מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכתוב- מלחמה בבולמוסהבחורה החדשה20/09/2007
הוריי נסעו לשבוע להפלגה.
בעודי מתמודדת עם העצמאות (שאתו מכירות כבר כהרגלכן ביומיום)-
לרגעים אוהבת אותה יותר, לעיתים בודדה.
התעוררתי היום ב5 בבוקר כדי להגיע לצבא, אחרי 3 שעות שינה בלילה,
הגעתי הביתה אכלתי משו קטן הלכתי לישון.
קמתי רעבה.
הלכתי למטבח והתעצבנתי לגלות את אחותי החורגת אוכלת יחד עם איזו חברה לה אוכל
שבישלתי לעצמי ושקניתי לעצמי במיוחד בחנות בריאות, פסטה מחיטה מלאה.
יותר התעצבנתי מזה שהתעצבנתי מזה!!!
זה מטריף אותי שזה מעסיק אותי בכלל.
אנשים "נורמליים", לא חולים כמוני, לא מתעצבנים מזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חדשה! האם את בל מאתמול?
בלונדי20/09/2007כי אני לא בטוחה שהבנתי מי את...
אשמח אם תכתבי ברור מי את..
ובינתיים מאחלת לך עצמאות בריאה ולא להתעצבן על אחיות חורגות..!חחח
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך!
אני21/09/2007
אני חושבת שבמקרה הזה גם האנשים הנורמליים היו מתעצבנים אם היו מגלים ש"אכלו להם את הדייסה"... אבל כן, אין ספק שבה"א זה מרגיז הרבה יותר. אני הייתי מתרגזת אפילו אם היו מזיזים לי את גביע היוגורט בתוך המקרר, או אפילו אם היו מסתכלים באיזה טעם הוא.
מן הצד השני, אני הייתי אוהבת לראות אנשים אוכלים, לא חשוב מה ושל מי, העיקר אוכלים! נו, ברור למה.
אני מקווה שאת ישנה עכשיו הרבה יותר משלוש שעות, כי זה ממש רע לא לישון...
ספרי קצת עלייך...
ליל מנוחה!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)