היי משפחה יקרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי משפחה יקרה!!!
    קרן אור
    20/09/2007

לא הייתי פה היה כמעט,הייתי אצל הרופאה שאיבחנה אנגינה בפעם השלישית,שוב אנטיביוטיקה שוב חולשה...אבל לפחות יש לי פטור מהצום מחר..חחח...
    ואגב,הסושי היה מדהים!!האמת היא שזה קטע אצלי,כי לפני שילדתי את בתי שנאתי סושי ויש לי חברות שכל יציאה איתן היתה לסושי,אז למדתי לאהוב ולאהוב מאוד.ושלי-אם הייתי לידי כמובן שהייתי מצרפת את עצמי אלייך לעוד מנת סושי בערב(אני לא צריכה הזמנה..חחח...) וכן בלונדי קחי כבר את המטוס הזה ובואי לכאן!!!(אני כבר רושמת את כל הדברים שהתחייבת אז תיזהרי...)
    אגב,איך את מרגישה???תנסי להימנע מקפה אני יודעת עד כמה קשה לך,אבל תקלי קצת על הצרבות..ואגב שקדים טריים(לא קלויים) מעולים לצרבות,טחנתי מאות כאלה בהריונות..
    לגבי העלייה במשקל-קודם תודה שאת משתפת אותנו.דבר שני מצטרפת לדעתה של שלי,תראי גם לי במצב רגיל יש תנודות במשקל,לפעמים אני אוכלת יותר מהרגיל ועולה,גם אני היום לא אוהבת תמיד את איך שאני ניראת.אני חושבת שזה נגזר מהרבה משתנים אחרים..אם משהו מפריע לך,אז תשני אותו.אבל בצורה שפויה,ואת יודעת למה אני מתכוונת.וברור לי גם שאת עוברת תקופה לא קלה,אז לפעמים עדיף קודם להתמודד עם הדברים הבוערים יותר,ויכול להיות שאחריהם תגלי בעצם שחזרת לאיזון.
    שלי-לא אמרת לי עדיין מתי הטיסה???איך אני מתרגשת בשבילך!!!לכמה זמן??שמחה שהחלטת לאמץ כמה מילים שלי....
    טליוש-אשמח לשמוע ממך עוד פרטים,ואם לא,אז שיהיה לך בהצלחה ביום שלישי.אני מקווה שכשמפלס הלחץ ירד,את תרגישי הקלה ותתפני לשמור על עצמך.וטוב שאכלת עוגה זה מה שנקרא הדלק הנפשי שלנו!!אבל בלי ייסורי מצפון,טוב????
    לילי-ברוכה הבאה לפורום.נשמח שתשתפי אותנו במה שעובר עלייך,ואנחנו כאן.
    הבחורה החדשה-אז את בסופ"ש מהצבא??איזה כיף!איך עבר עלייך השבוע???

אני לא רוצה להגיב על הנושא של אתמול,אני חושבת שעברנו את זה,ויאללה להמשיך להילחם בה"א!!
    אוהבת את כולכן,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי משפחה יקרה!!!

הוספת תגובה

• סוף-סוף, קרן אור!!

בלונדי
    21/09/2007

כבר דאגתי לך, יקירה.
    שמחה לשמוע שנהנית ולא שמחה בכלל לשמוע שאת חולה.
    אבל אולי תנוחי לך עכשיו ברצינות ולא תחזרי לעבודה טרם זמנך. או שבכלל מחר יש לכם חופש, כי יום כיפור.. מעולה! אני מקווה שתרגישי טוב ותוכלי להחליט בעצמך האם לצום או לא..

זה בסדר. אני לא מתכננת שום פתרונות בזק רעים. אני מתמודדת עם מה שיש וזהו..

מרגישה מאוד מאוד לא טוב הערב.. מקווה שהכל יעבור ואקום מחר בבוקר כמו חדשה.

לילה טוב לך יקירה, והרגישי טוב כבר. רק בריאות!!

אוהבת,
    בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה