מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי כרונית!בלונדי29/09/2007
שוב נהייה פה סבך אחד גדול של התכתבויות, אז התחלתי חדש!
הבחילה שלי העלתה הכל למעלה, וסיימתי באסלה. לא הייתה כבר אפשרות לעצור זאת. לאחר מכן הרגשתי טוב יותר. נסעתי לקנות לחם ועל הדרך קניתי לי גם בננה!! איזה כיף. אולי היא לא תבחיל אותי!!!
אני מבינה שהפעלתי לך את בלוטות הרוק. יש לי בעיה עם סלמון. בגלל היותו דג שמן, כמו שאמרת, לרוב כאשר אני אוכלת אותו הוא גורם לי לבחילה, והכל עולה לי, ומסתיים באסלה.
אבל, הסלמון הזה נראה כאילו פחות שמן וכך גם טעמו. הוא מגיע ארוז במים. והוא טעים מאוד מאוד.
טוב יקירתי. אני פה.. עוד מעט מתחילה לבשל.. שיהיה לך המשך יום נעים!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונדי, כרגיל במחוזותינו...
אני29/09/2007
הגבתי לך וזה קפץ לשרשור הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כרונית!
בלונדי29/09/2007הסלמון הספציפי הזה לא עושה לי בחילה. הוא מאוד עדין ולכן אנו קונים רק אותו. ולא סלמון אחר.
אני כבר לא יודעת מה לעשות כנגד הבחילות, אז חשבתי שאולי בננה תיטיב עימי. כבר הרבה זמן שלא אכלתי בננה..
הבחילה חזרה ובגדול. די, מה עושים??????
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימון, בלונדי.
אני29/09/2007
יש לכם לימון שם? אין כמו לימון כדי לעצור בחילות והקאות. מצד שני, יכול להיות שגופך רוצה וצריך להוציא, אז אל תרגישי רע עם זה. אם זה טבעי, זה בסדר. אל תילחצי. העיקר שתרגישי טוב!
חיבוק!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כרונית!
בלונדי29/09/2007אבל רק המחשבה על לימון, עושה לי רק יותר בחילה. אני אנסה לסחוט לי קצת לימון לתוך הסודה.. אולי זה יעזור.
תודה יקירתי.
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה, יקרה.
אני29/09/2007
אני בטוחה שזה יעזור לך. אל תהססי.
ואני פה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא לימון עם סודה
קרן אור29/09/2007מדובר מחומצה ובסיס,סותרים אחד את השני!!
יש לכם שם גינג'ר????????יש אותו בצורה יבשה שאפשר לגרד על האוכל או במרק,ויש אותו בצורה כמו שמגיע עם הסושי!!!מעולה לבחילות!!!רק או שאוהבים אותו או ששונאים אותו.אני בהריון הכרחתי את עצמי לאכול אותו בצורה המסוכרת שלו(אין מה לעשות הרוב אצלי או עם לימון או עם סוכר זה הטעמים המועדפים עליי),ודווקא עזר לי כי ביליתי את תחילת ההריון באסלה רוב היום.
יאללה תנסי שיעבור לך,מה יש להפסיד??
ולימון כמו שכרונית כתבה לך,רק אם את אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לכרונית וזה עף למקום אחר!!
בלונדי29/09/2007אז שתיתי סודה עם לימון וזה נורא!!!!!!!!!!!! הבחיל אותי יותר!
קרן אור- יש לנו ג'ינג'ר פה, ואני אקנה ואשתה חליטות, כמו שהייתי שותה בארץ. רעיון טוב- תודה!!!
מה עם בנך? ירד החום קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף, בלונדי...
אני29/09/2007
ראיתי את תגובתך שקפצה, עניתי לך לשרשור הזה, אבל שוב זה שוב עף לשרשור הארוך...
תעלומה!!!
תרגישי טוב, מתוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי!
קרן אור29/09/2007אם את אוהבת גינג'ר אז מעולה.ולא רק הרפואה הסינית מאמינה בו אלא גם הקונבנציונלית..גניקולוגים ממליצים בארץ על מוצר שנקרא גרבידול,שהוכח מחקרית כיעיל נגד בחילות הריון(בדקו אותו על נשים הרות!)מכיל גינג'ר(=זנגוויל)+ויטמין B6
וכנראה שהוא יעיל באותה מידה על בחילות רגילות...
בדיוק עכשיו בני קם משינת צהריים בדקתי לו חום והוא מראה 39.ז"א שכנראה האנטיביוטיקה מתחילה להשפיע.
אני לא מכירה את התחומים הגבוהים של חום כזה(רק באנגינה לאחרונה היה לי חום של 40),כי בדר"כ אני לא מפתחת חום מהר,אבל אם אני מפתחת חום כזה זה אומר שיש לי חיידק ברמה גבוהה!!!
אבל יש מגמת שיפור ואני מניחה שמחר יהיו אפיזודות ללא חום,מקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קרן אור!!
בלונדי29/09/2007שמעתי משהו על הגרבידול הזה...
מקווה שהחום ימשיך במגמת ירידה... יאללה!! שיעבור כבר! תרגישו טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהany time
קרן אור29/09/2007שמחה שיכולתי לעזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, בסדר...
אני29/09/2007
אגב, המחשב באמת השתגע. הוא שיבץ את תשובתך לי תחת שעה מוקדמת יותר...
כנראה גם הוא קצת חולה!
אולי גם הוא לוקה בוירוס?...חחח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף שיהיה לו חיידק!!!
קרן אור29/09/2007יש לי פשוט בסטוק משום מה כמויות שיכולות לרפא חברת מחשבים...חחח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)