מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרהוריםהבחורה החדשה23/09/2007
לפעמים אני חושבת שזו טעות קוסמית.
שזה יינג ייאנג מה שקרה לי.
שזה נטו פחדים המחלה הזו ושאין סיבה לפחד כי החיים יפים.
כי יש מקומות שהם שלי ושאם אוכל יותר או פחות או ארזה או אשמין זה יילקח לי.
מתסכל שלמרות ההבנה הלוגית של הדברים,
הרגש, הלב, החוסר ביטחון, המחשבות לא מאפשרים לי להיות נוכחת אלא אם אני שולטת על שאני אוכלת.
אולי הדרך היא באומץ?
לקפוץ למים, לאכול מה שבא, להקשיב לגוף (גם כשכל כך קשה לשמוע), ופשוט לתת לעצמי להיות...
אני כל כך רוצה לצאת מזה.
לתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הבחורה החדשה
קרן אור23/09/2007איך פעם מישהו כתב-"אני יוצא למסע".זה מה שזה.לפעמים המסע מלהיב לפעמים פחות.לפעמים הוא משעמם,ומחפשים את הריגושים,לפעמים לא.לפעמים קשה יותר,ואז רוצים לחזור הביתה למקום המוכר,האהוב,גם אם הוא לא כ"כ טוב,ןלפעמים מתחילים להרגיש שבא לפרוץ את הגבולות,ורק מי שמעיז בסוף מצליח.
תיראי הרגשות לא משתנים ברגע,זה תהליך,של ללמוד להקשיב לגוף ,לרצונות שלו,לתאוות שלו,וזה לא קל כי פירושו של דבר להקשיב למה שעד כה ניסינו לקבור או להוציא מתוכנו.אבל מי שמאמין בעצמו ושורד את המסע הזה הוא מבין שהיה למה.שהחיים באמת יפים.ואז ישנו הוויתור לעצמי לפעמים,היכולת לקבל את התנודות השונות,הזרימה שעליה את מדברת..
אני בטוחה שבסוף הדרך תשתלם לך,אני יודעת שלא קל לך כרגע,אבל קחי כל יום צעד קטן קדימה ולפני שתשימי לב בכלל,תביני עד כמה התקדמת,ועד כמה יש חיים מעבר למשקל ולה"א.
ואני כאן תמיד להבין,להקשיב,להרים אותך על כפיים,אבל את צריכה לרצות,ולהאמין שאת יכולה.מעבר לזה תאמיני לי הכל קטן ולא משמעותי.
אוהבת,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
just_dance23/09/2007לקפוץ למים- זה מה שאני עשיתי לפני כמה שבועות (אולי חודש??) . פשוט החלטתי שאין מצב שזה ידפוק לי השקעה של 3 חודשים.
בהתחלה זה קשה כואב ולא נעים, ואמנם שהרגשה ובחשיבה לא השתנה הרבה , אבל וואלה, עליתי קצת במשקל והעולם לא קרס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד טליוש!!
קרן אור23/09/2007אני מבינה שעם סיום הלימודים גם האופטימיות הגיעה!!!
כן ,אה??בהתחלה נראה שאם נעלה במשקל משהו ישתנה,ןפתאום אנחנו מגלות שאף אחד אפילו לא שם לב,ושניתן לחיות עם זה ואפילו טוב!!
מחזקת את ידייך יקירה.ויאללה מספיק,אני נותנת לך את ה-800!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך היא בהחלט באומץ
לילית23/09/2007אני מאוד מזדהה עם מה שכתבת, הפחד הוא האויב הכי גדול שלי, שלך, שלנו.
אני כבר יודעת שכשאין לי את האומץ להתמודד עם החיים שלי, כשאין לי את האומץ להתמודד עם הכאב שלי, אני בורחת למחלה.
זה עצוב, אבל אני מבינה את זה...
אני חושבת שחשוב להבין מה "מבריח" אותנו מלהתמודד ולמה אנחנו בוחרות במחלה ובכאב שהיא מביאה איתה כצורת התמודדות. זה כמובן במקביל למציאת דרכי התמודדות יותר בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)