היי כרונית יקירתי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי כרונית יקירתי!!!
    קרן אור
    23/09/2007

טרם הפצעת כאן היום,בטח יותר מאוחר..בכל אופן יקירה רציתי להגיד לך לילה טוב,חזרתי עכשיו מחתונה ואני הרוגה מעייפות מצטברת.מקווה לשמוע ממך הלילה,ומקווה שקיבלת את המייל שלי מהיום,כי היתה לי תקלה בסרבר..
    נשיקות יקרה,ליל מנוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי כרונית יקירתי!!!

הוספת תגובה

• היי מתוקה!

אני
    24/09/2007

אכן, קיבלתי את המייל שלך, וגם עניתי לך עליו עכשיו. כן, כהראה היתה בעיה בסרבר כי קיבלתי את מכתבך כמה וכמה פעמים ובשעות שונות...

לגבי הגרון שלך - אני עדיין חושבת שכדאי לך ללכת לעוד מישהו, רק ליתר בטחון. ולא, היום כבר לא נותנים כדורי אנטיביוטיקה למנע, כי כבר יודעים שזו טעות. גם לי בזמנו אמרו לבלוע כל לילה חצי כדור ל"מנע", וראינו איזה מנע יצא מזה... בכל אופן, היום כבר לא עושים זאת. פעם היתה לי דלקת כ"כ חריפה בגרון שיצרה לי כבר קרומים לבנים בכל הלוע. הרופאה כבר נבהלה לגמרי כי היא חשדה שזה דיפתריה והיא שלחה אותי מיד לבי"ח. בסוף זאת היתה "רק" דלקת גרון סטרפטוקוקית חריפה... תודה לאל (רק שתביני עם מי את מדברת).

מקווה שנהניתם בחתונה ושהיה לכם שמח-שמח!

לילה טוב ונשיקות!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה