מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלונדי יקירהקרן אור24/09/2007
אני שמחה שנהנת מהטיול,אבל הצטערתי לשמוע שהחום חזר.אולי תשתמשי בעצתך לי ותלכי לבדוק את זה??אני אומרת את זה מדאגה,ואני בטוחה שזה גם משפיע על מצב הרוח שלך...וכן,גם המחסור בציפרלקס מחייב אותך להתמודד עם תחושות בקשת כזאת שעוד לא הכרת..אבל הי,מדובר בבלונדי שלנו!!אני לא דואגת בכלל,אני יודעת כמה כוח יש בך להתמודד(הרי ההתמודדות הקשה ביותר היתה להימנע מהקאות,ואת עומדת בה מדהים!!),ואני בטוחה שעוד מעט הכול ידעך ואת תרגישי יותר טוב.ואם את רוצה לשתף,אז עשי זאת בכיף.יש לך את כל האהבה בעולם,ואני שולחת לך חיבוקים ונשיקות.קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פה, קרן אור!!!
בלונדי24/09/2007ואין לי שום כוונות לנטוש את הפורום. חלילה. למה? מה פתאום???!!!
בצהריים נסענו לעיר הגדולה. לקחתי אקמול. הסתובבנו קצת, עשינו קניות בשוק הצבעוני, ועוד כמה סידורים.
כאשר נכנסנו לאוטו לנסוע הביתה, מדדתי חום במדחום החדש שלי, והנה שוב הייתה עליה במעלות... שוב חום!!
אז אני מרגישה לא טוב. חלשה מאוד. עייפה ונטולת כוחות. ואם זה לא יעבור בקרוב, אקבע תור לרופא... (אין לי כוח לפרוצדורה הזאת)
שוב קורים בבית בארץ כל מיני דברים... וזה קצת מעיק עלי..
מה שלומך? איך המרגש היום? מקווה שהכל בסדר.
נשתמע מאוחר יותר.
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)