מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי לכולם חג שמח!סתיו15/12/2009
ממ לא יודעת כל כך מאיפה להתחיל.. סתם חיפשתי באינטרנט קישורים לאכילה כפייתית והגעתי לפורום הזה.
לא יודעת מה אני רוצה להגיד או שיענו לי אבל הייתי רוצה להכיר עוד אנשים במצב שלי.
אנשים שיום יום סובלים ומבקשים לפצות את עצמם עם אוכל.
שעוד בחוץ אף אחד לא יודע או יכול לנחש מה עובר עליהם בפנים כי הם דופקים חיוך יפה.
אולי זה קצת ייתן לי איזושהי נחמה לשמוע אנשים שיצאו מזה או שמטפלים בעצמם.
בכללי אני רזה ותמיד הייתי אבל בשנתיים האחרונות המשקל שלי עולה ויורד מקצה אחד לשני וזה ממש מדאיג אותי.
בבקשה שמישהו יענה לי, שתהיה לי קצת נחמה.
תודה , סתיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתיו היקרה:
תקווה16/12/2009מה שלומך? קצת קשה להגיב על המילים המעטות כ"כ ששחלת כי אנו בעצם לא מכיורת בכלל..
אבל מאוד חשוב לי להגיד שהגעת למקום הנכון- פה כולן תומכות בכולן, זהו החלל שבו את יכולה בחופשיות לספר מה עובר עליך (כל הקשיים, השמחות...)ולקבל תמיכה ועידוד בכל פעם מחדש.
כדי שנוכל לעזור לך קצת יותר פשוט נצטרך לדעת עליך קצת יותר פרטים לדוגמא: מה קרה/ קורה? ואיפה היית בטיפול ?(אם היית בכלל..)
בכל אופן זהו המקום בשבילך- אנחנו תמיד כאן,
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סתיו
גל16/12/2009אני ממש מבינה אותך.
גם אני תמיד הייתי רזה ואיכשהו הפכתי לסוג של אכלנית כפייתית ועליתי משהו כמו 10 קילו אם לא יותר. לא בא לי לפרט פה יותר מדי.. מה שכן, כרגע נראה שאני דיי מצאתי את הפתרון עבורי להתגבר על זה. אני אשמח לשתף אותך ולנסות לעזור לך. אם תרצי ליצור קשר וכך אולי נתמוך אחת בשנייה, אני אשמח. יש לך מייל או משהו?
אגב, בת כמה את? (אני 20)
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)