מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרונית יקרה!קרן אור24/09/2007
קיבלתי את המייל שלך,אגיב אליו באריכות יותר מאוחר כשיהיה לי יותר זמן...
מקווה שאת שורדת את היום,ושהצלחת לקום בזמן לעבודה.
נתראה יותר מאוחר,והיי,אני לא מוותרת לך על ההפצעה הלילית(טוב רק אם תישני באותו זמן)
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קרן אור!
אני24/09/2007
מה שלומך יפיופה? כן, שרדתי את היום (מסתבר), והנה אני מקדימה היום ונוחתת כאן עכשיו. כן, קיבלתי את המייל שלך, ואענה לך עליו מאוחר יותר, כשאחזור. אגב, הרגת אותי אתמול עם סרטון הפרסומת ההוא...
בעבודה עבר עלי יום די רגיל, ולי יש עוד יום וחצי כדי "לסגור את הבסטה" לשבוע (אין לי ימי בחירה). מקווה שאת חשה בטוב ושהגרון נרגע.
חג סוכות הוא בהחלט חג חביב ונעים, רק חבל שאין לי פה סוכה. טוב, תיכף אצא לראות איך אנשים אחרים בונים לעצמם סוכות...
המשך ערב נעים!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרונית איזה סרטון פרסומת??
קרן אור24/09/2007בעלי הסתכל אצלי במיילים אתמול,ידיד שלי שולח לו מיילים הזויים ואני מקווה שכשהוא העביר אותם הוא לא שלח גם לך...אני הולכת להרוג מישהו...ביי
אני מקווה שאת מדברת על משהו חמוד,כי קבלי התנצלות אם לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי זה היה חמוד מאד...
אני24/09/2007
אני מדברת על הסרטון ההוא עם הטלויזיה הארוכה... :-)
מתוקה, בדקי את תיבתך בעוד כשתי דקות.
נשיקות ולילה טוב!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)