ערב טוב ושבת שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב ושבת שלום
    לילית
    28/09/2007

אני כבר כולי מפונפנת ומאופרת, מחכה לחברים שיבואו לקחת אותי למסיבה.
    הבעל עובד עד מאוחר אז החלטתי לא להרקב בבית...

אז לא הקאתי כבר עשרה ימים, במהלכם שמרתי יפה על תזונה מאוזנת פחות או יותר, וגם ירדתי את השלושה קילו שעליתי בשבועיים לפני כן, במהלך שבועיים של בולמיה מטורפת.

אבל ירד לי היום אסימון (לצערי או שלא לצערי), ההתעסקות האובססיבית באוכל, גם אם היא לא באה לידי ביטוי באוכל עצמו, היא מטורפת.
    וזה שאני סופרת כבר עשרה ימים בלי להקיא זאת בדיחה, כי אני עדין עושה חוקנים - כך שאין הרבה הבדל, יש אבל עדיין יש כאן פעילות של ה"א.
    בקיצור אני כבר לא יודעת איך אני מתנערת מזה וחוזרת לחיים נורמלים שמעולם אולי לא היו לי.
    אני מרגישה כל כך שמנה, למרות שאני במשקל שלא הייתי כבר מעל לשלוש שנים (מבחינת הנמיכות שלו) אני מגעילה את עצמי, בכל כך הרבה דברים ובאובססיה הזאת גם.
    אני יודעת שה"א זה רק סמפטום ודרך לבטא את הכאב שלנו.
    במרתון הטיפולי האחרון שלי - שנגמר בתחילת אוגוסט, יצאתי בהרגשה כל כך טובה לגבי עצמי, אמרתי לפסיכולוגית במילים האלו "אני אוהבת את איך שאני נראית, אני לא חושבת שאני נורא שמנה, מפריעה לי רק הבטן, אני נראית ממש טוב, אפילו אני הייתי עושה אותי"
    ומאז ההרגשה הזאת רק הולכת ודועכת, אני יודעת שאם הייתי רואה את עצמי ברחוב, הייתי חושבת בדיוק כמו אמא שלי :
    איזו בחורה יפה חבל שהיא כל כך שמנה....
    וזה בדיוק שורש הענין - אמא שלי

לילה טוב חברות יקרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב ושבת שלום

הוספת תגובה

• היי לילית,

קרן אור
    28/09/2007

קודם כל כל הכבוד על עשרה ימים ללא הקאות!!!!!!!!!!!!זה רק מוכיח שאת בדרך הנכונה והכל עניין של שינוי גישה.וכן לרובנו הבעיות נסובו בגלל ההורים,מפחיד אותי כל פעם מחדש להבין כמה כוח יש לנו כהורים ועד כמה בלי שנשים לב הוא יכול לפגוע בנפש עדינה לשנים.ומתוך התובנה הזאת צריך להשים לכוחניות של הורינו סוף ולהתחיל לחיות את החיים האמיתיים,את אלו שאנחנו ראויים לחיות אותם.
    תיארת טיפול שדווקא צלח,למה לא לחזור שוב ואולי היום לסגור דברים שלא נסגרו סופית??יש דברים שכשחוזרים אליהם ממקום אחר,ממקום בריא יותר ובוגר יותר,הם נעשים אפקטיביים יותר.
    סביר להניח שעוד יהיה קשה לך אבל את תמיד צריכה לזכור כמה את מתקדמת ולראות את המטרה לנגד עינייך.יכולים להיות לך את החיים שאת רוצה,זה לא מהו בלתי אשפרי,אבל כן לצערי אין קיצורי דרך,צריך לעבור את כל המסלול ובדרך להתחשבן ולסגור דברים פתוחים.
    אני מקווה שתהני היום עם החברים,תפרגני לעצמך מגיע לך!!!
    ואני כרגיל אהיה כאן,כולנו,כדי לתמוך.
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לילית!

בלונדי
    28/09/2007

לצערנו, רובנו קיבלנו התנהגויות אלו או אחרות מאמהותינו, ולאו דווקא התנהגויות חיוביות...

קודם כל- כל הכבוד על 10 ימים ללא הקאות, אבל.....
    אני לא מבינה למה את ממשיכה לעשות חוקנים! זה דבר נוראי שפוגע בכל מערכת העיכול. הגוף לא יוכל לתפקד בלי זה. את צריכה להפסיק עם זה כמה שיותר מהר, כדי לצמצם נזקים.

אני חושבת, כמו קרן אור, שעליך לחזור לטיפול. אני יודעת שזה בעייתי כי את לא מתגוררת בארץ. אבל אולי תצליחי למצוא לך טיפול שם, משהו שיעזור לך, כי נשמע שעדיין מאוד קשה לך..

מקווה שתצליחי להפסיק עם החוקנים ולהבין שהם מסוכנים מאוד. ושתצליחי למצוא לך טיפול. ותחזיקי מעמד...!

שיהיה לך סופ"ש נעים ותהני באירוע אליו את הולכת...

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה