מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייצבות.בת 1808/12/2009
הרבה זמן לא ביקרתי פה, בעיקר בגלל שפחדתי לכתוב על עצמי ועל מה שאני עוברת. כ"כ מתביישת לספר מה שעבר עליי עד שהחלטתי לא לכתוב..
ניסיתי להיות נורמלית, אבל זה גרר אותי למושג "אכילה כפייתית" וכל הזמן אכלתי שטויות, ואת כל העקרונות של הבריאות. מצאתי את עצמי קונה שוקולד נוטלה ואוכלת בלי הרף. זה הביא אותי למשקל שיא -60 קילו, לכאבי בטן ולתסכול עצום. אבל המשכתי להאמין שאני אתאזן מתישהו גם משקלית וגם מחשבתית על אוכל.
וזה אכן קרה, בזמן קצר (ואולי קצר מדי ) ירדתי 3 קילו, באופן טבעי. במקום לאכול חבילה שלמה של עוגיות ,אכלתי 2-3, ופתאום הנורמליות חוזרת.
אבל עדיין אני כ"כ מתביישת, בכך שאילצתי את עצמי לבזבז את הכסף שלי על אוכל ,להסתגר מהמשפחה שלא יראו או ישמעו ולטחון כאילו מת העולם מחר. זה הרג אותי ,בייש אותי, והכי עיצבן -שלא יכולתי לעצור את עצמי. אני כבר 3 שבועות במצב נורמלי יותר, לא מתרכזת באוכל יותר ממה שצריך ועכשיו כשחזרתי למשקל ההתחלתי לפני כל הסיפור (57)אני מקווה לרדת בצורה בריאה. כושר זה המפתח.
בהצלחה לי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דין מתוקה
נטע08/12/2009הי מה שלומך? שמחה שחזרת.... אני מאד מאד מבינה אותך.את לדעתי צריכה ללכת לדיאטנית מוסמכת שתדריך אותך ותעזור לך. יהיה לך הרבה יותר קל בתהליך הזה. וחוץ מזה את חייבת להיות תחת ביקורת ולרדת או לעלות בצורה מבוקרת ובריאה. חוץ מזה, איך הולך ככה???
אוהבתןתך
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדין יקרה,
קרן אור09/12/2009מעריכה את האומץ שנדרש ממך כדי לכתוב כאן חרף כל התחושות הקשות שאת מרגישה ביחס לזה.אבל הרשי לי לומר לך-שאין לך כלל על מה להתבייש.אף אחד לא ישפוט אותך כאן,וזה בדיוק המקום להוריד את המגננות והמסיכות,ולהיות,כפי שאת.
יחד עם זאת אני שומעת ממך כמה אנרגיה את משקיעה בלמנוע את הבולומוסים וכמה את מודדת את עצמך עדיין לפי קריטריון מחמיר של משקל.ואני שמחה שאת מתחילה להתאזן,אבל אני רוצה גם שתשמרי על מצב האיזון הפיזי הזה ותמנעי הישנות של הבולמוסים ולכן חשוב שתגבי אותו באיזון נפשי.אין טעם להלקות את עצמך ולכעוס על עצמך על מה שהיה.אל תכלי את כוחותייך במגרש הזה,כי אין לך מה לעשות שם יותר.אספי את כל האנרגיה הזאת ופני לטיפול,הן תזונתי והן נפשי.מה את אומרת??.
עדכני,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
בת 1809/12/2009אני נמנעת מללכת לטיפולים כאלה, כנראה בעיקר כי אני לא רוצה להיחשף, ולשוחח פנים מול פנים אל אדם על הבעיות שלי.. בעיקרון אני עדיין נחשבת לקטינה (עוד מעט יומולדת 18) אז נראה לי שההורים יצטרכו להיות מעורבים -מה שאני לא רוצה שיקרה. =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דין,
קרן אור14/12/2009אם את עוד מעט בת 18 כדאי שתתחילי להתעניין ולהתקדם עם טפסי הרשמה למרפאת ה"א בקרבת מקום מגורייך,ועד שיקבלו אותך את כבר תעברי את גיל 18 ואז הורייך לא יהיו מעורבים...
אל תוותרי לעצמך על טיפול,שום הגבלה כזאת או אחרת לא שווה את המחיר הבריאותי שלך.
עדכני מה חשבת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)