מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב,קרן אור25/09/2007
אני אצל לקוחה מחכה לה,אז נכנסתי מהמחשב שלה למיי,ויש לי בדיוק שתי דקות להגיב
בלונדי-מה שלומך??איזה כיף מי המבקרים מחו"ל??בטח את מתרגשת מאוד!!!!
נו אז החום מקשיב לך היום????אני מקווה שהמנוחה של אתמול תעזור לך והרגשתך תשתפר.אגב,קיבלתי את המייל ממך יקירה אגיב עליו יותר מאוחר.
כרונית-מה שלומך??את בטח בשיאו של יום עבודה,נשוחח יותר מאוחר.
טליוש-היום הפסיכומטרי,נכון??אז שהיה בהצלחה מחזיקה אצבעות,ומקווה שמיד אחריו תהיה חופשיה בכל התחומים.תעדכני אותנו מה קורה
לילית וכרמית-מה שלומכן?????????.
טוב אני זזה רק רציתי לומר בוקר טוב ולשלוח חיבוקים ענקיים כאן לכולכן.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן אור!!
בלונדי25/09/2007יופי שבאת ולו להצצה חטופה..
בנוגע לשאלתך על החום- ברגע זה אני מודדת, כי אני מרגישה שהחום כבר מטפס ועולה לו.... !
וכמו שחששתי- הוא אכן למעלה, גם היום. הוא לא הקשיב לי..
אני כבר ממש מתחילה לדאוג... אני כעת אברר אם המרפאה פתוחה היום ונוכל להגיע לרופא..
שיהיה המשך יום בריא לכולנו.
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגישי טוב!
קרן אור25/09/2007תרגישי טוב יקרה,את חייבת ללכת לרופא היום,תעדכני אותי מה קורה.
שולחת איחולי החלמה יקירתי,אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)