מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב!!!קרן אור20/09/2007
הילדים עשו לי השכמה בשעה 5 לפנות בוקר,אבל בלונדי כנראה שאני מחליפה אותך...-הגרון שהיה יותר טוב כבר עם נקודות לבנות(וסליחה על התאור על הבוקר),החולשה כבר נמצאת,וכנראה שהחום יגיע עד אחה"צ.אז אני בינתיים בבית,יש לי תור לרופאב בשעה 11 ולאחריו מקווה שרגליי ישאו אותי להדרכה במרכז...
ראיתי את כל מה שנכתב כאן אתמול בלילה.אני חושבת שכל אחת צריכה להגיד את מה שמפריע לה(ואם נעלבה)ובסה"כ אני יודעת שמשהו בריא התרחש כאן.כי אני ואני מניחה שגם אתן הייתי שומרת דברים בבית,כדי שלא יעלבו.אז אני מעריכה את זה מאוד,ואני יודעת שזה יסודות הבית שלנו והמטרה שלשמה הוקם הפורום.וזה לא הולך להשתנות.אני גם יודעת מצד שני,שמי שאין לה כיוון בריא בסופו של דבר הייתה נפלטת מהפורום מעצמה,כי היתה מרגישה לא בנוח לא לעשות בעצמה מאמצים כמונו.
בלונדי-אני לא חושבת שיש רע חלילה או כוונה להעליב בדברייך,ברור לי שהם באו ממקום פגוע,ואני שמחה שזה עזר לך להשתחרר,וכמובן לספר תמיד אם משהו מציק לך.אני שמחה לשמוע שהחום ירד והבחילה נעלמה...ועכשיו אני מפנטזת על סושי אז לפני שלא אוכל לאכול בגלל הגרון,אני הולכת עם חברה לפני ההדרכה לאכול כזה!
כרונית,שלי-קבלתי את הודעתכן אענה עליה בהמשך.
אני מקווה שלכולנו יהיה יום טוב,אני בטוחה שלאחר שמלבנים דברים,הכול ממשיך ממקום הרבה יותר נינוח ופתוח.
אוהבת את כולכן,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור, האם זו הזמנה לסושי???
בלונדי20/09/2007כי אם כן, אני עולה על מטוס תיכף ומייד ומתייצבת!!! לא אוותר על התענוג!! אני שמחה שעשיתי לך חשק ושמחה שאת הולכת להשביע אותו. ומזל שיש לך פרטנרית מתאימה!!
ומה זה צריך להיות שוב חום??? מה זה שוב הגרון החל לעשות צרות?? הגידי לי יקירה, מה יהיה איתך? אני חושבת שזה אולי מאותת לך שלא תוכלי לצום מחר. אם את חולה- עלייך לשתות מים ולאכול!! אבל נחכה ונראה ואני מקווה שתהיי בריאה וחזקה ותוכלי לעשות את ההחלטות בעצמך!!
אני שמחה שדיברתי ואמרתי מה שהרגשתי. אני לא מרגישה רע עם עצמי ולא מרגישה שעשיתי עוון כשלהו! אני חושבת שאתן מספיק מכירות אותי כדי לדעת שאני לא אפתח בהשמצות סרק! אם דיברתי, כנראה שבאמת משהו מציק לי. כי בד"כ אני לא מדברת. סופגת הכל פנימה עד שאני מתפוצצת בסוף... אופס, זה המ שקרה גם כאן.
אז כן, מבחינתי זה שינוי. לומר את מה שאני מרגישה. פחדתי מזה אבל אני לא מתחרטת על כך. ומי שרוצה לחשוב שזה היה שגוי- שיבושם לו!!!
אמש ישבנו אצל חברים ערביים. והנרגילה שם הרגה אותי. העשן הפריע לי לנשום! ואני שונאת מעשנים! (מקווה שאף אחת פה לא מעשנת). שונאת סיגריות ושונאת את הרייח שלהן. ואני ושנאת שאנשים מרעילים לי את האוויר שאני נושמת בעשן סיגריות. וחבל שבארץ אין חוק האוסר לעשן במקומות ציבוריים. או יותר נכון- יש חוק, אבל חבל שאף אחד לא רואה לנכון ליישם אותו! כי פה אסור באיסור מוחלט- לעשן במקום ציבורי. וכך אפשר לצאת לפאב, למסעדה או לכל מקום אחר, מבלי שריאותייך תורעלנה בזבל המעשנים! כמהנהדר. לא חשבתי מעולם שיכול להיות מקום כזה.
הרגע קמתי. חברה מהאשפוז שלא דיברה איתי שנים התקשרה ל"סלקום" שלי! היא העירה אותי משנתי, ולרגע חשבתי כי קרה משהו רע. (יש לי מס' טלפון בבית, וה"סלקום" משמש רק למקרי חירום) ואז רווח לי לגלות שזו היא. ואכן חשבתי עליה רבות אתמול. איזה כייף.
טוב. אני כל כך מקווה שהיום ארגיש טוב ואוכל לצאת קצת לטיול. כי נמאס לי להיות "פצועה אנגלייה" במיטה.
מאחלת לך בוקר מקסים ויום נפלא עם הרבה סושי! ותחשבי עלי בכל ביס... חחחח שתם! תהני וספרי איך היה!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור יקרה!
שלי20/09/2007מה יהיה עם הגרון הזה??? מקווה שזו רק התרעת שווא, נראה לי בלתי אפשרי לצום במצב שכזה.
בעניין הסושי - כתבתי כרגע לבלונדי... מחכה לי ארוחה כזו בערב, ועכשיו כבר קשה לי להמתין!
אני בסדר גמור, עומס גדול של עבודה וסידורים לנסיעה, הרי מחר כבר לא אספיק כלום (החלפת כספים, כמה קניות, אוכל לסוף השבוע). האמת היא שאני לא מבינה למה כל הסידורים האלו לוקחים לי כל כך הרבה זמן, הייתי רוצה להיות מאלו שפשוט זורקים כמה דברים למזוודה וטסים (בן זוגי, למשל...). הרי אני לא נוסעת לאי בודד, מה שאשכח כבר אשיג שם, נכון?
ובכל זאת, הרגע נזכרתי שצריך גם טמפונים, ומנסיון העבר אני כבר לא סומכת על אף מדינה בנושא הזה. יש הרגלים שקשה לשנות! אז צפוי גם ביקור בסופר פארם.
א
ני לא צמה, כפי שציינתי, ולשמחתי גם אין לי חובת נוכחות בארוחה מפסקת, כל המשפחה כמעט בחו"ל. כך שעבורי מדובר בסוף שבוע רגוע ושקט. סביר שאשן את רובו, למרות החופשה המתקרבת...
לפני כמה ימים כתבת לי מילה יפה - "זניח". שאני נוסעת לחופש, צריכה להנות ולנוח, ולא לחשוב על עלייה במשקל. זו מילה נפלאה ואני מצרפת אותה לאוצר המילים החדש - "אז מה?", "נו, שיהיה", "העיקר שהיה טעים".
כמו שכתבתי לבלונדי - מקווה שאספיק להגיב למייל היום, אם לא, אכתוב מחר בבוקר.
ואם אפספס אותך מאיזושהי סיבה - תרגישי טוב, צום קל, וגמר חתימה טובה!
אם זה היה תלוי בי, יש לך כבר מקום של כבוד בגן עדן, עם שטיח אדום וכיסא של מלכות.
נשיקות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)