חג אורים שמח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג אורים שמח
    נטע
    13/12/2009

לקרן אור ולכל הבנות המתוקות והיקרות
    אני מאחלת לכן אור ושמחה כל השנה:-) חג אורים שמח אוהבת
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג אורים שמח

הוספת תגובה

• חג שמח!!

1111
    13/12/2009

מה כבר פורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי1111

נטע
    13/12/2009

מה הקשר פורים??? איפה את חיה? אורים=אור אור=נרות של נרות... נרות=של חנוכה שמדליקים חנוכיה. לא למדת בגן על מועדי ישראל? תהי בריאה חמודה:-)תרגישי טוב. את בסדר? אוהבתותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

1111
    13/12/2009

אני עומדת לחטוף התקף חרדה מהדבר המטומטם שכתבתי
    או שאני מסטולה מהחיים או שהחינוךהיהודי היפה שקיבלתי לא עבר טוב

חחחחחחחחח אני עדיין שפוכה בונא זה היה דפוק
    איזה חודש אנחנו? אני כזה.. "וואי.. השנה עוברת לי מהר אנלא שמה לב" חחחחחחח
    אני אזכור את זה למשך זמן מה ..

XD חג אורים שמיח חח חג אורים חחחח עוד לא היה קריסמס חחח אני משתנה מדקה לדקה
    זה העיר אותי כןן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב שהתעורררררררררת

נטע
    13/12/2009

בואנה לא הית בטקס הדלקת חנוכיה או משו??? אני הייתי דווקא פעם אחת היה ממש סבבה. תתעוררי ילדה איפה את ספוגה? בסופגניה???? כבר אכלת סופגניה ?חג שמחחחחח. מה את עושה בחג ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכ

1111
    14/12/2009

מי אוכל סופגניה? זה קמח! כשהיו נותנים לנו סופגניה בביצפר הייתי מלקקת את האבקה ולא רוצה יותר.כי היתי יודעת מה טוב בשבילי אינטואיטיבית!
    מה אני עושה בחג. מה שאני עושה בשאר השנה.! רובצת בבית מול מחשב או טלויזיה. מה את עושה בחג? אני לא מסורתית משהו, האמת שלפני כמה זמן אפילו התנצרתי, סתם כדאי לדעת איך זה [משעמם], אז.. זוהו
    מה א ת עושה??
    חג שמייחחח
    אני פורים אני פורים שמח ומבדח
    הלא רק פעם בשנה אבוא להתארח
    להלהלה אפצ'י להלהלהלה אפצ'י
    ללהלהלהל אפצ'י להלהלהלה -

לה.
    (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי1111

נטע
    14/12/2009

הי 111111111111111
    ערב טוב.
    מה שלומך?אולי תגלי לנו כבר מה השם שלך או לפחות תני שם בידוי!!! זה לא כזה סימפטי לפנות אל מספרים..(1111)
    מקווה שהשעמום שלך ישבר בקרוב. מתי את מתגייסת? אם התנצרת מתוך שיעמום אז כנראה באמת השיעמום שלך במצב אנוש...בחיי לא שמעתי שמחליפים עם מתוך שיעמום....הזויייי ואיך התנצרת לפני גיל 18?
    אני גם לא דתיה במלוא המובן אבל יש לי לאום וערכים יהודים .עם ניצחי:-)
    מאחלת לך הצלחה בדרך החדשה מתוקה
    איך קפצת לפורים פתאום לא הבנתי....
    בכל אופן אם עוד משעמם לך אני מציעה לך לראות את האלופה. האח הגדול.האוס....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

1111
    15/12/2009

לא עברתי עם.. להתנצר זה רק דת, כל אחד יכול להתנצר,
    זה דווקא כיף, מתיזים עליך מים

כן..ניסיתי פשוט לבדוק איך אני ארגיש אחרי זה, אם יהיה איזשהו שינוי
    נאדה

1111 זה דוקאא נחמד.
    נוח.

מתגייסת עוד חודשיים בערך
    אני מתה כבר להתגייס

כוס אמק יש לי חצ'קונים!! אני לא יכולה להפסיק לחטט בהם והעור שלי באופן כללי דפוק
    אוף
    איך נגמלים מהחיטוטים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1111

נטע
    15/12/2009

הי1111 בוקר אור. למזלי לא מכירה את החצקונים והחיטוטים מקרוב מציעה לך ללכת לרופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה:

תקווה
    14/12/2009

מה שלומך? אני מקווה שהחג עובר עליך בנעימות! אני נמצאת ברגילה הראשונה שלי מה שאומר שאני חוזרת לשירות רק ביום ראשון הבא, אז בנתיים אני סתם נחה בבית..
    בעקרון הייתי אמורה לצאת עם חברות שלי אבל בסוף כל אחת מהם נמצאת בשירות לכמה ימים לפחות אז אני החלטתי שגם לנוח בבית השבוע זה לא רע בכלל..
    בכל אופן איך את מרגישה? ומצטערת על הבורות אבל מה בדיוק החלטת לעשות בסוף השנה אני עדיין זוכרת את התקופה שהתלבטת אז אולי תוכלי להשלים לי כמה חורים מהזמן שלא הייתי בפורום?
    ראיתי שכתבת על סופגניות- אז: השאלה היא אם את באמת אוכלת מהם או לא?
    זה מה שכולם שואלים וזה די לגטימי אבל השאלה שיותר חשובה לי היא אם את אוכלת בכללי כי סופגניות זה לא הדבר הכי חשוב..
    בכל מקרה אני מקווה שהכל אצלך מתקדם רק לטובה, אשמח לשמוע קצת יותר מה קורה.. תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור תקווה ושירן וכולן

נטע
    14/12/2009

בנות מתוקות!!!
    מה שלומכן? הכל בסדר?
    תקווה-איזה כייף שאת ב"פסק -זמן" כרגע.... טוב מאד שאת נחה ....איך הולך לך בקטע של האוכל בצבא? לגבי האוכל כן אני אוכלת טוב מאד ומסודר .ולגבי הסופגניה - דווקא אכלתי סופגניה :-)
    השנה אני בסוף לא עושה שירות לאומי ולא צבא השנה התחלתי את השנה על צד שמאל ממש .דלקות חוזרות ונשנות עכשיו אני מאד מאד מאד מקווה שאני ישרוד את המשך החורף והשנה בכלל בלי בעיות...הלוואי. שנה הבאה אולי אעשה שירות איפשהו בתקווה שהמצב יאפשר.
    אז כרגע אני אצל סבתי שיצאה לפנסיה:-) כך שאני התעסוקה שלה ואנחנו כל יום עושים דברים אחרים כבר כתבתי בעבר. קראת? יום אחד מטיילים יום פאזל יום אפיה יום טלוויזיה יום קניות... ככה כל יום משהו אחר וזה בזמן שהורי בעבודה ואחכ אני חוזרת הביתה בדכ. עכשיו מאז שחזרתי מהבית חולים אני לא חזרתי למסגרת עם סבתי אלא אחד מהורי נשארו בבית וסבתי הגיעה אלינו לפעמים. בשבוע הבא אני אמשיך ללכת אליה עד עכשיו היתי לא מספיק בכושר אפילו בכדי לרדת לחניה ובשביל הנסיעה... ומה איתך? איך הולך בצבא ? ספרי משו...
    אגב- היום היו לי אורחים ההורים של גל בארץ ובאו לבקר וכמובן הביאו "משלוחים" מגל...
    אוהבת
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע היקרה:

תקווה
    15/12/2009

מה שלומך בימים אלו? שמחתי לשמוע שאת לקחת לעצמך שנה שלמה של פסק זמן, אני בטוחה שזה יעשה לך רק טוב ואני שמחה מאוד שיש לך את התבונה להבין שזה הדבר הכי טוב בשבילך. שמחתי גם לשמוע שאת מבלה עם סבתא שלך אני חושבת שזה חשוב:) אני הבנתי גם שאת חולה הרבה וגם לי יש את זה, היה תקופה שיותר אבל עכשיו קצת פחות- זה פשוט בגלל שהגוף כ"כ חלש ושברירי שכל דבר שבוא נתקל בו הוא מלחמה ממש גדולה מה שברוב האנשים האחרים אפילו לא היה נגמר בצינון..
    הקטע של האוכל בצבא די מסובך אני מנסה להתמודד הכי טוב שאפשר אבל זה עדיין לא עושה את זה ליותר פשוט.
    לשמחתי גילתי שאני דווקא יודעת לבשל אז אני זאת שמבשלת את האוכל בדירה מה שטוב כי זה אומר שלפחות יש אוכל שאני אוהב ובאיזשהו מקום מוכנה לאכול אבל אני עובדת בשעות שאני בד"כ אוכלת בהם שזה הקטע שהופך את זה לקצת יותר מסובך... יש לי מסגרת של בי"ס מ8 וחצי עד2 ואז מסגרת של מועדון מ4-8 ולפעמים עוד מסגרת של ערבי בנות עם אני מספיקה...
    אני משתדלת לקחת איתי אוכל ולאכול בזמן המסגרות אבל זה לא כ"כ פשוט בשבילי, אני לא סגורה על עצמי עדיין אבל בע"ה הכל יהיה בסדר ויסתדר לטובה...
    בכל אופן היום קיבלתי שיחה בעשרה ל-7 (בבוקר..) מהחברה הכי טובה שלי, סבא שלה נפטר וההורים שלה בדיוק הודיעו לה כבר דיברתי איתה אתמול בערב כשהיא התקשרה אז על זה שהיא צריכה לחזור הביתה ולהיפרד ממנו אבל היא לא הספיקה... זה די קשה לשמוע אותה ככה ומה שאני לא אגיד לא ישפר את המצב יותר מדי כי שום דבר לא יחזיר אותו אבל פשוט חפרתי לה על זה שאנחנו כולנו פה בשבילה..אולי גם אלך לראות אותה אני פשוט לא יודעת מתי יהיה נכון ללכת..
    תמיד איתך, תקווה.
    נ.ב- שמחתי לשמוע שאכלת סופגניה, לי עדין לא היה אומץ אבל אכלתי כמה בורקסים בזמן האחרון כפיצוי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקווה מדהימה שלי!!!

נטע
    15/12/2009

כל כך כייייף לשמוע ממך.אני גאה בך על כל ההתמודדויות שלך את גיבורה וכל הכבוד לך על העבודה העצמית שאת עושה!!!! אין עליייייייייך.
    מצטערת לשמוע על סבא של חברה שלך. סומכת עלייך שאמרת לחברתך מה שצריך היה להגיד ובמקום שהיה צריך.. מציעה לך ללכת אליה בהמשך ולהרגיע אותה כמו שאת יודעת תמיד:-)
    בעניין האוכל כל הכבוד לך שוב.ואני שמחה לשמוע שאת "מחוסנת" מפני מחלות כרגע יותר מאשר בעבר, מה עשית בשביל שזה יהיה???אשמח לשמוע במה אוכל להשתפר ....
    כן אני אצל סבתי כי ההורים בעבודה וסבתי במיילא בחופש כי היא יצאה לפנסייה לא מזמן....אז אנחנו בונות "מסגרת תעסוקה". אני עדיין לוקחת כל יום אינשור אסידופלוס-(פרביוטיקה) ברזל ולוקחת טיפול מונע הידבקות מחיידק סטפרטוקוק לא יודעת איך להגות את החיידק החרה הזה. שהוא בעיקר גורם לדלקות שלי. וגם אני מקבלת בקרוב חיסון נגד שפעת חזירים. ומה איתך? קיבלת חיסון?ואני כולי תקווה שזה יעזור גם....
    אוהבתותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמן,יקרה!

קרן אור
    14/12/2009

שהאורות של הנרות הדולקים ילוו אותנו מהיום ולמשך כל השנה.
    תמיד לזכור שבחושך הכי גדול מספיקה להבה אחת קטנה,כדי ליצור מספיק אור.

מה שלומך חוץ מזה??אשמח אם תשתפי מעט יותר...

חג אורים שמח לך ולכל גולשי הפורום,
    שלכם,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה