בוקר טוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב!
    בלונדי
    24/09/2007

הי בנות יפות! מה שלומכן הבוקר?
    יום שני היום (אם אני סופרת נכון), וזה אומר שנשאר לכן ממש רק עוד קצת עד לערב החג, הבא עליכן לטובה, שם בארץ. איז כייף. כמה נחמד שבמשך 3 שבועות- יש חגים, אחד אחרי השני. ויש חופש. טוב מאוד. תנצלנה כל רגע..

אמש הרגשתי לא כל כך טוב. לא יודעת בדיוק למה. היה לי רע... המשקל העודף, הרגשת המחלה שפקדה אותי, והכל! אני חושבת שהפסקת הציפרלקס קשה לי מאוד. יש לי מצבי רוח שקשה לי מאוד לשלוט בהם. הם משגעים אותי לחלוטין. זה לא קל, זו גמילה לכל דבר. ואחרי שנים של שימוש בתרופה, למוח לוקח זמן להבין איך לתפקד בלעדיה. ואני כמו מריונטה, נעה מפה לשם...

הבוקר התעוררתי מוקדם. חלמתי חלום מוזר. וירדתי מיד למחשב, לראות מה קורה ומה חדש.
    והנה, ברגעים אלו, אני מרגישה שמתחיל שוב לעלות לו חום. וכבר ממש נמאס לי מכל העניין הזה. נמאס לי להרגיש ככה ונמאס לי להיות כמו סמרטוט שלא יכול לזוז מהבית. אני חושבת שאם זה לא יפסק בקרוב- אלך לרופא ואבדוק את הנושא. די, חלאס!! יש גבול לכל תעלול.

היה לנו טיול יפה. ונהנינו מאוד... אך כמובן שהחום לא פסח עלי והגיע גם אתמול אחה"צ.

בנות יקרות, אני מקווה שיש לכן יום נפלא. והנה החג כבר אורב לו בפינה, מחכה לתקוף אתכן. מקווה שכולכן תשבנה בתוך סוכה. ותצלחנה ליהנות מהחג המקסים הזה.

ואני פה... מקווה שארגיש טוב, ומחכה לשמוע מכן..

יום טוב!

אוהבת,
    בלונדי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב!

הוספת תגובה

• הי בלונדי

לילית
    24/09/2007

למה החלטת להפסיק את הציפרלקס ?
    אני התחלתי רק לאחרונה - שלושה חודשים לקחת ודי מרוצה, בעבר לקחתי סרוקסט אבל עכשיו אין מצב שאני חוזרת אליו.

מידנה אירופאית מדהימה, נו זה ברור... אתם אוכלים צ'יפס עם מיונז ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילית!

בלונדי
    24/09/2007

אני מאוד מרוצה מהציפרלקס וזה ממש הציל אותי. אני לאחר שנים ארוכות, וכיום נמצאת במקום הרבה יותר טוב. והמחשבה היא לכיוון תכנון הרחבת המשפחה. מה שאומר, שעדיף להתחיל להגמל כעת, כדי למנוע על נזק בעתיד...

זו תרופה מעולה! ומוכיחה את עצמה כמעט כל אצל כל אחד...

צ'יפס עם מיונז? ממממ, בוודאי. אבל פה אוכלים גם צ'יפס עם חומץ ומלח. זה מאוד טעים, למרות שנשמע לא הכי...

מה שלומך?

יום טוב..
    בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילית!!!

קרן אור
    24/09/2007

כל הכבוד,אני שמחה לכתוב זאת היום,ואשמח לכתוב זאת כל הזמן...אני יודעת ששבוע בלי הקאות נראה לך עד לפני כמה זמן כמשימה בלתי אפשרית,אבל היני הוכחת לעצמך שעם שינוי חשיבה אפשר.מאחלת לך שנחגוג עוד הרבה ימים ושבועות כאלו,אני בטוחה בכך!!
    ואני כאן יקירה תמיד!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קרן,

לילית
    24/09/2007

המאבק הוא בלתי פוסק, זה מתיש להתמודד עם המחלה הזאת דקה אחרי דקה יום אחרי יום...

אבל כל יום שעובר הוא בבחינת עוד יום נקי.

קשה לי, לפעמים קשה לי עם ההגדה הזאת "בולמיה" אני לא רואה את עצמי בתוך מחלה, ולמרות זאת אני מנסה להילחם בה.

מה שבטוח זה במשך כמעט כל חיי אני אוכלת אכילה רגשית, מגיל צעיר ביותר מצאתי מזור באוכל. ועם הנחמה המתוקה הזאת גדל גם התחת שלי למימדי ענק... ופתאום יום אחד אחרי אכילה רגשית כזאת (בומוס בשבפה מקצועית - כנראה) חשבתי לעצמי כמה נחמד יהיה להקיא את כל האוכל הזה ולא לעלות ממנו במשקל.
    לקח לי זמן, לפתח טכניקות של הקאה, זה מאוד הפחיד אותי בהתחלה אבל לא התיאשתי ועד מהרה פיתחתי את הטכניקה שלי. ופתאום הקלות הבלתי נסבלת של ההקאה, איפשרה לי להתיר את הרסן לגבי האכילה שלי.
    פתאום ידעתי שזה לא משנה מה אוכל, כי ממילא אני אקיא את זה אח"כ...
    בינתיים עברו להם מעל לעשר שנים, חתונה, חמישה הריונות ושתי לידות והתובנות פתאום החלו לקרות...
    הי אני מקיאה המון,
    אני בעצם בולמית...

קשה קשה לי לקבל את זה,
    עוד יותר קשה לי להילחם בדפוסי ההתנהגות שמושרשים בי כבר שנים.

בא לי לצרוח לשמיים לאלוהים שתעזור לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לילית!!

בלונדי
    24/09/2007

אז את נשואה. ויש לך 2 ילדים... וואוו... איזה יופי. לא סיפרת זאת עד עכשיו!

הסיפור שאת מתארת דומה מאו דלמה שקרה אצלי. מגיל ילדות האוכל היה בשבילי הכל. אמא ואבא, חום של משפחה, חברים- הוא שימש להכל. אכלתי בכל עת. לא ידעתי להתמודד עם דברים מלבד ע"י אוכל...

אבל את הרית... וילדת.. מתי כל זה קרה? האם הקאת כך גם במהלך ההריונות?

באשפוז שלי היתה איתי בחורה אנורקסית שילדה. במשך ההריון היא לא אכלה כמעט כלום והייתה לוקחת משלשלים. הילד שלה יצא עם חוסרים אדירים. ואני תוהה מה קורה איתו היום...
    והייתה עוד בולימית הריונית.. התאשפזה בהריון...
    ולא הבנתי איך אפשר להיות בהריון ולהמשיך עם כל זה... זה היה נראה לי טירוף... זה לפגוע בגוזל שלך שגודל שם...

אני עדיין ממליצה בחום על טיפול פסיכולוגי ומעקב דיאטני. טיפול פסיכולוגי יעזור להבין מאיפה הדברים קורים ואיך להתמודד איתם. ומעקב דיאטני עוזר מאוד כדי להכנס למסגרת. ולדעת שיש מי שפוקח עליך עין.

אני מחזקת אותך על שבוע נקי. זה המון וזה צעד רציני. ומקווה שתמשיכי עם הכוחות האלה שלך.. ותצעדי איתם קדימה....

ערב טוב...

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה בלונדי

לילית
    24/09/2007

כן אני נשואה ויש לי שתי בנות.
    במהלך ההריונות הקאתי, אבל פחות, הרבה פחות... כך שהבנות שלי טפו טפו נולדו בסדר גמור (אני מקווה).

אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי, בערך...
    גם אני כמוך חיה לא בישראל, והמטפלת שלי נמצאת בישראל כך שאנחנו נפגשות כשאני בארץ בצורה מרוכזת - יום יום, וכשאני כאן אנחנו מתכתבות במיילים ובSMS, לא הכי טוב אבל זה מה יש.

אני מנסה לעשות עבודה על עצמי, ואני חייבת לספר שהיום הצלחתי לעצור את עצמי מלהכנס לבולמוס, שזה משהו שבדרך כלל קורה לי בלי מחשבה - הכניסה לתוך הרצף הזה של בולמוס ואח"כ הקאה. אני גאה בעצמי, אבל זה דורש ממני מאמצים כבירים.

אני יודעת יש לי כוחות לנצח את המחלה הזאת, מהשורש, כלומר לטפל באמת בכאב שמטריד אותי ולא רק בסימפטומים, אבל זה קשה וזאת עבודה סיזיפית...

ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדי יקרה, תרגישי טוב!!!

אני
    24/09/2007

אוי, מה יהיה עם החום והחולשה האלה? אולי בכ"ז תלכי לרופא? אולי כדי להתייעץ גם בקשר לגמילה מהציפרלקס? מכל מקום, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו, שהכל בסדר אתך ושהערב עובר עלייך בשקט יחסי. מתוקה, אני אשמח לשמוע ממך.

חיבוק גדול!

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה