היי לכולם חג שמח!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לכולם חג שמח!
    סתיו
    15/12/2009

ממ לא יודעת כל כך מאיפה להתחיל.. סתם חיפשתי באינטרנט קישורים לאכילה כפייתית והגעתי לפורום הזה.
    לא יודעת מה אני רוצה להגיד או שיענו לי אבל הייתי רוצה להכיר עוד אנשים במצב שלי.
    אנשים שיום יום סובלים ומבקשים לפצות את עצמם עם אוכל.
    שעוד בחוץ אף אחד לא יודע או יכול לנחש מה עובר עליהם בפנים כי הם דופקים חיוך יפה.
    אולי זה קצת ייתן לי איזושהי נחמה לשמוע אנשים שיצאו מזה או שמטפלים בעצמם.
    בכללי אני רזה ותמיד הייתי אבל בשנתיים האחרונות המשקל שלי עולה ויורד מקצה אחד לשני וזה ממש מדאיג אותי.
    בבקשה שמישהו יענה לי, שתהיה לי קצת נחמה.

תודה , סתיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכולם חג שמח!

הוספת תגובה

• סתיו היקרה:

תקווה
    16/12/2009

מה שלומך? קצת קשה להגיב על המילים המעטות כ"כ ששחלת כי אנו בעצם לא מכיורת בכלל..
    אבל מאוד חשוב לי להגיד שהגעת למקום הנכון- פה כולן תומכות בכולן, זהו החלל שבו את יכולה בחופשיות לספר מה עובר עליך (כל הקשיים, השמחות...)ולקבל תמיכה ועידוד בכל פעם מחדש.
    כדי שנוכל לעזור לך קצת יותר פשוט נצטרך לדעת עליך קצת יותר פרטים לדוגמא: מה קרה/ קורה? ואיפה היית בטיפול ?(אם היית בכלל..)
    בכל אופן זהו המקום בשבילך- אנחנו תמיד כאן,

תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סתיו

גל
    16/12/2009

אני ממש מבינה אותך.
    גם אני תמיד הייתי רזה ואיכשהו הפכתי לסוג של אכלנית כפייתית ועליתי משהו כמו 10 קילו אם לא יותר. לא בא לי לפרט פה יותר מדי.. מה שכן, כרגע נראה שאני דיי מצאתי את הפתרון עבורי להתגבר על זה. אני אשמח לשתף אותך ולנסות לעזור לך. אם תרצי ליצור קשר וכך אולי נתמוך אחת בשנייה, אני אשמח. יש לך מייל או משהו?
    אגב, בת כמה את? (אני 20)

חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה