מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת בבוקר יום יפה....(טוב נו חג)קרן אור27/09/2007
בוקר טוב לכולן.קמתי מוקדם אבל לא בשש כמו במשך השבוע(בעלי פירגן לי את שעה שמונה וחצי,כי הוא ראה את העצבים שלי אתמול!!!!!),אז אני עירנית לשם שינוי.
עוד מעט הולכת להוריי לאכול צהריים ולהתקין לילדיי בריכה בחצר שלהם(איזה כיף זה בית פרטי,כל הבלאגן עושים בחוץ...),אבל רציתי להגיד בוקר טוב.מקווה שאתן משלימות שעות שינה ושהיום תרגישו טוב יותר ושלל המיחושים יעלמו.....
יאללה יפות שלי,אוהבת אותכן!!!!
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב וחגיגי!!!
בלונדי27/09/2007שלום לכוווו-לם!
גם אני פה...
קמתי הבוקר עם מיחושים שונים אך יש לי מצב רוח טוב. סבבה. נקווה שהוא ישאר כך לכל היום. ובאשר למיחושים- הלוואי ויעברו, אך לא אכפת לי אם לא...חחח, כל עוד יש לי מצב רוח מרומם!!
אז אמש צפיתי בסרט "GUESS WHO", לכל המתעניין. אני לא מכירה את שמו בעברית, אבל הוא חביב ומאוד משעשע, בדיוק מה שהייתי צריכה לשעות המתות של הלילה!
זהו... עוד יום מתחיל לו וזה כבר מתחיל להיות תבנית קבועה שאני מאחלת לעצמי יום טוב, ומרגישה לא משהו בהמשכו.. אז אני לא מתכוננת לכלום. ומקווה להרגיש קצת יותר טוב היום כדי שאוכל לצאת לטיול רגלי באוויר הצח, כל עוד אין גשם!
מאחלת לכולכם יום נעים!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"בוקר" טוב!
אני27/09/2007
קפצתי לביקור קצר... מה שלום כולן/ם? איך ביליתן/ם אתמול?
קרן אור - תבלי היום עם המשפחה! אני שמחה לגלות שלשם שינוי קמת היום בשעה נורמלית! מקווה שלא יתקפו אותך שום מיחושים או עצבים או עניינים מעיקים אחרים.
בלונדי - גם אותך אני מקווה שלא יתקוף שום כאב או מיחוש! שיעבור עלייך יום נעים אי שם. האם קיבלת את המייל הקטן שלי מאתמול באמצע הלילה?
בננות יקרות וגם "בנן" אחד - תבלו ותיהנו כי חג היום!
ואני הולכת להכין לי עוד כוס גדולה של קפה כלבבי ולפתוח בפעם בראשונה את עיתוני החג. הם עוד מונחים בתוך השקית של הסופר...
נשתמע מאוחר יותר,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כרונית!!!!!!
בלונדי27/09/2007איזה כייף לראותך פה בשעה כזו!!!
אכן קיבלתי את המייל שלך, וכבר שלחתי לך שניים!!
האם לא קיבלת אותם שוב?? אנא אמרי לי ואשלח לך בשנית..
שיהיה לך יום מקסים ותהני לך עם העיתון (כמה אני מתגעגעת לעיתוני השבת)!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא קיבלתי!
אני27/09/2007
:-(
מחכה לך!! להם!! לשניהם!! ולאלה שייכתבו אחריהם... חחח...
באשר לעיתונים - אני הפסקתי מזמן לקנות את עיתוני סוף השבוע (או החגים, לצורך העניין). מדוע? הדכאון והעצבים גרמו לי לאבד עניין. גם בעיית הריכוז והקוצים ב_ _ _ שלי לא נותנים לי לסיים לקרוא כתבות כמו בנאדם נורמלי, אז הפסקתי.
אבל אתמול משום מה החלטתי כן לקנות, אולי עקב שיטוטיי הרבים בחוץ ועקב אווירת החג, ואולי גם בגלל שמצאתי מקום שמוכר אותם מעט זול יותר מהמחיר הרשמי >אין לי מושג למה.
יום נעים אהובה!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב!!
בלונדי27/09/2007ואני כל כך מצטערת על הפאשלה... סליחה מעומק ליבי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרונית יקירה!
בלונדי27/09/2007שלחתי לך עוד כמה מיילים קטנים ואני מקווה שקיבלת אותם!
אני מתנצלת על מה שקרה ומקווה לשמוע ממך בקרוב...... סליחה!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבינתיים לא קיבלתי כלום...
אני27/09/2007
זה נורא מוזר. האם לא קיבלת הודעת שגיאה/דחיה? יכול להיות שיש בעיה אצלך וזה יגיע בדיליי, אז אבדוק שוב אח"כ. מעניין למה זה קורה. המייל אצלי תקין (בדקתי). יכול להיות שיש אצלכם בעיה זמנית בהוטמייל? ועל מה את מתנצלת, יא מצחיקולה?? הרי זה לא באשמתך, אז אין לך על מה להתנצל.
טוב, יאללה, אני הולכת לעשות לי עוד כוס קפה. המנועים צריכים להתחמם... מלאכה רבה מוטלת לפניי והזמן כמובן בורח לי. כמו תמיד.
שיהיה לך יום נחמד!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יקירתי!!
בלונדי27/09/2007שלא תשתי שם יותר מדי קפה....
אני חושבת שיש בעיה בוואלה.. כי שלחתי היום דואר ודווקא אנשי ההוטמייל קיבלו הכל.. מוזר!
אנסה לשלוח שוב.. הכל!!
המשך קריאת עיתון מהנה לך..
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרונית!!
בלונדי27/09/2007שלחתי הכל!
מקווה שקיבלת ושהכל בסדר...
אנא הגידי אם קיבלת או לא!
תודה..
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש עכשיו קיבלתי...
אני27/09/2007
את המיילים, את המיילים... חחח... :-)
לפחות כרגע אין בעיה בדואר "וואלה" (לשם שינוי), כך שנראה לי שהבעיה היתה אצלך. טוב, לא משנה, העיקר שהגיע בסופו של דבר. בכל אופן - אם שלחת מייל אחד פלוס 4 הודעות בסה"כ - קיבלתי את כולם. תיכף אענה לך על הדברים הדחופים, ולא, אני ממש לא כועסת על הטעות שקרתה. ממש לא! אז רק שתדעי. ולא לדאוג שם!!!
באשר לקפה - אני זקוקה לו גם כדי להתעורר וגם בגלל בעיות העצירות שלי. קפאין עוזר לי קצת "להשתחרר", ובכל מקרה עדיף לשתות בהנאה עוד כוס קפה אחת מאשר לבלוע משלשלים שכרגע אני זקוקה לכמה מהם מבחינה פיזיולוגית (ופיזיולוגית בלבד!).
נשתמע עוד מעט בקצרה.
באהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרונית, רווח לי כעת!!!
בלונדי27/09/2007אבן נגולה מעל לבי. תודה ומזל שאת לא כועסת כלל וכלל...!!
בקשר לקפה- כייף לך שזה עוזר לך. אצלי אין לזה השפעה בנושא הזה.
אגב, אני כל הזמן רוצה לשאול אותך, איזה סוג נס-קפה את שותה? כי משום מה נדמה לי שאת טיפוס של "JACOB'S" או "TASTER'S CHOICE" אז אנא אשרי או שללי דעתי... מעניין אותי לשמוע!!
בזמנים שעוד הייתי שותה נס-קפה, לא יכולתי לראות אפילו, את הקפה ה"חול" של "עלית". איכסססס זה כלל וכלל לא קפה!
טוב, אני בעיצומם של בישולים לארוחת הצהריים. יש לי בחילה אימתנית מהבוקר, והיא ממאנת לחלוף... אוף!!
מחכה לשמוע ממך!
נשיקות,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חכו לי חברות!!!
קרן אור27/09/2007מה אתן לא מתגעגעות אליי?????????חחח...
סתם חזרתי לא מזמן מהוריי ניסיתי לישון צהריים,אבל הילדים לא מתחשק להם לישון אז כל שניה העירו אותי...כרונית,אולי נשדך ביניכם אני לא בטוחה מה יקרה קודם-את תתעייפי או שהם פשוט ילכו לישון??סתם משתעשעת במחשבה שאולי הם הכדור שינה שאת צריכה...חחחח...
ואגב,גם אני עכשיו הולכת לשתות את הנס קפה שלי(בלונדי-האם הערכת שאני טיפוס של טסטר צויס??),אבל אם אשתה הרבה ממנו אשמין בטירוף(אני שותה עם שתי כפיות סוכר ....שמנה כבר אמרתי לכן...),אז אני מסתפקת בשתיים-שלוש כוסות קפה ליום.
כרונית-שלחתי לך גם מייל בבוקר לאור התקלות שהיו אני מקווה שקיבלת אותו כי אם לא תגידי אשלח לך שוב....אני מקווה שבילית לך יפה וקראת עיתוני שבת.אני אגב קונה כל שבוע(יותר נכון בעלי מכור אליהם),אבל לא יוצא לי לפתוח אותם,ואני די מתגעגעת לזה...
בלונדי-מה שלומך??הבחילות חלפו??אני מקווה שגם אם לא שנשארת עם מצב רוח מרומם.
ואיך אני מחכה שהחורף כאן יגיע!!!!!!!!!מתה על הריח של אדמה רטובה,על לשתות מרק ולהתכרבל מתחת לפוך....עוד שבועיים נראה לי שכבר זה יהיה מציאותי.
יאללה כיתבו לי אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור, אני תמיד מתגעגעת אלייך!
אני27/09/2007
היי יפיופה, בוודאי שקיבלתי את המייל שלך, אחרת - הייתי מבררת מיד מדוע לא. תודה רבה לך עליו, מתוקה, ואני אענה לך עליו בהמשך הערב/לילה, כמו תמיד.
אני מקווה שנהנית אצל ההורים ושאת מרגישה טוב. ויקירתי, הילדוד'ס שלך לא יעייפו אותי, מכיוון שאני עייפה תמיד... אני צריכה שינה, לא עייפות. :-) אבל השבוע אני מתכוונת להניח לגופי לישון כמה שהוא צריך. לפחות כעת מרגיע אותי לדעת שאני לא צריכה להתענות כמה בקרים ברציפות, וכמובן שאתנחתא זו תחלוף כהרף עין.
את מחכה שהחורף יגיע? אני לא. אני שונאת קור! ואני לא צריכה לחכות לו כדי להתכרבל בפוך וכדי לשתות מרק חם. אני עושה זאת גם עכשיו... אגב, הלילות כבר נהיו קרים. שמת לב? לפחות מבחינתי.
יאללה, תנוחי לך הרבה ושיהיה לך ערב נחמד!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה-יפה ניחשת, בלונדי!
אני27/09/2007
*ספוקי*... מישהי כאן קוראת אותי נכון...
בכל אופן - נכון מאד! אני אוהבת את כל סוגי הקפה שציינת, ואני צורכת אותם באופן קבוע. אני קונה "טייסטר'ס צ'ויס", "ג'ייקובס", "דוידוף" ועכשיו אני שותה משהו לא מוכר במיוחד שמצאתי במבצע בסופר. משהו גרמני אף הוא.
ואכן כן, ה"נס-קפה" האבקתי של עלית הוא פשוט דוחה ומזעזע, ואני לא מבינה איך הייתי שותה אותו פעם. היום אפילו הריח שלו מעורר בי דחיה. כנראה הטעם שלי השתנה. אבל בעבודה שלי קונים רק אותו, ולכן אני מביאה עמי לעבודה את הקפה שלי אטום בתוך צנצנת קטנה.
אה, ושלחתי לך מייל...
המשך ערב נעים!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית!
קרן אור27/09/2007כתבתי לך הודעה,רציתי לדעת אם קיבלת ממני מייל...
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששש, כרונית! צדקתי!!!
בלונדי27/09/2007מייד ראיתי עלייך שאת שתיינית "JACOB'S", איזה יופי. את וקרן אור שותות קפה איכותי. איזה חברות איכותיות יש לי...חחח!!
אני, כמוך, תמיד סוחבת עימי את הקפה שלי, לכל מקום בעולם או בארץ. אני לא יכולה לסמוך על אנשים שיהיה להם קפה שחור טרי (אצל כולם הוא פשוט עומד הרבה זמן ומקבל טעם לוואי כי אין מי שישתה אותו). ואצלי זה כמו תרופות. תמיד איתי!! לא מוותרת עליו.
ואני שותה שחור, חזק, בלי כלום! לא סוכר ובטח שלא חלב!!!
קיבלתי את המייל.. תודה! תיכף אתפנה לקרוא אותו...
אני בדיוק לוגמת קפה שחור מהביל ונוגסת בלחם עם דבש... מעדן!!!
ערב נעים שיהיה...
ואני פה, לבד גם הלילה, אשמח לדבר בכל עת..
נשיקות,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)