מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה טוב בנות יקרות!!!בלונדי24/09/2007
מה שלום כולכן?
איך עבר הצום?
כרונית וקרן אור- מקווה שהצום עבר עליכן בשלום. וזהו... חסל סדר יום כיפור.
אני בהצתה קצת מאוחרת, אבל אצלכן זה כבר עבר אמש... ופשוט היינו בטיול! אז לא יצא לי "לחתום" זאת אתכן..
כאבי הבטן נרגעו ונהנתי, אך היום בצהריים שוב עלה לו החום, באמצע הכייף של הטיול...! ישבנו, אכלנו, שתינו. וכעבור שעתיים כבר הרגשתי יותר טוב.
קרן אור- אני מצטרפת לעצתה של כרונית וממליצה לך לבדוק את עניין הגרון, אחת ולתמיד!
כרונית יקירתי- אם את פה, השמיעי קול. אני כותבת לך כעת...
נשיקות לכולן וליל מנוחה!
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב גם לך, בלונדי!
אני24/09/2007
אני אכן פה, ויתכן ואחזור עוד מעט. כתבתי גם לך, ואני מקווה שהגיע. אני שמחה לשמוע שנהניתם ושחזרתם בשלום. נשמח לשמוע על קורותייך והתמודדותייך ככל שתרצי לשתף.
ובכל אופן - נחמד לראותך פה שוב!
לילה טוב ושינה ערבה!
באהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*התמודדויותייך, כמובן.
אני24/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כרונית!!!
בלונדי24/09/2007שלום יקירתי!
קיבלתי, גם קיבלתי, את המייל המקסים שלך! אין כמוך. תודה יקירה!!!
אני מרגישה לא טוב... דכאון השתלט עלי. הרגשה רעה שרובצת לי על הלב. אני לא מסוגלת לחשוב בבהירות כרגע.
אני עולה למיטה. אני מתה מעייפות.
מאחלת לך לילה טוב ושקט.
וחצי שבוע קל ונעים!!!!
נפגש מחר, כמובן!
אוהבת,
בלונדי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, בלונדי.
אני24/09/2007
מדוע נפלו פנייך, חמודה? הלוואי שתקומי לבוקר של אור!
שיהיה לך יום נעים מחר עד כמה שאפשר!
לילה טוב ולהשתמע!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)