מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלונדי מתוקה, בוקר טוב!שלי20/09/2007
אין לי זמן לקרוא את כל ההודעות, ממהרת ליום עמוס, אך רציתי להגיב למה שהספקתי לקרוא -
אל תצטערי שכתבת, זו לא היתה כוונתי! ההיפך!
רק רציתי להוריד את מפלס העלבון.
ברור שלא רצית לפגוע, כל מה שרציתי להציע זו את האפשרות שגם אור לא רצתה לפגוע באף אחד. אני חושבת שהיא פשוט רואה את הדברים אחרת, וקוראת לדברים בשמות שונים, ושהיו כאן אי הבנות.
זה הכל.
הרי אם היא כאן, כנראה שהמקום הזה מספק לה תמיכה. אז למה לנסות להעליב?
רק רציתי לגרום לשתיכן להרגיש קצת יותר טוב.
ואל תשכחי שאני מבינה לחלוטין את דברייך, הרי אני "בכירת הבולימיות" כאן, ויודעת לא מעט על בושה ועל הפחד מתגובות של אחרים למחלתי.
ובשלב בו אני נמצאת, אבוי למי שיעז לזלזל בי או במחלה.
וזהו, יוצאת מהנושא הזה.
מקווה מאד שלא נפגעת ממני...
יום טוב מתוקה, אשוב לקראת אחר הצהריים.
אוהבת, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלינקה, בוקר טוב לך!!!!
בלונדי20/09/2007שלום שלינקה. מה שלומך בבוקר זה?
מקווה שהכל בסדר אצלך. מקווה שאת מרגישה טוב.
את יודעת, לעיתים דרוש לקחת הפסקה של כמה שעות כדי לשוב ולראות את הדברים מנקודת מבט טובה יותר.
והנה, זה מה שעשיתי. חזרתי הבוקר והכל בסדר. אני לא מרגישה שעשיתי משהו רע ולא מרגישה שיש לי צורך בכלל להתנצל. זה פשוט האופי שלי שמפחד לפגוע באנשים, למרות שזה בא על חשבוני. תמיד נתתי לפגוע בי ולא העזתי לדבר.
אז הכל בסדר. ואני ממש לא כועסת עליך ולא נעלבתי. באמת. רק קיבלתי הרושם שנראה כאילו יש פה "קרב" וצריך לקחת "צדדים". ואת זה לא אהבתי. כי כאמור, לא ניסיתי להתחיל מלחמה. רק רציתי להגיד מה כואב לי.
ובאמת באתי ממקום פגוע, והיה חשוב לי להבהיר זאת.
אז הכל בסדר גמור. ואני מקווה שגם אצלך.
אני יודעת שלא ניסיתי לעשות כל רע.
ואני שמחה שאנחנו יכולות לדבר על הדברים. כי אחרת, נתפוצץ מלהחזיק בבטן. ואת זה כבר עשינו כל חיינו. או שפשוט אכלנו את הכאב והקאנו אותו. וזו הייתה הדרך שלנו לדבר אותו החוצה מאיתנו. וזה לא מה שאנחנו רוצות לעשות היום!
אז שלינקה. הכל בסדר! אני שמחה שדיברת ואמרת מה שעל ליבך.
מה שלומך? איך עובר יומך? ומה את חושבת על סושי? חחח סתם, פשט קרן אור שלנו הולכת לסעוד היום סושי, ואני כבר מתחילה לראות "סושים" מסתובבים לי מסביב הראש (כמו ציפורים, רק סושי), כי אני מ-ת-ה על סושי ובכלל מתה על דגים...
טוב יקירה. מאחלת לך יום נפלא ופורה. ועוד מעט ממש את כבר עוזבת ונוטשת אותנו לטובת חופשה רצינית! ואני שמחה בשבילך. את בטח בהכנות וסידורים קדחתניים. אז שיהיה בהצלחה ובואי לדבר בהמשך..
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יקירה!
שלי20/09/2007ראשית - צר לי לשמוע שאת עדיין לא מרגישה טוב. ומה שזה לא יהיה, מקווה שיעבור בקרוב. זה לא הזמן להיות חולה!
ומה מצב הרפלוקס? נרגע לו?
אני בהפסקת צהריים קצרה מאד, רק להודעה שתיים ואשוב לענייני.
כמובן שאת לא צריכה להתנצל או להצטער, ואסור לשמור בבטן. שום דבר.
לא התכוונתי ליצור את הרושם שמדובר בקרב, רק להבהיר שלדעתי אף אחת לא ניסתה לפגוע.
צריך לפרוק וצריך להעיר כאשר משהו פוגע, ואחר כך לשוב ולגבש גישה סבלנית ומבינה ולהכיר בעובדה העצובה מאד שכולנו סובלות, ושיש דברים שנאמרים מתוך סבל ומצוקה, ולא מתוך שום מטרה להעליב.
ואני באמת רוצה שנסגור את הנושא הזה ונמשיך הלאה.
אני לא יכולה לתאר עד כמה אני אוהבת סושי! כל כך טעים ואסתטי! וקליל. למרות שאני חייבת להודות שגם הגעתי למצבים בהם אכלתי כל כך הרבה סושי עד שהתחושה היתה דומה לסטייק ענק עם תוספות....
ואני גם אוהבת גלידה מתה ירוק - אך סביר שזו סטייה אישית שלי, והיא קשורה למקום בו שהיתי תקופה ארוכה.
ואיזה צרוף מקרים - גם לי מצפה ארוחת סושי הערב. לא משהו מפואר, מסעדה קטנה ואפילו לא כל כך מוצלחת, אך זה מה שמאפשר התקציב!
כמעט כתבתי "התפריט" - כמה פרודיאני! ואפילו אין לי תפריטי דיאטיקנית כרגע, רק המלצות והוראות מהעבר...
יקירתי, פנטזי על סושי אך תוכלי איזה מרק עוף טוב, נוחי הרבה בביתך החם וצברי כוחות.
אנסה לענות למייל בהמשך היום, אך מתנצלת מראש אם לא אספיק ואדחה זאת למחר בבוקר.
הרבה חיבוקים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלינקה!!!
בלונדי20/09/2007לדברייך!! אני מאוד סבלנית, מבינה ומכירה בסבל של חולים בה"א. אין צורך להגיד שזה מה שצריך להיות פה בפורום. כולנו שם ברמה זו או אחרת. זה ברור מאליו! וזה ברור לי שלא כל דבר הנאמר פה- נאמר במטרה לפגוע! כולנו סובלים, כל אחד בדרכו הוא. כולנו מתמודדים עם דברים מאוד לא פשוטים. אין פה "סובל יותר" ו"סובל פחות". לכל אחד יש את הכאב האישי שלו. גם לי יש את הכאב שלי. גם אני מתמודדת עם דברים מאוד לא קלים. כמו כל אחד אחר פה. ולרגע נוצר הרושם כאילו אני ניסיתי לפגוע או "לא לתמוך".
אין לי כל סיבה לפגוע פה בחברים, אני אחת מהפורום, בדיוק כמו כולם!!
אני רוצה לחתום את העניין סופית!!!!
מה שלומך?
גם את הולכת לסעוד בסושייה מקומית? אוחחח כמה כייף לך. מה זה? יום הסושי הבינלאומי? ולמה לא מזמינים אותי? חחח. כייף לך, תהני מכל רגע ותנצלי כל ביס. חחח
אני עדיין עם חום. הגיע גם היום. לא פסח עלי.
וכעת מתחילות לי צרבות משום מה. אוף, נמאס לי. עוד יום שאני יושבת בבית ולא יכולה לזוז..
את יוצאת לחופשה ואילו אני יוצאת לטיול! איזה כייף. טיול עם בעלי... מתאים מאוד! מנצלים את ימי ה"פחות חורף" שעוד נותרו לנו..
גם אני לא צמה. (מעולם לא צמתי) (לא ביום כיפור, לפחות) אז לבטח אהיה פה. עד שאצא לטיול!
גלידה מתה ירוק? יש פה דבר כזה! לא חשבתי לטעום.. איזה טעם יש לזה? מתוק? חמוץ? נשמע לי מאוד מוזר..
טוב המשך אחה"צ נעימים.
להת'
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לזה טעם של תה ירוק!
שלי20/09/2007לפעמים קצת מתוק, לפעמים קצת מריר. האמת היא, שמלבד כמה יפניות וקוראניות אני לא מכירה אנשים שאוהבים את הדבר המוזר הזה...
אז אם מזדמן לך, נסי כפית. אך לא הייתי מתאמצת להשיג את הדבר הירקרק הזה...
חוזרת להודעתך הקודמת והחשובה מאד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)