מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקרן אור הנשמה שירן תקווה וכולןנטע02/12/2009
הי. מה שלומכן יקרות?
רציתי להגיד לכן שלא שכחתי ואותכן אני כרגע לא במצב מי יודע מה הכי טוב ואני איתכן בלב תמיד....
אוהבת אותכן ומחכה לימים יותר טובים:-) ומאחלת לכולנו שנהיה בריאות וחכמות
שלכן
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע היקרה?
תקווה04/12/2009הייתי רוצה כהרגלי להתחיל את ההודעה ב- מה שלומך?, איך את מרגישה? אבל לפי מה שקראתי בהודעה שלך כנראה שלא משהו, דווקא מבין השורות המעטות שאת כותבת שומעים את זעקת הכאב..
אני ממש מבינה אותך וחושבת עליך המונהמון ושלחת לך כוחות וכמובן שמעל להכל תקווה.
אני יודעת איך זה להיות במצב קשה כי בד"כ אני נמצאת שם בעצמי אבל אל תתיאשי תזכרי שמגיע לך בדיוק כמו כולם לחיות חיים איכותיים ואין לך שום סיבה שלא תחיי אותם במלואם.
כל פעם שאת צריכה לאכול (יש תקופות שאני אוכלת לפי השעה ולא לפי הרבה דברים אחרים אבל זה התחלה...) פשוט תזכרי שעם כל הקושי שבאכילה הרבה יותר קשה להתחיל לאכול שוב אחרי תקופה ממושכת שלא אכלת בו תזכי עד כמה קשה לצאת מזה ולמרות שזה לא המניע הנכון לגמרי לפחות בהתחלה זה נותן את הכוחות...
אל תתיאשי כי איון מקום כזה ועם כל הקושי ועד כמה שזה קשה את באמת שווה את זה!!
תמיד כאן בשבילך ומחכה לשמוע מה קורה,
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה
שירן04/12/2009אני מצטערת לשמוע שאת מרגישה לא טוב. ליבי איתך.
רוצה לספר קצת יותר מה עבר עליך השבוע הזה? אני אשמח לשמוע ולעזור לך בכל מה שרק אוכל ולתרום לך קצת מהניסיון שלי.
גם אני לצערי מרגישה קצת בנסיגה לאחרונה. למרות כל החשיפות שאני עושה <אכילה בבתי קפה וכו'> תחושות האשמה ואובדן השליטה עדיין מכרסמות אותי אחרי כל חשיפה כזו.
נמאס לי מזה כ"כ..
אין לי עוד מה להגיד על זה. זה פשוט כואב וזה נמאס שאני לא מצליחה להינות מאוכל ולהרגיש נינוחה איתו כמו בן אדם נורמלי לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)