מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי!!!קרן אור19/09/2007
משעמם לי...מישהי??אות חיים???
אור-בלהט העניינים היום לא שאלתי אותך מה שלום הרגל שלך??איך זה בלי התפרים,את בטח ניידת יותר???
טוב יקרה מקווה לשמוע ממך........
קרן אור
נ.ב. גם את יכולה לכתוב הכל,העיקר אל תעלמי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פה!!
בלונדי19/09/2007ממתינה לבעלי האהוב!
אני שוב רוצה לחזור ולומר שלא התכוונתי לפגוע ברגשותיה של אור, ואני מצטערת אם זה יצא כך!
רק רציתי לומר מה אני מרגישה.
אור- אני מקווה שלא תיעלמי בגללי!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי אהובה
קרן אור19/09/2007אני מכירה איך הגלגלים שלך עכשיו זזים,שכחת שאני אותו הדבר???ברור לנו שרצית להביע דיעה,זהו מאחורינו,הכול ברור ונעים.
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור...
בלונדי19/09/2007לא ממש נראה שזה המצב.
נראה כאילו "הזמנתי" או התחלתי פה איזה קרב.
ואת יודעת שאני האחרונה שאיזום "קרבות". זה ממש לא אני. את מכירה אותי כבר...
ידעתי שאסור לי לדבר...
לילה טוב!
אוהבת
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חדשה
ב ל19/09/2007שמחה שהמקום הזה קיים...
טוב לאות את כל התמיכה שקיימת פה בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ב ל
קרן אור19/09/2007שמחה שנכנסת,את מוזמנת להיות חלק מהבית החם שלנו.אשמח לשמוע את סיפורך.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי בל!! ברוכה הבאה!!
בלונדי19/09/2007ברוכה הבאה לפורום הכי מקסים בארץ!
מצפים לך ומחכים לשמוע ממך.
לילה טוב!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)