מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי כוחלין07/12/2009
אין לי כוח לחיים האלה יותר
אני כבר לא מצליחה להבין שום דבר
עד מתי??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל ייאוש!!
111107/12/2009להיות חזקים. יש סיבה שאנחנו פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לין,
קרן אור07/12/2009בכ"כ מעט מילים תיארת קושי כ"כ גדול..רוצה לספר יותר??
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי אין כח לחיות
בודדה24/01/2010שלום, אני אחת בת 31, בודדה מאוד בלי נפש קרובה אחת בעולם, בדיכאון עמוק, במצב של לא רוצה לקום בבוקר ולחזור לחושך של העולם הזה, אנא, עזרו לי, כי אני חי'יבת להמשיך, חלשה מאוד, לאחרונה תוקפת אותי חולשה איומה ונוראית ואני בקושי יכולה לזוז, איך אפשר להמשיך את החי'ים במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודדה יקרה!!!
נטע24/01/2010הי בודדה יקרה!
את לא ישנה אני רואה.... יש לך הפרעות שינה? לי כן, בהחלט יש הפרעות בשינה ולכן ערה , במיוחד שהיום ישנתי המון כי היתי בבית חולים ומשעמם שם. אין מה לעשות חוץ מלספור את הטיפות של השקים אינפוזיה... וחוץ מלראות טלוויזיה..
אני מאד מבינה אותך שאין לך כוח לקום ושאת מאד חלשה:-(
האם את אוכלת כמו וכמה שצריך???
האם את בטיפול? מה גורם לך לרצות להרדם ולא לקום?
את לא בודדה אני איתך:-)
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע היקרה מאוד תודה
בודדה24/01/2010בס"ד
ראשית כל תודה רבה לך על התשובה ועל הרצון לעזור, אני רווקה בת 31, גרה בבית ההורים, אין לי שום חברה טובה אחת שאוכל לפנות אלי'ה, ויש לי דכאונות מאוד קשים מרוב הבדידות האיומה, אין לי אף אחת שתחבק ותאהב אותי, קשה לי עד מוות, אין לי כח לחזור כל יום לחיים האיומים האלו, מרוב דיכאון אני אוכלת המון, בדרך כלל כשאני מרגישה טוב אני במצב של דיאטה, אבל לצערי רוב הזמן אני בדיכאונות בשל הבדידות האיומה ולכן אני אוכלת המון, אני שוקלת כעת בסביבות ה100 ק"ג וזה מפיל אותי עוד יותר ליאוש נורא, אין לי כח לחיים האלה, אין לי כח לחיות, ואין לי אף אחד שיתמוך בי, אולי אני צריכה לקחת כדורים כדי לא להיות בדיכאון, אילו כדורים עלי לקחת כדי להשתחרר מהדיכאון הזה באופן מידי וכדורים אלו יהי'ו ללא תופעות לוואי.
מאחלת לך רפואה שלמה ומהירה והמון אהבה
בודדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקירה,
קרן אור25/01/2010צר לי לשמוע על עוד אפיזודה של אשפוז.מה קורה עם עניין ההקאות??(אני מניחה שזה מה שגרם להתייבשות,לא??).
אני רוצה לספר לך שאני סובלת מבחילות והקאות נוראיות,כתוצאה מהטיפולים.זאת תחושה נוראית.יחד עם זאת,יש מה לעשות.הקיבה היא שריר,ומטבעו הוא נוטה לגדול.חשוב להתאים את התפריט שלך ולאכול ארוחות קטנות לאורך היום,גם כדי להקל על תחושת הבחילה והחוסר נוחות שיש בחזרה לאכילה,האם את מדברת על הקושי הזה בטיפול??האם את גלויה עם הדיאטנית ביחס למה שאת אוכלת ושותה??
לפעמים במקרה שהבחילות וההקאות הם קשות, עד כדי כך שהם גורמים לשינויים בתמונת הדם(שאני מבינה שזה המצב אצלך),נותנים דרך הוריד לתקופה מסוימת נוגדי הקאות.
אל תתייאשי,זה מתסכל,אבל זה הולך ונהיה קל יותר עם הזמן.
מחזקת את ידייך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

