אוקייי קראתי הודעות מ2007

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוקייי קראתי הודעות מ2007
    1111
    03/12/2009

אני זו שהייתי צריכה להזדהות כנראה
    פורום חביב. יש לי בקשה! מעכשיו:אתם חייבים לאמר לי כל חלק בהודעות שלי שהוא מטריד . אל תתעלמו. אני אעלב.

קוראים לי 1111. אני בת 18. כרגע המצב סביר. פעם הייתי אנורקסית\בולמית\מכורה לרעב\מכורה לאוכל. היום זה די מאוזן. נראה לי.אני מקווה.
    אין חלומות על אוכל. זה היה אחד הדברים שנראה לי שינו את הגדרה ל.. אממ.... פחות מופרעת כנרא.ה..
    אני כמעט נורמלית!
    זה היה די חמור, אני חושבת, אבל מעולם לא הושפזתי , בגלל איזה פסיכאטרית דפוקה ,שהיתה עושה לי הרצאות על גזר. בזמן שה BMI שלי מצביע 13.3. ואז היא היתה נותנת לי כדורים שהיו עושים לי בחילה רצינית בנוסף לבחילה מהחיים [היו אמורים להוריד חרדות-עלק] והקשו עליי לאכול.. את הקוטג' היומי שלי.. (;
    היום אני מתעבת קוטג'.איכסה. ואיזה פעם אחת עליתי קילו, אז היא חיבקה אותי, ועמדתי להקיא באלוהים. טיפול בדיחה!
    בכל אופן. בנימה יותר אופטימיתתתתת
    .. טוב אין לי מה לאמר בנימה אופטימית.

חוץ מזה שאפשר להגיע רחוק עם כח רצון נחישות עבודה קשה וכו, וה"א זה סתם מעכב וסוגר . אני זוכרת שהרגשתי כאילו יש לי כמו שקית נילון שקופה מול העיניים, הייתי רואה את הסביבה שונה , צבעים קרים, לא מתפתחת מחשבה משום דבר , מבט זכוכית.
    תפנית משמעותית שהיתה לי בזמן אנורקטי כזה [רגע ששינה הרבה לדעתי ] זה שפעם אחת הכרחתי את עצמי לראות טלויזיה עם מבט הזכוכית שלי והיו חדשות על תאונת אוטובוס , פצועים וכו, והראו איך חיילים מבסיס קרוב למקום באו לעזור לפצועים,ופתאום היתה לי איזשהי התעוררות, ופשוט התחלתי לבכות,חשבתיי איך לעעזעזל אני הייתי יכולה לעזור למישהו או לתרום איכשהו בעולם עם מצב המחורבן שלי?? ושנאתי את הרזון [לא שאהבתי אותו מתישהו] כי מאז הוא סימל לי פשוט חולשה וכל מה שנובע מזה. ואז ניסיתי להכריח את עצמי לאכול, מה שלא הכי הצליח כי הייתי רגילה לדחות את זה ,ואז המצב היה דפוק ובכיתי כל היום. אין לי מושג איך אבל היום אני בסדר לגמרי תודה לאלוהים. I WANNA LIVE! נשאר זיכרון,חרטות.ורצון לעזור לאנשים אחרים אולי לצאת מזה גם.זה אחד הדברים הכואבים
    אבל זו מחלה נפשית, זה לא בחירה. זה כמו קבוצת תמיכה לסכיזופרנים.?לא מוסבר. העולם מעוות.
    אל תחששו לבקר את הודעתי. בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוקייי קראתי הודעות מ2007

הוספת תגובה

• לקרן אור שירן ול1111

נטע
    04/12/2009

הי קרן אור 1111 ולשירן היקרות.
    מה שלומכן? איך אתן מרגישות? הכל בסדר איתכן? אני יותר טוב...ואני מקווה שאתן בסדר.
    ול11111-אגב יש לך שם ממש יפה:-)
    מה שלומך?
    קראתי את ההודעה שלך, למה את חושבת שצריך לבקר אותך או את ההודעה שלך??? את לא מרגישה בטוחה בעצמך? אז אני לא מבקרת אותך כי מבחינתי את בסדר גמור אני מבינה אותך מאד.אבל כן יש לי הערה קטנה- כתבת שאת עכשיו במצב די טוב כלומר די נורמלי, נכון? אבל אני מרגישה שאת במקום טוב ולא טוב. מצד אחת את במקום טוב ומצד שני את עוד מדמיינת את העבר הלא רחוק מעלה זכרונות...הדף פתוח לרשותך אין לי טענות נגדך אפילו עשה לי טוב לקרוא את מה שכתבת ולהרגיש שאני לא לבד אבל יחד עם זאת בשבילך במבט וירטואלי אני מרגישה שאת טוחנת את העבר... אם את כעת במצב סטטי אני מציעה לך עד כמה שאפשר להתעלם מהעבר שלך ולנסות לפתוח דף חדש. לגבי הפסיכיאטרית, כמה שהטיפול היה אבלה ומבדח עובדה שהוא עזר לך לעלות במשקל..לא?
    בכל מקרה , אני נטע ואני גם כן סבלתי ועדיין סובלת מאנוריקסיה אני ממש לא מאוזנת מבחינת הברזל וההורמונים. הגוף שלי מאד מבולבל ומשתולל מידי פעם בקיצוניות רבה למרות שמבחינת האוכל אני ממש בהמראה...אבל הנזק הוא כבר בלתי הפיך המערכת חיסון חלשה וכבר כמה שבועות היתי בבית חולים במצב לא כל כך פשוט אבל אני בימים האחרונים משתפרת וממשיכה לאכול כמו שצריך. אשמח לשמוע ממך , מה את עושה? לומדת? צבא? עובדת?
    אוהבת נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה