הי כרונית!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי כרונית!!!!!!
    בלונדי
    29/09/2007

תודה על תשובתך, קראתיה!

המחשב פה לוקח לעצמו סמכויות ומעיף הודעות על ימין ועל שמאל..חחח!!!

כן בייגלה לא משהו, שמתי לב.

בינתיים כבר ויתרתי על התפריט המתוכנן ואני הולכת על משהו קל בלי תיבול, שלא להכביד על הקיבה המסכנה...

תודה תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי כרונית!!!!!!

הוספת תגובה

• אני מקווה שזה ישובץ במקום הנכון...

אני
    29/09/2007

בקיצור, בלונדי - לימון, ג'ינג'ר, מה שלא יהיה - העיקר תרגישי טוב ותשמרי על עצמך.

וכאן כבר התחיל להחשיך וזה עושה לי לא טוב...

שיהיה לך ערב נעים!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה כרונית!!

בלונדי
    29/09/2007

אל תתבאסי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי וכרונית

קרן אור
    29/09/2007

בלונדי-כתבתי לך כמה עצות,מקווה שיעזור.
    כרונית-מה שלומך???מתי שהוא אני אבוא אלייך,נצא להליכה רגלית,ואני אלמד אותך לאהוב את החושך.אני לא אוהבת בוקר,אוהבת את הערב גם כי היום כבר נגמר,אבל בעיקר בגלל שבעונה הזאת האוויר והרוח נקיים כ"כ...עוד לא קיבלתי מייל ממך,אם שלחת אז תגידי לי אני אבדוק....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור, אני אוהבת את הלילה !!!

אני
    29/09/2007

מה, שכחת? אני שונאת-מוות את הבוקר!!! אני פשוט מתבאסת כי קמתי מאוחר ו"הלך" לי כל היום. אני שונאת את זה! בכל אופן, אני מרגישה בסדר, והמייל שלי אלייך קורם לו עור וגידים. הוא לקראת סיום, אז החזיקי מעמד שם... ואת יודעת, אני עשיתי כ-ל - כ-ך הרבה ריצות והליכות בלילות בעברי, שאת פשוט לא מתארת... ועליהן אני משלמת את המחיר עד היום...

מתוקה, תיכף אני מסיימת לכתוב לך. הריכוז שלי פשוט ב"הפסקת סיגריה", ותיכף הוא ישוב.

בלונדי - כמובן שתגובתי שוב קפצה לה למקום אחר (עם הכותרת "טוב, בסדר..."), אז קראי אותה שם, ועכשיו אני אתפוס מרחק קצת מהפורום כדי שהקריזה של המחשב תעבור. אי אפשר לקיים תקשורת בצורה כזו... זה "מתנגש" עם ה-OCD שלי...

אז להשתמע אח"כ מתוקות שלי!!!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כרונית

קרן אור
    29/09/2007

אז מה אם קמת מאוחר???תנצלי את זה.היום הייתי מתה לישון צהריים אבל תפסתי את עצמי כי אם הלילה לא אכנס לישון בשעה סבירה(וצריך לקחת בחשבון גם את הדברים המצופים \או לא באמצע הלילה עם בני),מחר מסוכן שאעלה על ההגה ואנסע לצפון!!ומה את יודעת חמי וחמתי מחר ישמרו כל בני בבית....מסתבר שהכול עניין של חינוך,והתיאוריה שלי שכמה שאני הולכת ומצפצפת עליהם,כך הם רודפים אותי עוד יותר,מתבססת יותר.
    ומחר-באסה חוזרים לבוד,אבל לעוד שלושה ימים(ערב חג אני עובדת בבית,מספיק קשה לא??),אז יש למה לשאוף.אני רק חושבת מה יקרה לאחר שסוכות יעבור לו...טוב לא אקדים את המאוחר.
    צמאה כבר למייל שלך,אז אל תייבשי אותי..חחח...
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה