מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבר כבר שבועבת 1808/11/2009
שלום בנות (:
רציתי רק לומר שעבר שבוע מאז שהחלטתי לחזור לנורמל וזה די עובד!
אני אוכלת מינימום 5 ארוחות ביום, שאחת מהן זה נס קפה עם עוגה. אני מתחילה לאהוב את המראה שלי ויש לי פחות בולמוסים. אני מניחה שקצב חילוף החומרים יהפוך למהר יותר עם הזמן.
אני יודעת שצעד כזה מלווה בעלייה קלה במשקל,אבל אני נותנת לעצמי לאכול כמו שצריך ואם אני ארגיש שאני עולה יותר מדי אז אני יעשה הליכה פעם בשבוע בשביל לשמור על הקיים.
ההרגשה הכללית היא טובה יותר, ויש לי הרבה יותר אנרגיות. הפנים שלי נראות הרבה פחות חיוורות ואפשר לומר שאני מסתגלת לדרך הזאת. אוכל זה כבר לא אויב..
דין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דין יקרה,
קרן אור09/11/2009נשמע שאת בדרך הנכונה! כל הכבוד! האם יש לך מחשבות על מה הניע את תחילת השינוי הזה??
המשיכי לעדכן אותנו,
מחזיקה לך אצבעות!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בת 1809/11/2009אחרי שראיתי כמה שהשיער נושר, אחרי שעשיתי בדיקות דם וראיתי שהברזל והB12 נמוכים מאוד, אחרי שהבנתי כמה שאני נראית חיוורת, חלשה וחסרת שמחת חיים החלטתי שאני סיימתי עם זה.
אני עדיין שונאת את המבנה ה"נשי" של השמונים בצדדים ואת זה שהירכיים עבות יותר מהשוקיים, אבל ככה כולן, וככה זה צריך להיות. זה שיש לי מוח קצת מעוות זה הבעיה שלי.
אין לי טעם בהרעבה עצמית ובתחושת סחרחורות בשביל 5-6 קילו! זה המשפט שאני אומרת לעצמי כל פעם שבכלל אני מעלה את נושא ה"דיאטה" על הפרק..
זה ילווה אותי כל הזמן אבל הכל מתחיל ונגמר בראש. אפשר לצאת מזה.
הבעיה שלי היא שכרגע אני שוקלת אפילו יותר (56.5) ועוד חצי קילו ואני במשקל שהייתי לפני כל הבלאגן הזה :( יש מצב שאחרי שאני אתאזן ולא יהיו לי בולמוסי אכילה יהיה תהליך של ירידה במשקל טבעי? כי כרגע אני אוכלת יותר ממה שהייתי אוכלת בעבר (הרחוק) בגלל הבולמוסים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו!
קרן אור10/11/2009אני חייבת לומר לך שאני מעריצה את האומץ והנחישות שלך! ואכן,לא שווה לנו להרוס את חיינו רק בשביל כמה קילוגרמים,שלוקחים מאיתנו הרבה יותר-את שמחת החיים,התקווה,האהבה והכוח האמיתי.
לגביי עניין האכילה-בוודאי שאחרי שהגוף יתאזן תתחיל הירידה או ההישארות במשקל שהוא הכי נכון עבורך.הגוף הוא מכונה ששואפת תמיד לאזן את עצמה.לפעמים זה לוקח יותר,לפעמים פחות,אבל אם מתמידים זה קורה.
אני חושבת ששירן תוכל לספר לך על כך...
חיזקי ואימצי!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)