מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי לכולכן,קרן אור22/09/2007
טוב הצום הסתיים לו.אני עייפה,בסוף צמתי עם שתייה וללא אוכל.ותיכף אני נוסעת להוריי לשהור את הצום כמו שצריך...בלונדי,יהיו שם הרבה גבינות אז הפעם אני לא מזמינה אותך...(אבל הסושי לך ולשלי עדיין רשום...)בעלי רוב היום היה במיטה אז אני פיזזתי עם הילדים,ואני מוטשת יותר מהרגיל...בו נגיד-אם המהות של יוה"כ זה להתענות,אז עם שתיה אומנם אבל ללא טלוויזיה,ללא מזגן,ללא הפורום ורק עם ילדים שקמו לפני 6 בבוקר עמדתי במשימה וכיפרתי על עוונותיי..
בלונדי-שמחה שאת מרגישה טיפה יותר טוב,אבל יקירה אם לא תרגישי טוב מספיק על תעמיסי על עצמך טיול,מדהים ככל שיהיה.תאמיני לי למדתי על בשרי,הכול חוזר כבומרנג...
שלי-לא אמרת לי בסוף מתי הטיול???אני שמחה ששיתפת אותנו ביחסך למשקל,אבל אני ממש רגועה.זוכרת את הגרעין הבריא???והאלרגיות הן נחלתו של מי שצמה גם....אני כבר מעל לחודשיים עם כדורים,לצערי מזדהה איתך...
כרונית-טוב אני מקווה שהצום עבר בסדר.בטח אהיה כאן בלילה כשתפציעי.מקווה שתפצי את גופך בארוחה של אחריי,אין כמו זה,אה??
וכל השאר מאחלת לכולנו שנה טובה ומלאה בריאות ואושר.לא צריך כלום מעבר לזה!!
יאללה האוכל מוכן,נשתמע יותר מאוחר...
נ.ב. אגב שקלתי אתמול ויש כאן משהו סימלי כי עליתי גם אני כמעט 2 ק"ג....טוב נו,החגים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יקירה!
שלי22/09/2007יום הכיפור שעבר עלייך נשמע כמו עינוי אמיתי... וחבל שכך. אך זו באמת התחלה חדשה לשנה שכולנו מקוות שתהייה בריאה יותר, ונקייה מאנגינות!
נותר בך איזה כוח להתחיל שבוע חדש?
מקווה שתוך יום יומיים תחלימי לחלוטין ושחג הסוכות יעבור בנעימים!
מאמינה שעבורך הקילו שניים שנוספו אינם מהווים טרדה משמעותית, וודאי יעלמו תוך ריצות אחר הילדים בחג הבא...
תודה על המילים היפות - כן, אני מאמינה שבעתיד עניין המשקל יהיה קריטי פחות. בנתיים אני עדיין בשלב בו לומדים שאפשר לאכול כמו אדם נורמלי ולא להפוך לגוש ענק ברגע... את יודעת איך זה, ההגיון מבין זאת היטב אך הנפש החולה והמשתקמת עוד מפריעה.
בכל מקרה, עבר לו יום כיפור רגוע, ללא צום וגם ללא דאגות מיוחדות. רוב משפחתי לא בארץ כך שגם לא היו ארוחות, מה שרק הוסיף לשלווה שבחוץ.
רצה לסיים לארוז - טסה מחר!
שנה טובה לך יקירתי, תודה על הכל, ונפגש עוד שבועיים!
אוהבת,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלי יקירתי
קרן אור22/09/2007שתהיה לך חופשה מדהימה!!מקווה שתעשי חיים,משוללי כל רסן ודאגות...(כן,אני מאחלת לך מה שהייתי מאחלת לעצמי).ואני מאוד אתגעגע אלייך כאן....ואני בטוחה שאת תחזרי אלינו מלאת אנרגיות טובות.נמתין לך,ואשמח לשמוע ממך,אם יצא לך,אבל אם לא,מקווה שתתגעגעי קצת אלינו..ואם יהיו ימים קשים,תזכירי לעצמך כמה עברת,ואיזה גרעין חזק התקבע בך בחודשיים האחרונים.אנחנו רק יכולנו לעזור ולהיות שם,אבל הכל שלך וישאר בך לתמיד.
אוהבת מאוד,
קרן אור.
נ.ב. לא אין לי כוח להתחיל את השבוע,אבל מי בכלל שואל אותי...לפחות הגרון בסדר,אני שוב על אנטיביוטיקה,אבל לשם שינוי זה לא התפתח למשהו חמור יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה מתוקה!
שלי22/09/2007מבטיחה לשלוח מייל אחד לפחות...
תרגישי טוב ותשמרי על עצמך! (זו הוראה, לא בקשה...).
שלך,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)