לקרן אור ונטע המדהימות שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור ונטע המדהימות שלי
    שירן
    25/11/2009

לאחרונה הייתי עסוקה מאד בתהליך השיקום מטעם הביטוח הלאומי ולא יצא לי כ"כ להיכנס לכאן ולעדכן..
    אז עכשיו התהליך הזה הסתיים לשמחתי, גאה לומר שעמדתי בו ולא רק שעמדתי בו אלא גם התפתחתי בו, גיליתי המון דברים חדשים על עצמי, על הכוחות שיש לי.. והכל בזכות העזרה הענקית שקיבלתי שם. במקום הזה.
    לא היה לי קל בכלל לעבור את התהליך הזה. לראות כל הזמן אנשים עם מוגבלויות סביבי שסובלים מבעיות קשות פחות או אף יותר משלי. הרגשתי חולה במחיצתם. לא עשה לי טוב להיות בקרבתם. אבל הייתה סביבי רשת תמיכה ענקית ועזרו לי המון להתקדם ולסיים את התהליך הזה. ובהצלחה!

הייתה לי שיחת סיכום השבוע עם עובדת השיקום מטעם הביטוח הלאומי ועם הפסיכולוגית שליוותה אותי במרכז השיקום ושתיהן עודדו אותי להתקדם קדימה בחיי ואמרו שהן ממש גאות בי על התובנות שאני מגיעה אליהן בכוחות עצמי, על הכוחות שיש לי..שאני מתאימה מאוד להשכלה גבוהה ושיעזרו לי בכל מה שרק ניתן.. גם אם זה כלכלית. <מימון הלימודים וכו'> וזה רק משום שבאבחון ראו שאני מתאימה להשכלה גבוהה. כך שגם עם אחוזי הנכות שלי אני אקבל את כל העזרה האפשרית. שמחתי מאוד .. הרגשתי שמקיפים אותי , שרוצים לעזור לי.. אחרי התקופה והמשבר הקשים שעברתי.

ההחלטה שהתקבלה היא שאתחיל פסיכומטרי בחודשים הקרובים ואת הלימודים הגבוהים אשאיר לעוד שנתיים בערך כשארגיש מחוזקת יותר נפשית. אחרי הכל אין למה למהר..
    אני מקווה שהפסיכומטרי לא יקשה עלי מדי.. אחרי הכל הרבה זמן שלא הייתי במסגרת ובטח ובטח שלא כזו מלחיצה. אבל אני מוכנה לתת מעצמי הכל ולנסות ותוך כדי כך גם לשקם את עצמי ולהחזיר לעצמי את אותם כוחות שהיו לי. והם ישנם רק צריך לעורר אותם.

לגבי החבר , שאלתן איך קרה שחזרנו.. זכרתי שהוא אמור להיות בעיר שלי בתאריך מסוים כי יש לו איזה אירוע משפחתי פה באיזור, ויזמתי שיחה איתו ודיברנו על מה שמפריע. הבנתי הרבה דברים שלא הבנתי לפני כן לגבי הקשר שלנו.. דברים שגם אני הייתי לא בסדר בהם..וגם דברים שהוא לא היה בסדר בהם. דיברנו על כך והחלטנו לתת לזה צ'אנס נוסף . הרגשתי שזה משהו שהייתי צריכה לעשות כדי להבין באמת מה בדיוק קרה שכך הוחמרו והשתנו הדברים בינינו.

קרן אור- אני לוקחת את המילים שלך לתשומת ליבי. אני רוצה גם לספר לך שמבחינת המחלה אני מרגישה התקדמות אדירה. אני עושה חשיפות גדולות בכל פעם..אני מקשיבה לשירן, למה שהיא רוצה, לטעם שלה, למה שהיא אוהבת, למה שהיא מעדיפה. מקשיבה לגוף שלי..וזה מדהים בעיניי..
    ואני מאמינה בעצמי שהדרך לסוף עוד לא רחוקה... אני אעשה הכל כדי להגיע לסוף מבחינתי. והסוף זה החלמה ושחרור מוחלטים מהמחלה הזו.

נטע יקרה- אני שמחה לשמוע שהבראת כבר ושאת עם כוחות מחודשים.. אם כי את לא מספרת לנו כ"כ איך את מבחינת האוכל וההתגברות המחלה. ואשמח לשמוע על כך יותר..
    את הולכת לטיפול מדי שבוע? את מתקדמת?

על סמך ההיכרות שלי כאן איתך אני יכולה להגיד לך שגם את מבין הבנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    25/11/2009

שיכולות ומסוגלות להחלים מהמחלה הזו.
    את בחורה חזקה, חכמה ונבונה ואת יכולה לצאת מזה. לאט לאט זה תהליך ארוך אבל עם העזרה הנכונה והיכולות שלך אני בהחלט חושבת שאת יכולה.

אוהבת אתכן,
    שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירני יקרה,

קרן אור
    27/11/2009

ראשית,תודה על הדברים המרגשים שכתבת לי.שמחתי לשמוע שגם את היום,יותר מתמיד,מרגישה הזדהות איתם.
    אני גאה בך על כל תעצומות הנפש שאת מגייסת גם במלחמה על חייך וגם בכל תהליך השיקום שהגיע לסיומו.וכעת את מגלה כמה אופציות נפתחות בפנייך.אני חושבת שזה רעיון טוב ללכת שלב אחר שלב,להתחיל מפסיכומטרי(ולגביי הלחץ אגלה לך שגם אנשים "רגילים" נלחצים ממבחנים,וזה טיבעי ומובן לחלוטין,כך שאל לך לפחד מזה.לחצים יהיו לנו במהלך חיינו,לפעמים קלים יותר ולפעמים פחות,אי אפשר להימנע מכך,וזה גם לא נכון,כי הדבר הכי חשוב הוא איך אנחנו מתייחסות לזה ומתמודדות,וההכרה שזה חלק ממה שמכונה "חיים" היא החשובה ביותר בכל זה),ואח"כ להמשיך בכיוון נוסף,בלי לחץ,הרי אף אחד לא רודף אחרינו באמת.הניסיון הוא החוויה הכי חשובה.כי נכון שיש בזה משהו מפחיד,הפחד להכשל,אבל האנשים הכי מוכשרים בחיים הצליחו לא משום שנשארו במקום הנוח שלהם,במשבצת שלא רבים מוכנים לצאת ממנה,אלא דווקא בגלל שלא פחדו לנסות.הרי רצף של כשלונות מוביל בסוף להצלחה כי את כל הזמן לומדת לעשות דברים אחרת,לשפר.בדיוק כמו שעשית במלחמה שלך בה"א שלך.וראי כמה את בחוץ.ואני שומעת את זה ממך גם באופן הפיזי של העניין,אבל ובעיקר גם בהלך המחשבות שהשתנו.

יקרה,כל הכבוד לך!!
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה