כרונית אולי איזה הפתעה?????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרונית אולי איזה הפתעה?????????
    קרן אור
    28/09/2007

יש סיכוי שאצליח לשוחח איתך בפורום היום מוקדם??????
    כמו שכתבתי הבן שלי חולה באנגינה וגם אני קיבלתי שוב(בפעם הרביעית ) אנטיביוטיקה,כי גם אני עדיין עם חיידק.הגרון כואב לי(אבל לפחות מצאתי את הנשא...),ואני מקווה שאחרי האפיזודה הזאת הכול יגמר עם האנגינה הזאת!
    זהו אין שיפור במצבו,עדיין 40 חום ללא שתייה ועם כאבי ראש,אני נזכרת בזה וכואב לי...מסכן קטן שלי.
    אני כבר אחרי ארוחת הערב,וכן עכשיו אני שותה איתכן את הסחלב המדובר...יצא טעים,הוספתי לו קינמון ואגוזים...עכשיו מתאים לי רק לרבוץ ולא לעשות כלום..
    אז אם את קוראת את זה,הרימי ראש וספרי מה איתך יקירה.
    אוהבת קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כרונית, מצטרפת לקריאה!!

בלונדי
    28/09/2007

לא שמענו ממך כל היום!

האם הכל בסדר??
    מקווה שכן ומחכה לך...

ערב נעים!!

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, קרן אור, בהחלט יש סיכוי!

אני
    28/09/2007

אוי-אוי-אוי-אוי-אוי... יקירתי, מה שלומך עכשיו? ומה שלום בנך הקטן? מסכנון קטן... ומה יהיה הסוף עם קונצרט האנגינות המעיק הזה? עכשיו אני מבינה למה זה קורה... יקירתי, את מתבקשת להקפיד על הפרדת כלים!! אחרת - לא תפסיקו להדביק האחד את השניה... שתהיה לו ולך החלמה מהירה-מהירה, ותתנחמי לפחות בעובדה שממש עכשיו הוא מחשל את מערכת החיסון שלו (אם אפשר להתנחם בזה בכלל...).

בתיאבון עם הסחלב...

את יודעת משהו? טבעתי לי בנקיונות כל היום, ועכשיו בא לי משהו מתוק. את יודעת מה בא לי?

ריבת חלב...

וזכרתי שיש לי פה, ועד שמצאתי אותה ועד שהצלחתי לפתוח את המכסה "פורק המפרקים" שלה, מה אני רואה? ירוקת מגעילה... עובש... איכסססס... מיד זה עף לפח, ואני נותרתי עם מפח נפש!

לא נורא, אקנה לי צנצנת חדשה ביום ראשון. היום לא הספקתי להגיע לסופר, אז אני קצת run out of מצרכים...

שתהיו בריאים שם וערב נעים!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כרונית,

קרן אור
    28/09/2007

את מזכירה לי את הילדות עם הריבת חלב....יש סוג ספציפי אחד עם קופסה לבנה ארגנטינאי שהייתי אוכלת עם כפית!!!
    אני בסדר יושבת כאן עם לימונדה שהכנתי,אבל נראה לי שקצת הגזמתי עם כל הויטמין C הזה,כי יש לי עכשיו צרבת...
    אגב,קיבלת את המייל שלי מהבוקר???
    שמחה שאת כאן מוקדם היום.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם אוהבת DULCE DE LECHE!!!!

בלונדי
    28/09/2007

יאמי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה גדולה זה בדיוק השם!!!!!!!!

קרן אור
    28/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, יקרה, קיבלתי את המייל שלך.

אני
    28/09/2007

אחרת כבר הייתי מפציצה אותך בהודעות... אני אענה לך עליו עוד מעט. אז אם תבטיחי לי להיות ילדה טובה (וערה) - תזכי לקרוא אותו עוד היום... חחח...

לגבי הלימונדה - מצחיקולה!!!! ברור שהיא תגרור אחריה צרבת... אני מקווה שלפחות המתקת אותה בסוכר ולא ברעלים מסוכנים!!!

בתיאבון ולבריאות לך שם!!!

אגב, ישנתי ממש גרוע אתמול. לא הצלחתי להירדם, ואח"כ הגיע הבוקר עם כל הרעשים האופייניים שלו. אז נרדמתי בבוקר והתעוררתי כמה וכמה פעמים, עד שכבר התעצבנתי וקמתי!!! אוף!!!
    והעניין הוא שעכשיו אני בכלל לא עייפה! וזה עוד אחרי שניקיתי כל היום את הדירה כמו משוגעת. ואפשר לחשוב בשביל מה (או בשביל מי...).

פשוט מכה!

יאללה, נשתמע עוד מעט!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי...

קרן אור
    28/09/2007

אז מה את אומרת בעצם שעדיף לא לענות לך על המייל ולזכות בכך שאקבל ממך מיילים בשעות מוקדמות יותר????חחח..אבל אני מעדיפה להבטיח להיות טובה(,וערה לא בטוח,תתחשבי בי...אני אומנם מזדהה איתך אבל לא עד כדי כך...),כי זה מה שאני יודעת לעשות...חחח...כדאי שתכתבי לי כי עוד כמה שעות ככה ואני יורדת לגמרי מהפסים....
    לגבי הניקיון-מכירה את האדרנלין שמציף דווקא אחרי,באופן פרדוקסלי הרי זה עבודה פיזית מעייפת...
    לגבי הלימונדה-לא,לא המתקתי ברעלים(מעדיפה את הסוכר,מקרה אבוד אני).ואני יודעת שזה עושה צרבת,אבל גם טוב לי לתחושת היובש והצריבה בגרון...לא נורא סתרתי את החומציות כבר עם בסיס והסדר במע' העיכול שלי כבר חזר(לפחות בעליונה..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הו, ממש ממש לא!

אני
    28/09/2007

דבר ראשון שאני עושה אחרי שאני מדליקה את המחשב (האיטי) שלי הוא לרוץ ולבדוק מיילים! ושימי לב שכתבתי לך שהייתי מפציצה אותך בהודעות, ולא במיילים. הייתי מפציצה אותך ב-"איפה את??" , "איפה את??", "תעני לי!!" וכו'... הבנתוס? זה לא בדיוק מייל... יותר נדנוד לקוני שנובע מדאגה עם נטייה היסטרית קלה...

וברצינות, יקירתי: אני מאד מודה לך על כל תשומת הלב שלך, ואני מאד שמחה למצוא ממך מיילים!וכמה שיותר - יותר טוב! "וכל המוסיף - הרי זה משובח"...

אני מאד שמחה לשמוע שהלימונדה שלך מתוקה כמו שצריך, ודרך אגב - באיזה יחס את מערבבת לימונים ומים? אני רציתי לקנות לי לימונים כדי להכין לעצמי לימונדה, אך מחירם היה גבוה מדי לעניות דעתי והסוג שהיה בסופר לא נראה לי משובח במיוחד, אז ויתרתי על הרעיון. כלומר - דחיתי אותו לפעם אחרת...

טוב, יפה שלי, עכשיו אני הולכת לדבר אתך באופן אישי...

רק קודם תני לי להכין לעצמי שתייה, טוב? את מרשה לי?..

:-)

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בנות

קרן אור
    28/09/2007

כתבתי לכן משהו ממש ריגשי עכשיו אבל לפני שלחצתי על השליחה המחשב שלי החליט לעשות ריסטרט.
    כתבתי לכן שכמה שלא בכיתי בתקופה האחרונה בכיתי עכשיו.אתן יודעות מה מצאתי בין הניירת??מכתב מחברה שלי שנפטרה,ולילה לפני כתבה לי מכתב פרידה.בבוקר כאילו הרגשתי שמשהו לא תקין,התקשרתי אליה והיא לא ענתה,נסעתי לבית הוריה שלא סבלו אותי כי הם חשבו שזה לא בריא חברה אנורקטית...ולפני איך שהם נראו הבנתי שהכול נגמר.יצאתי מהבית שלהם(הם מילמלו משהו כמו טעינו לגבייך והושיטו לי את המכתב),ורצתי ולא היה לי אומץ לבוא ללוויה ולהיפרד ממנה.אני חושבת שעד היום הדחקתי את זה.זו היתה חברה שהכרתי דרך חברה משותפת,ליוויתי אותה יד ביד לכל האישפוזים,מעולם לא התחרנו בינינו ידענו כמה אנחנו עמוק בתוך הבוץ,ובגיל 18 היא הפסיקה לנסות ואמרה לי שהיא התעייפה.בגיל 22 היא נפטרה במיטה מדום לב.ואני חושבת שחלק מאוד גדול מתהליך ההבראה שלי היה בזכותה.כי ידעתי שזה מה שהיא רצתה בשבילי.והיא היום איננה ואני כאן משתפת אותכן,ומעבר לכאב,אני מספרת את זה כדי שתבינו למה אני מרגישה את השליחות הזאת לעזור ,ולצערי אני יודעת שהיא לא הקורבן האחרון.ואנחנו בנות מזל שמצאנו את הכוחות להילחם ולחיות חיים שמגיעים לנו.ואני מודה לה על זה,והיום אני מסוגלת לשחרר ולהיפרד ממנה,כי אז לא יכולתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור יקרה, זה כ"כ עצוב!

אני
    28/09/2007

אני לא ידעתי שעברת משהו קשה כזה! זה באמת סיפור עצוב מאד. זה רק מוכיח עד כמה המחלה הזאת היא לא צחוק ועד כמה "לשחק" עם אוכל זה מסוכן, פשוט מסוכן עד מוות. חבל שזה קרה ועדיין קורה כל יום בכל העולם. זה פשוט עצוב מאד, אבל לפחות זה גורם לחולות אחרות לעשות סטופ ויו-טרן בחיים שלהן ובעצם להציל את עצמן, כפי שקרה אצלך. את יודעת? אומרים שאין רע בלי טוב, ולמרות שבד"כ אני לא מסכימה עם המשפט התמוה הזה, אני חושבת שבכל מה שקשור לה"א הוא די קולע.

אוי, אני שונאת לחפור בניירת ישנה או באלבומי תמונות ישנים...זה תמיד מעציב אותי!

מתוקה, עניתי לך למייל. מקווה שהגיע.

לילה טוב ושקט!

המון אהבה,

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כרונית יקרה

קרן אור
    29/09/2007

זה עצוב מאוד,ואני מתאבלת על זה כרגע,אבל גם לומדת לראות את חצי הכוס המלאה-כמה שזה לימד אותי להעריך את החיים..כמה שזה חישל אותי...
    את יודעת ביום יום אני מקטרת על השגרה,אבל אני יודעת עד כמה אנשים מסוימים היו מתים להחליף אותי ושיהיה להם עבודה לקום אליה בבוקר,או רגליים כדי לקטר על השומן שלהם...

לא קיבלתי עדיין את המייל ממך,אני אחכה לו ואז אכנס לישון.
    ביי בנתיים יקרה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת בהחלט...

אני
    29/09/2007

ואני שמחה שאת רואה את היתרונות בחיים שלך, שהם רבים! תמיד צריך לזכור ששום דבר בחיים הוא אינו מובן מאליו, ושצריך להעריך אותו. ובכל זאת, כשנופלים לבור של עצב זה כ"כ קשה... את כל הזמן חושבת " אוי, אילו רק... אילו רק...", אבל אין "אילו רק". יש מציאות אחת, יש חיים שממשיכים לכיוון אחד, וכל אחד עם הגורל שלו...

מקווה שהמייל כבר הגיע ליעדו.

לילה טוב, מתוקה!

מקווה לגלות עוד מייל מחר...

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• *תיקון:

אני
    29/09/2007

צריך לזכור שכל דבר בחיים הוא אינו מובן מאליו (או: ששום דבר בחיים הוא מובן מאליו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יקרה

קרן אור
    29/09/2007

שלחתי לך מייל עכשיו טרי מהתנור...
    מסכימה איתך בכל מילה,החיים הם לא מובנים מאליהם,ולא צריך לחכות שיקרה משהו חלילה כדי להעריך את הדברים אפילו הקטנים ביותר שנעימים לנו.
    נכנסת תיכף לישון.
    אחכה למייל חדש ממך.
    אוהבת קרן אור
    ותודה-המייל שלך גרם לי להפסיק את הדמעות...התאבלתי מספיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אניטיים, דארלינג! ולילה טוב!

אני
    29/09/2007

אל דאגה, אני בהחלט אענה לך עוד הלילה.

ובינתיים תשני טוב ותחלמי רק חלומות נעימים!

לילה טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה