חוסר תיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תיאבון
    אנונימי
    29/11/2009

אמא שלי טיפוס שתמיד נראה כאילו הוא סובל, תמיד. היא תמיד גורמת לי להרגיש שהיא נורא מתאמצת בשביל להכין אוכל ושאני חייב לאכול כי היא טרחה והזיעה בשבילי, אפילו אם לקח לה 3 דקות להכין סלט. פשוט איבדתי את התיאבון אני מרגיש שלא מגיע לי לאכול ולפני שבוע הקאתי בעבודה. אני כאילו מחביא כל הזמן את זה שאני אוכל, וזה מטומטם כי אני מגיע מבית אמיד מאוד. ליד אבא שלי אין לי בעיה לאכול את כל המקרר אבל כשאמא שלי באיזור יכולים להיות לי כאבי בטן מרוב שאני רעב ואני אעדיף להרעיב את עצמי רק כדי לא לקחת ממנה ולגרום לה לעמול בשבילי. כל דבר היא עושה כדי להראות שהיא נותנת וכדי להשתמש בזה נגדי אח"כ וזה צבוע לאללה. מה עושים?

נ.ב. היא גם לא מקשיבה לאף אחד חוץ מלעצמה, היא חושבת שהיא האמא הכי טובה בעולם ואם יש בעיה בילדים שלה יש להם הפרעה מולדת וחס וחלילה זה לא באשמתה כי היא יודעת הכי טוב בעולם לחנך את הילדים שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תיאבון

הוספת תגובה

• וואי

1111
    29/11/2009

נשמע מוכר, משתתפת בצערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עמית1111

קרן אור
    01/12/2009

יצא לי לקרוא אותך גם בכמה פורומים מקבילים,שמעתי את זעקתך,אם תירצי להשמיע יותר ,
    אני כאן.
    קרן אור.
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ששמעת את זעקתי!

1111
    02/12/2009

מצבי השתפר.

מה איתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך אנונימי,

קרן אור
    01/12/2009

נשמע שלאמך יש בעיה לא פתורה בנושא האוכל\האכילה,ולא ברור לי איך מתוך זה הגעתם למקום של מלחמה ומאבקי כוחות בעניין הזה.זה בדיוק מה שקורה בה"א.
    חסרים לי פרטים נוספים לגביי הקשר הכללי שיש לך עם אימך,כי נשמע שעניין האוכל הוא רק אחד מהזירות שם מתרחשים מאבקי השליטה האלו..מבלי לדעת יותר הייתי ממליצה לך לבוא בצורה הגלויה ביותר ולדבר איתה על זה,אני בטוחה שאם תבוא אליה ממקום לא שיפוטי ותנסה להסביר את עצמך,אתה עשוי לגלות דברים ,שלא שיערת שקיימים.דווקא אולי בקונפליקט שיש לה עם עצמה.אולי בתחושה שלה שלא מעריכים אותה מספיק ולכן היא נצמדת ומנסה להראות כמה היא עושה.
    לא שמעתי היכן אבא שלך בכל התמונה הזאת,האם גם הוא מרגיש מתוסכל..

אשמח לשמוע יותר.
    עדכן מה חשבת.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה