לבנות המתוקות קרן שירן תקווה ו11111

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבנות המתוקות קרן שירן תקווה ו11111
    נטע
    04/12/2009

הי קרן אור 1111 ולשירן ותקווה היקרות.
    מה שלומכן? איך אתן מרגישות? הכל בסדר איתכן? אני יותר טוב...ואני מקווה שאתן בסדר.
    שירן ותקווה -תודה רבה על ההתענינות חמודות שאתן . אני כל כך מתגעגעת אלייכן איך אתן מרגישות? אני מצטערת שכולנו כרגע במצב לא כל כך יציב ואני מקווה שהמזג אויר החורפי הזה לא ישפיע עלינו...אז ככה- כמו שכתבתי אני כרגע תחת טיפולה של סבתי היקרה אבל דווקא בשבועות האחרונים לא היתי אצלה אבל היא היתה אצלי כלומר ישבה ליד מיטתי סביב השעון.הכל התחיל בדלקת ראות פשוטה שהסתבכה והיתי חולה מאד . הרופאים אמרו להורי שהיתי בסכנת חיים ממש. ובנס ניצלתי.
    הכנסתי לפה את ההודעה הקודם תגובה ל1111-
    ול11111-אגב יש לך שם ממש יפה:-)
    מה שלומך?
    קראתי את ההודעה שלך, למה את חושבת שצריך לבקר אותך או את ההודעה שלך??? את לא מרגישה בטוחה בעצמך? אז אני לא מבקרת אותך כי מבחינתי את בסדר גמור אני מבינה אותך מאד.אבל כן יש לי הערה קטנה- כתבת שאת עכשיו במצב די טוב כלומר די נורמלי, נכון? אבל אני מרגישה שאת במקום טוב ולא טוב. מצד אחת את במקום טוב ומצד שני את עוד מדמיינת את העבר הלא רחוק מעלה זכרונות...הדף פתוח לרשותך אין לי טענות נגדך אפילו עשה לי טוב לקרוא את מה שכתבת ולהרגיש שאני לא לבד אבל יחד עם זאת בשבילך במבט וירטואלי אני מרגישה שאת טוחנת את העבר... אם את כעת במצב סטטי אני מציעה לך עד כמה שאפשר להתעלם מהעבר שלך ולנסות לפתוח דף חדש. לגבי הפסיכיאטרית, כמה שהטיפול היה אבלה ומבדח עובדה שהוא עזר לך לעלות במשקל..לא?
    בכל מקרה , אני נטע ואני גם כן סבלתי ועדיין סובלת מאנוריקסיה אני ממש לא מאוזנת מבחינת הברזל וההורמונים. הגוף שלי מאד מבולבל ומשתולל מידי פעם בקיצוניות רבה למרות שמבחינת האוכל אני ממש בהמראה...אבל הנזק הוא כבר בלתי הפיך המערכת חיסון חלשה וכבר כמה שבועות היתי בבית חולים במצב לא כל כך פשוט אבל אני בימים האחרונים משתפרת וממשיכה לאכול כמו שצריך. אשמח לשמוע ממך , מה את עושה? לומדת? צבא? עובדת?
    אוהבת נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי נטע וכולם

1111
    04/12/2009

חאעלךשיעלשיעלשילעךשיעלשילעח
    אני מקווה שתחלימי,
    צריך להמשיך לאכול כמו שצריך ,אל תפחדי מזה
    נסי לראות דרך זה
    הגוף חלש, צריך להתרכז בחיזוקו. סבתא שלך נשמעת ממש נחמדה(:

תודה על ההתיחסות נטע,אני סמייתי תיכון,אהני לפני צבא. אין לי ממש חיים לכן אני על המחשב כל היום. זהו מצבי לא הכי מרתק עכשיו, ניסיתי לעבוד ,לא הלך, לא הולך לי ברב הדברים. מתגייסת עוד איזה חודשיים וחצי. אני מתה כבר להתגייס. קראתי הודעות אחורה ,
    לא הבנתי בת כמה את ואיפה את בדיוק, עשית שירות לאומי?

יש לי שאלה, איך זה הגיוני אם אף פעם לא אהבתי את המראה הרזה הקיצוני אבל אהבתי לאכול כמויות מינמליות כמה שאפשר ולהתיש את עצמי כמה שאפשר. נהנתי מזה יותר מהמשקל שיורד או המידות וכו. פחות היה אכפת לי. ושנאתי משהו אחר,גם את הרגליים אבל זה התפזר ככה איכשהו ועל הדרך, משהו אחר הכעיס אותי בתוכי וניסיתי להפטר ממנו בדרך חריגה או אולי לא, זה נשמע מוכר למישהו?
    אה וכן אני מחטטת המון בעבר אין לי מושג למה. אני מרגישה שאני צריכה את זה עכישו.אולי זה בילבול.אני מנס ה לסדר את המחשבות.
    זה לא שאני מסכנת את עצמי איכשהו. אני חושבת שדי ביססתי את ה את המצב ,הקשרים על אוכל ,אנשים ,מצב , לא יודעת זה די יציב
    ובקשר להודעה הראשונה, זה יצא מוזר, התכוונתי שיש בהודעות שלי דברים לא מובנים או מעצבנים אז הייתי רוצה לדעת אם אתם רואים ככה..
    או בעצם לא חשוב תתעלמו

תיהי חזקה , מקווהה שתחלימי, את יכולה לעושת את זה, כווני את עצמך לזה

אני משדרת לכולכם אנרגיות בטלפטיה. -_-*

הי יש פה גם בנים עם הפרעת אכילה?היו פעם?מישהו היה פעם באישפוז ופגש ילד עם הפרעות אכילה? הוא היה גיי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי 1111 ולונה היקרות

נטע
    06/12/2009

מה שלומכן יקרות???תודה על העידוד וכו
    לונה מתוקה -אני מאד שמחה שטוב לך בצבא והשתפרת....איך הצלחת לגלגל את הגלגל כל כך יפה? תודה שאת זוכרת אותנו:-)
    ול1111 יקרה -
    מבינה את הצורך שלך לטחון את העבר אולי את לא שלמה עם המצב שלך כרגע?
    האם את בטיפול?
    אכן יש גם בנים שלוקים בהפרעות אכילה אם אני לא טועה פעם היה פה בפורום....
    אני אישית מכירה כמה בנים עם הפרעות אכילה....את רובם הכרתי בבית חולים.ולא מכירה שום בחור בשם גיי רק בת בשם גיי
    בנוגע לשירות לאומי, לא עשיתי שירות לאומי אבל חשבתי לעשות שירות לאומי אבל זה לא מתתאים לי כרגע. לצבא לא התקבלתי, לא היתי מועמדת מתאימה מבחינת המשקל שלי וכו....
    ואני היום רואה בזה לנכון. מה שעבר הלא רחוק לפני כמה חוד לקחתי בצורה קשה מאד....
    איך הולך לך בבית עם המשפחה??? אתם מסתדרים?
    לילה טוב מתוקה
    תשמרי על עצמך
    אוהבת
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ~

1111
    06/12/2009

אז רצית להתגייס,?
    נראה לי שאני מבינה על מה את מדברת, כי בהתחלה גם אני הייתי פרופיל 21 בגלל המשקל ולא ממש רצו אותי התעקשתי ועליתי במשקל, העלו לי את הפרופיל ל 45 |: בגלל נפשי
    אני מתגייסת והכל אבל זה לא מה שרציתי, אני אנסה בהמשך להעלות את הפרופיל
    ולמשוך למה שאני רוצה ,אפילו שזה די חסר סיכוי
    בבית?, כמו תמיד, לא יודעת,
    בסוף לא הלכת על שירות לאומי כי רצית להתרכז בהחלמה?
    הרגת אותי עם הגיי D:
    מטרת טחינת העבר היא כנראה לסדר את המחשבות בהווה

תשמרי על עצמך גם את
    תצליחי
    אוהבת
    1111 !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה