש התמודדויות שתלויות רק בך.נכון,הדרך הקלה היא לוותר,להרים ידיים,לברוח..מעצמך,אבל הדרך המתגמלת והקשה היא להניח בצד את הכול,את כל הטיפולים שלא צלחו ואולי ייאשו אותך,את כל הפחדים,ולפנות לטיפול אמיתי ולתת את עצמך עד הסוף.את הרי כותבת שאין לך מה להפסיד אני דווקא חושבת שאם זה המצב את יכולה רק להרוויח,מקסימום לא,תמיד אפשר להחליט לוותר.
את כותבת לכול הבנות שלא יתנו למחלה שלהם להפוך לסיוט חייהם,אז למה כשזה נוגע עלייך את מרימה ידיים בכזאת קלות??האם את חושבת שאת לא ראויה לחיות את החיים ממקום מאושר,חופשי וטוב??יש לך את הבחירה,שרית,גם אחרי עשור קשה עדיין לא מאוחר לשנות ואולי הפעם דווקא הטיפול ה-10 יהיה זה שיעזור לך לעשות את השינוי לתמיד.
מקריאת מה שאני כותבת נראה כי את צריכה נכון להיום מסגרת יותר אינטנסיבית,אולי אשפוז,האם חשבת על כך??
אשמח אם תכתבי באילו טיפולים היית,ואולי נוכל לחשוב יחד על מסגרת שיכולה עכשיו להתאים לך יותר.מה את אומרת??
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנורקסיה במצב מסוכן
שרית06/11/2009אין לי שום בעיה קרן הייתי באישפזים בתל השומר להפרות אכילה וגם הייתי אצל דיאטנית של קופחת חולים וגם דיאטנית פרטית וגם בדיאטנית בתל השומר וכלם לא הצליח רוצים שיום ראשן אני יחזור לאשפוז ואני לא יודעת מה לעשות שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית יקרה
נטע07/11/2009שרית יקרה.
אפילו שקשה אני מאד מבינה אותך ואני בכל-זאת מציעה לך ללכת לאישפוז ומתוך רצון ולא בכפיתיות בתקווה שזה ילך לך הפעם:-)
קחי את ההזדמנות הזו...שתדעי שהרבה פעמים כבר תה"ש לא מסכימים לאשפז ואם מקבלים אותך בזרועות פתוחות אז רוצי ותנסי להציל את עצמך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית יקרה,
קרן אור09/11/2009אני מקווה שהקשבת להם ושפיספסתי אותך כי נכנסת לאשפוז אתמול.
אם כולם חושבים שזה הדבר הנכון לעשות,עבורך,לא נראה לי שכדאי להיאבק בזה.חייך מוטלים כאן על הכף,והם חשובים מהכול!
לפעמים עוזר שיש שם מישהו שלוקח זמנית אחריות על חייך,עד שתוכלי לעשות זאת עבור עצמך.
זה ההבדל בין להרפות ללוותר.
עדכני אותנו מה החלטת,
בהצלחה!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה תאומה
תמר20/01/2010יקירתי לקרוא את המילים שלך זה כמו לשים מראה למולי
אני בת 29 שוקלת כמוך ומרגישה כמוך אומנם גם אני מתפקדת למראית עין ועובדת אך השבירה שוב פעם מגיעה וזהו זה הכל שחור ימים שלמים של התחפרות מתחת לפוך ודיכאונות
אני מנסה להאמין שיש עוד תקווה ומבינה שזו ההזדמנות שלי לצאת מזה (הלוואי) ולהתחיל לחיות חיים מלאים על כל הפלוסים והמינוסים שלהם וזה אומר שאישפוז על הפרק, בואי נאמין ביחד.
שלך תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)