רק קפצתי לכתוב-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק קפצתי לכתוב-
    just_dance
    25/09/2007

שהפסיכומטרי נ ג מ ר !!!!!!

זה היה יום ארוך שהתחיל כשהתעוררתי ב-5 בבוקר בפאניקה שאני מאחרת למבחן... אחרי זה חזרתי לישון עם גיחות לשעון כל חצי שעה..נו מילא..
    המבחן היה נחמד, עבר מהר.. האנגלית היה קליל וכך גם המילולי.. הכמותי היה פרק אחד נורא קשה בסוף המבחן.. אבל בקטנה, אם קשה לי אז קשה לכולם:) העיקר שזה נגמר.
    אחרי המבחן טסתי לבה"ד 11 בצריפין, לטקס סיום קורס קצינים של שתי חברות טובות. רק עכשיו חזרתי בעצם..
    אני כמובן גמורה מעייפות.. וכבר הודעתי להורים שלא יחשבו אפילו להעיר אותי מחר לפני 12. לילה טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק קפצתי לכתוב-

הוספת תגובה

• נו,בשעה טובה!

אני
    25/09/2007

נשמע ש"הלך לך" ממש טוב! כל הכבוד, ילדה! נו, בשנה הבאה בפקולטה לרפואה...

אגב, "סיוט החמש בבוקר" המפורסם קורה גם לי לפני אירועים חשובים. מעניין מדוע דווקא השעה חמש בבוקר *מככבת* שם ולא כל שעה אחרת...

צרור חיזוקים להמשך וחג שמח!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה שלי זה ברור מאוד

just_dance
    26/09/2007

בשעות כאלה הייתי קמה 3-4 פעמים בשבוע בחודש האחרון כדי להגיע לקורס בתל אביב:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה