מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב לכולן !לילית24/09/2007
הי בנות,
בוקר טוב,
אני מתחילה היום קורס שפירגנתי לעצמי. הכל כדי להעסיק את עצמי ולצאת מהמעגל המעיק של שעמום->דיכאון->אכילה->הקאה->דיכאון->אכילה->הקאה וחוזר חלילה.
היום אני סוגרת שבוע נקי בלי הקאות ואני ממש ממש גאה בעצמי, במיוחד אני שמחה שהצלחתי השבוע בסך הכל לשמור על תזונה שפויה, ושאיפשרתי לעצמי לקבל גם את זה שלפעמים אני לא בשליטה, בלי להקיא אחרי זה.
אין ספק שיום כיפור והצום - כן אני צמתי, איפשרו לי לעצור את הכדור השלג בצורה מכאנית.
מקווה שלכולנו יהיה יום מקסים, ושעכשיו שאנחנו נקיות מחטאים לא נחטא גם כלפי עצמנו.
ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילית- אני גאה בך!!!
בלונדי24/09/2007כל הכבוד יקירה!
שבוע נקי מהקאות זה צעד גדול מאוד, ואת צריכה לטפוח לעצמך על השכם. כל הכבוד!!!!
אני יודעת כמה כוחות דרושים כדי להפסיק, וזה לא מובן מאליו.
הקורס שאת מתחילה היום, הוא עוד צעד בריא ביותר. להתעסק בדברים אחרים, לצאת מהבית, ולא לחשוב על האוכל שאורב לך בכל פינה. כל הכבוד. זה מאוד חכם לעשות, וחוץ מזה- מגיע לך!!!!
תהני בקורס החדש!!
ותמשיכי בדרך שהתחלת. ואנחנו איתך, לצידך, תמיד!!!! ספרי מה קורה ואיך את מרגישה!!!
שיהיה לך יום נפלא!
חיבוקים,
בלונדי!
ואגב- בקשר למקום מגוריי! מפאת חשש לחשיפה ברשת, אוכל רק לומר שאני גרה במדינה אירופאית- מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! זה כל מה שאני יכולה לגלות.... אז תפעילי את הדמיון, ואולי תנחשי..חחחח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, לילית.
אני24/09/2007
מאד משמח אותי לקרוא שאת מציינת שבוע תמים ללא הקאות! את צריכה להיות מאד גאה בעצמך ולתדלק את עצמך בהצלחה היפה הזו כדי להמשיך הלאה באותה דרך.
באחת תוכניות האירוח שראיתי התארחה אריאן לב שהיא בולמית קשה לשעבר. היא סיפרה שלפחות בשנים הראשונות למחלתה היא התרגלה להקיא אחרי האוכל וזה לא נראה לה כ"כ רע ומוזר. למנחה היה פשוט קשה לקלוט את זה. אותי פשוט עניין אם היתה אצלה הכחשה חזקה במיוחד, או שבאמת היא לא הבינה עד כמה נזק היא גורמת לעצמה ועד כמה הדבר הזה היה רע.
אני מבינה שאינך עובדת היום. אני חושבת שזה מצוין שתמצאי לך עיסוקים מחוץ לבית, כמובן במסגרת המתאימה לך. העבודה שלי, שהיא כורח המציאות, מחזיקה אותי על הרגליים - תרתי משמע. שם אני לא יכולה להתחיל לבלוס ולהשתולל, אך לצום אני כן יכולה... אבל אני כבר לא עושה זאת.
בהצלחה בקורס החדש והמשך ערב נעים!
המשיכי לשתף אותנו...
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)