לילה טוב לכולם!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה טוב לכולם!
    אני
    21/09/2007

מה שלומנו הלילה?? אני מקווה שכולכם בסדר או לפחות בדרך ללהיות בסדר אי-שם...

רציתי להודיע שמחר אני לא אהיה פה, וגם לא בשבת. אחזור במוצאי כיפור/מוצ"ש או ביום ראשון הבעל"ט. ביום-כיפור אני צמה ומתנתקת מהכל, אבל לפחות השגתי לי ספר טוב כדי "להרוג" כמה שעות - ספר העוסק במגוון בעיות פסיכיאטריות, אלא מה?!

קרן אור - תרגישי טוב ותחלימי מהר, מתוקה! ו-כן, לפחות קיבלת פטור מהצום... בכל אופן, תשמרי על הכוחות שלך ועל הבריאות שלך, ואל תנסי לצום בכל זאת!

בלונדי - לגבי ה-2 ק"ג: אני גאה בך על שאת מסלקת כל מחשבת שטות ממוחך! אני יודעת שזה מכאיב לך מאד, אבל אל תשכחי שזה לא רק האוכל הטעים שלכם שם, אלא גם הגוף שלך שבעמדת התגוננות בגלל עברו הקשה. האמת היא שגם לי מאד קשה להתמודד עם זה, אבל לאחרונה דווקא הצלחתי להרחיק את עצמי מכל ההישקלויות הללו. פעם לא הייתי מסוגלת לעשות זאת. הייתי חייבת לדעת כמה אני שוקלת בכל רגע נתון. ואילו היום, לעומת אז, אני מוצאת את עצמי מצליחה במשימה הזאת - להרחיק את מרווחי ההישקלויות האלו עוד ועוד. למתוח עוד קצת את החבל...

שמרו על עצמכם וגמר חתימה טובה לכולם!

שלכם,

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב לכולם!

הוספת תגובה

• צהריים טובים לך, כרונית!!

בלונדי
    21/09/2007

חבל שלא תהיי פה עד יום ראשון, אבל אני מכבדת את החלטתך...

תודה על כך שאת גאה בי. אין ברירה אחרת. אין לי פנאי להתעסק בזוטות ובמעשים רעים כרגע. אני צריכה את הגוף בריא ומוכן לכל "צרה" שלא תתקוף אותו. נגמר עידן המשחקים.

לגבי השקילה. מדהים כמה זה היה פעם חלק משגרת יומנו. לא עבר יום בלי להשקל לפחות פעם אחת... מגוחך. וכמה טוב שהיום זה כבר לא המצב. תארי לך, להכתיב לנו חיים שלמים לפי ספרות המשקל... לא נורמלי לחלוטין.

יקירה, שיהיה לך צום קל ומהנה (?) וימים נעימים..

ומחכה לראותך כבר לאחר שייגמר..

אוהבת,
    בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה