מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקרן אור ולבנותשירן15/11/2009
קרן אור יקרה- מה שלומך?? אני שמחה לשמוע שאת במצב מאוזן כרגע, האם חזרת למסלול העבודה או שאת כרגע בבית?
לגבי הפרידה שתיארתי, החלטתי לתת עוד צ'אנס לקשר הזוגי איתו, אני מקווה שהפעם זה יסתדר. ואם לא אז לפחות אדע שניסיתי..
סיימתי את האבחון בשעה טובה ומוצלחת. היה תהליך לא פשוט אבל גאה שעמדתי בו ולא ויתרתי לעצמי. הייתה לי שיחה עם הפסיכולוגית מהשיקום והיא אמרה שעשיתי אבחון יפה מאוד. אך כשהתחילה לדבר איתי על לימודים ותעסוקה הרגשתי שאני "נכבית" לה מול העיניים..נכנסתי ללחץ כשרק הזכירה לימודים, או תעסוקה בהיקף שעות רחב יותר..אני נורא נורא פוחדת מזה עכשיו. מלעשות שינוי כזה דרסטי בחיים שלי.
אני עובדת כרגע אומנם אבל בעבודה שמאד נוחה לי, עם משמרות כמו שאני אוהבת ולא עם הרבה שעות. זה לא אידאלי <בכל זאת אני לא מצליחה להתקדם עם משכורת כ"כ נמוכה > אבל זה גם משהו. אני לא מעלה בדעתי עכשיו לחפש עבודה עם יותר רצינות והשקעה מצידי, עבודה שדורשת ממני יותר מאמצים ואנרגיות....
וגם לגבי לימודים זה כרגע לא רלוונטי לי...אני עדיין בשלב שאני צריכה להתחזק אני חושבת.. השאלה מתי זה כן יהיה לי רלוונטי =/. חשבתי אולי על אופציה של העלאת אחוזי נכות מהביטוח הלאומי. למרות שאני ממש בספק שאקבל מהם תשובה חיובית על זה. אם בפעם הראשונה שהמצב שלי היה גרוע לא קיבלתי אז בטח שגם עכשיו לא.. אבל אני אנסה בכל זאת ..
זה יכול להקל עלי מאוד שהביטוח לאומי ייתן לי דחיפה ויעזור לי ברמה הכלכלית כדי שאוכל להתקדם ולממש גם את אופציית הלימודים.
מבחינת האוכל אני מרגישה שאני בשלב מאוד מתקדם. הדיאטנית שלי אמרה לי השבוע שאני עם רגל בחוץ כבר מהמחלה הזו וכ"כ ריגש אותי לשמוע את זה! אני באמת מרגישה שחרור עצום והקלה אדירה..יש עדיין עוד הרגלים שצריך להיפטר מהם ולהשאיר מאחור אבל אין לי ספק שאני אשאיר אותם מאחור בסוף. מעניין שמכל הדברים בחיי, ההחלמה מהמחלה היא הדבר היחיד שאני מצליחה לראות בצורה אופטימית.
נטע יקרה- אני שמחה לשמוע שאת אוכלת ומרשה לעצמך לאכול. שזה אפילו יותר מרגש בעיניי. אני זוכרת שגם אני כשהייתי רק בתחילת הדרך הייתי מרגישה המון חסכים על כל התקופה שלא אכלתי. הרגשתי כל הזמן דחף לאכול ולנסות דברים חדשים. הרגשתי רעבה כל הזמן..בסוף זה עובר! את יכולה להיות רגועה לגבי זה. אני חשבתי שזה בחיים לא יעבור לי אבל בסוף הרעב ה"מוחי" הזה חולף ברגע שתתני לגוף שלך את מה שהוא צריך. אני זוכרת שהייתי כותבת על זה הרבה כאן , על התסכול שזה גרם לי להרגיש..אבל זה טבעי ונורמלי. זה הדרך של הגוף שלך כרגע לתקשר איתך. אל תכעסי עליו ולא על עצמך.
דין יקרה- התרגשתי מאוד לקרוא את הדברים שכתבת לקרן אור..אני לא זוכרת שיצא לנו לדבר כ"כ אז אשמח אם תספרי קצת על עצמך בת כמה את וכמה זמן את בהחלמה כבר.
לגבי עניין המשקל והאיזון אני יכולה לומר לך <וקרן אור תעיד על כך> שהייתה לי תקופה ארוכה שבה הגוף שלי היה לי מאוזן לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שירן15/11/2009לא מאוזן לחלוטין***
לקח לגוף שלי זמן להתאזן.. הייתי בוכה המון והרגשתי פשוט נורא על מה שעוללתי לו.. לאט לאט זה חזר לעצמו וזה חוזר לעצמו בסוף..רק אל תפסיקי עם התהליך החשוב הזה שאת עושה, אל תפסיקי להזין את עצמך ..כי זה הפתרון , זה התרופה בסוף להכל.
בסופו של דבר הגוף שלך ישוב לסמוך עליך ויתאזן. מניסיון .
קרן אור, אני מתרגשת לכתוב את המילים האלה.. מי היה מאמין שבסוף אזכה לספר כאן על זה.. זוכרת כמה היה לי קשה????
אוהבת אתכן
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן ואר ושירן המדהימות!
נטע16/11/2009שירני וקרן אור המדהימות!!!
מה שלומכן יקרות שאתן?
שירן-אין לך מושג איך שאני גאה בך שהחלטת לקחת הזדמנות נוספת עם החבר שלך.תעדכני מה קורה ואיך הולך.... ואני ממש מעריכה אותך... אני מאד מבינה אותך שאת עדיין לא מוכנה לצאת ללמוד, לאט לאט גם זה יבוא.
אצלי אין חדש חוץ מזה שאני במיטה ואני כמה ימים עם חום גבוהה יש לי דלקת ראות.
האם אתן עשיתן חיסון נגד שפעת חזירים???
אוהבת אותכן
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה!
קרן אור20/11/2009אוי.מסכנה.ליבי יוצא אלייך,עוד הפעם חולה???
צר לי יקרה,אני מקווה שאת מתחזקת ,נחה ואוכלת כדי לאושש את עצמך.
החלמה מהירה!!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירני יקרה שלנו,
קרן אור20/11/2009אני בעצמי מתרגשת לקרוא את מה שכתבת.אכן עשית צעדים מאוד משמעותיים בחייך,וזוכרת כמה אז לא יכולת לראות מה עוזר שינוי קטן??אז היני הרגע שבו כל הצעדים הקטנים התקבצו להם לידי שינוי ממשי והם נוגעים בכל תחומי החיים שלך!
לגביי החבר-איך זה קרה שחזרתם??אשמח אם תרחיבי יותר.אולי זה נכון לתת צ'אנס נוסף(כל עוד הצד השני גם רוצה בכך,כי אז סיפרת שהוא לא היה מעוניין..מה השתנה??),תוך כדי הבנה שאם זה לא יצלח,תדעי הפעם לקום מיד מהמקום הזה ולהמשיך בחייך,כי אכן נשמע שאת עושה כל שאת יכולה.
לגביי ביטוח לאומי-כמה אחוזי נכות נקבעו לך בגין הפרעת האכילה??לטעמי,שווה לנסות להעלות אותם,מה יש להפסיד?? כך או כך,אני שמחה מאוד שעברת את כל השלבים ומעריכה מאוד את מה שאת עושה למען עצמך.ואם עבודה מתוגברת ולימודים הם בהרגשה יותר מידי לכרגע עבורך,דחי זאת עוד.אף אחד לא ממש רודף אחרייך.זה חיכה עד עכשיו וזה יכול להמשיך לחכות עוד קצת.את תגיעי לשם כשתהיי באמת מוכנה לכך פיזית ונפשית.
חיזקי ואימצי!
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)