לילה טוב יקרות שלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה טוב יקרות שלי!
    קרן אור
    29/09/2007

אני הולכת להכריח את עצמי לישון,ואני אשתדל לבדוק מה שלומכן על הבוקר לפני שאצא לעבודה.ואם לא אספיק אז ניפגש כאן מחר אחה"צ.
    מקווה שיהיה לכולנו לילה נעים,
    נשיקות,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב יקרות שלי!

הוספת תגובה

• לילה טוב קרן אור!!

בלונדי
    29/09/2007

כייף שהתמתחת לך קצת שם... זה אכן מכניס קצת אנרגיה ומצב רוח טוב..

ליל מנוחה שיהיה לך!!

נשיקות!

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששש!! שמחה לראותך פה!

בלונדי
    30/09/2007

אני בסדר... רק אכלתי פה משהו שעשה לי להרגיש רע. והמחשבה הראשונה הייתה ללכת למטבח ולפצוח בבולמוס... את יודעת, כמו בזמנים ה"טובים". וממש נכנסתי לשם כבר, התסכלתי מסביב, ויצאתי כלאחר שבאתי. פתאום התעוררתי וחזרתי למציאות. הייתי מאוד קרובה לכך..
    זה בגלל שהאוכל עשה לי בחילה, אז כבר חשבתי אולי להמשיך... ולעזור לו לצאת. אך לא, לא, לא!! מזל... איזו הקלה. אני אסבול בשקט את הבחילה. וזהו.

מה שלומך? האם מצב רוחך טוב?

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כל-כך גאה בך, בלונדי!!!!

אני
    30/09/2007

באמת כל הכבוד לך! שמעי, עבר עלייך יום די זיפת, אבל הנה הוא נגמר, ותחזיקי עוד קצת מעמד! בגלל שהקאת היום אז את מרגישה קרובה לזה יותר, אבל לא! אל תיתני לעצמך ליפול! רק לא זה! תני ללילה לעבור, ומחר כבר תרגישי יותר טוב!

לגבי מצב רוחי - אני עונה לך כרגע במייל על שאלותייך לגבי מי שנקראים משפחתי, אז את יכולה להבין לבד... ותיכף אני חותמת את המייל הזה והוא ישוגר אלייך במיידי!

ומה מעשייך בינתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי כרונית, יקירתי...

בלונדי
    30/09/2007

תודה על שאת גאה בי. הייתי ממש קרובה...

אני מבינה שמצב רוח לא משהו הלילה.. אוף!!

ת'אמת? מה שאני עושה כעת הוא חיפוש יעדים לטיסה לסופ"ש הבא... ככה מהר מהר אולי אמצא לנו משהו נחמד (במחיר סביר)!! הלוואי. אנחנו מתים לטוס לחופשה.....

אני מחכה למיילך בקוצר רוח... ולוגמת סודה!!

נשיקות בינתיים!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בסדר, יקירה, לא לדאוג!

אני
    30/09/2007

אני שומעת לי הרבה מוסיקה, ופוזלת מדי פעם לכיוון ערוץ 8...

ויש לי רעיון - אולי תטוסו לסופ"ש אצלנו? מה את אומרת? ארץ ישראל יפה וגם פורחת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי, כרונית!!

בלונדי
    30/09/2007

שמחה לשמוע שאת בסדר.

אני מתה על ערוץ 8, זה בהחלט חסר לי. כייף לך.

הלוואי וחופשה בישראל הייתה עומדת על הפרק, אך זה מאוד יקר לטוס ארצה, וכבר עדיף לטוס לכל אירופה- לראות עולם במחיר יותר זול.....

אני חושבת שגם אני הלילה אירדם מאוחר... אני כלל וכלל לא עייפה!

מחר יש שוק חביב שמתקיים בימי ראשון. ואנחנו מתכננים לפקוד אותו. נחמד..

מחכה לשמוע ממך...
    בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שוגר בהצלחה...

אני
    30/09/2007

ואני מקווה שהוא גם נחת אצלך בהצלחה, ורק אצלך!

זהו. אני עייפה מאד רגשית עכשיו, ואני הולכת להתקלח. אחזור אח"כ להגיד לילה טוב.

אני מקווה שאת בסדר שם, ושהמצב רגוע.

צ'או בייבי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרונית, מדהימה!!

בלונדי
    30/09/2007

אכן, המייל נחת אצלי בשלום, ורק אצלי!!
    את מדהימה... אבל זה לא חדש לנו!

ועכשיו- הפתעה: אני חצי אשכנזייה וחצי ספרדייה!!! אמנם נראית כמו אשכנזיה לכל הדיעות, אך תמיד יש את החצי השני. וכולם מופתעים לגביו, ולעולם לא מנחשים את מוצאי האמיתי. ועל כך, כמובן, במייל!!!

ראשי מתפוצץ, החום עלה טיפה.. ואני לא מוצאת לי מנוחה!!
    אני לא מרגישה עייפה, אך כאב הראש לא נותן לי מנוח!
    אני חוששת שאיאלץ להשאיר לי את ה"פנינה" לבוקר. לקפה הראשון והטעים במיוחד. ככה אני הכי אוהבת. כי אני מרגישה כרגע בתוך מלחציים...

אז אני אעלה למיטה, ואכנס למיטה. ויהיה לי כייף לדעת שאקום בבוקר לכתיבה בשבילך... נפלא!!

תודה רבה על דברייך המקסימים. ואני מחבקת אותך חזק מפה, כוכבת טלויזיה שכמוך!!

נפגש מחר, כמובן!

אוהבת מאוד,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מלאכית!

אני
    30/09/2007

שיהיה לך לילה טוב ורגוע ושקט ונעים ומה שאת רוצה! אולי תקחי כדור לכאב הראש? לשלוח לך אחד? חחח...

טוב, יאללה, לכי עכשיו לישון ונדבר מחר.

תודה על כל מחמאותייך (שאיני ראויה להן) ושתהיה לך שינה ערבה!

אוהבת מאד!!!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראויה מאוד!!!!!!!!

בלונדי
    30/09/2007

שמעת אותי? שלא אצטרך לצעוק עד אליך, אני אעיר את השכנים!

הכנסתי את הכלים למדיח, ופתאום ראיתי שקיבלתי עוד הודעה. אז באתי לומר לילה טוב בפעם האחרונה. ואני עולה למעלה לחדר השינה...

ביי מקסימה שלי!!!!!!!!!!!!!

נשיקות,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב לכולם, או בוקר טוב...

לילית
    30/09/2007

אתמול היתה מסיבה חמודה לאללה, חבל שבעלי לא הצטרף.
    הערב היינו בהופעה ואח"כ הלכנו לאכול סושי - נו אתן כבר מתארות לעצמכן שאחרי 11 ימים בלי הקאות אני מתחילה לספור מחדש.

רציתי לשתף שקראתי היום ארוכות באתר המקסים של סמדר פרבר "הרזיה שפויה" וזה עזר לי למקד את עצמי בכמה מקומות.
    עד כדי כך שבארוחת לילה שלנו ידעתי בדיוק מתי הרגע שבו האכילה הפכה לאכילה רגשית, וידעתי גם לזהות למה... אני מקווה שבקרוב גם אצליח ליישם כך שהאכילה שלי תפסיק להיות רגשית ותהיה רק מודעת.

מה קורה אצלכן בנות, אני יוצאת לבלות ואתן פותחות מסיבת פורום, אני רואה שהייתן עסוקות הערב,
    עדיין לא ניחשתן איפה אני גרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לילית!

בלונדי
    30/09/2007

את מתחילה לספור מחדש? משמע שהיתה לך נפילה?

אני מקווה שבמאת תעזרי לעצמך למצוא דרכים לצאת מהמצב הלא טוב..

אני וכרונית דווקא כתבנו לך ניחושים ואת לא ראית כנראה- או דרום אמריקה, או אפריקה!!

מה את אומרת?
    כי אם אצלך בוקר, אולי את בדרום אמריקה...

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילית!

אני
    30/09/2007

אני מצטערת לשמוע שהספירה התחילה מחדש. זו בדיוק הסיבה שאני לא אוהבת את שיטת הספירה, כי היא תמיד מאיימת ומייאשת, כי אחרי שאת נשברת את חושבת לעצמך "אוף, אני כבר לא אגיע לשיא הזה ממילא...". אז במקום לספור יום ועוד יום, כדאי להתמקד בכל יום כמו שהוא ולעבור אותו כיחידה אחת.

לילה טוב!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה