מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב שישי נעים לכל הגולשים והגולשות!קרן אור18/12/2009
ראשית,אני רוצה לעדכן שקיבלתי היום את תוצאות הבדיקות החשובות שעשיתי שמראים שהמצב יותר טוב ושאין גידולים!! כרגע אני בעיקר עסוקה בלשקם את עצמי מכל הטיפולים,התרופות שגרמו לי להרבה תופעות לוואי.אבל זה באמת קטן עליי...אז היני נס החנוכה שלי..
סתיו-ברוכה הבאה לפורום.את מוזמנת תמיד לשתף ולהשתתף.אשמח לשמוע עלייך קצת יותר.כתבת שמצאת דרך לטפל בעצמך,אפשר לדעת על מה מדובר??
נטע-אני שמחה שחזרת לבית של סבתך,כי א'-טוב לך איתה והפעילויות שאתן עושות ודאי מקרבת ביניכן,ו-ב'-בגלל שזה עוזר שיש מישהי שדואגת לך כשהורייך לא נמצאים ולוקחת מעט אחריות במקומות שקשה לך איתם.
תקווה-צר לי לשמוע על הארוע הלא פשוט של מוות שהתמודדת איתו.זה רק נותן לנו בקצה השני להבין כמה החיים חשובים,וכמה צריך לנצל אותם ולעשות מה שטוב לנו תמיד.אני שמחה גם לקרוא שאת במקום טוב יותר עם עצמך,ושפנייך קדימה לעבר עוד שינויים שצריכים להתבצע.איך עבר עלייך בסוף השבוע של הרגילה??איך היה לך לחזור הביתה לחופשה ארוכה יחסית??
שירן-מה שלומך,יקירה??לא שמעתי ממך ואני מקווה שאת בטוב.
יקרות שלי,שיהיה לנו סופשבוע חמים מבפנים לפחות..
אני היום מתוכננת לצאת לבלות,כפי שלא עשיתי הרבה זמן,כי יש לי על מה לחגוג!
שולחת לכולכן חיבוק כנה וענקי!
שלכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור, את המלאך שלי!
לונה24/12/2009אני לא מאמינה- אין גידולים יותר!!!! (:
כמה שזה מדהים!!!
אני גאה בך- כי יש לי הרגשה כלכך גדולה שאת גרמת לזה לקרות. שאת בכוחות הענקיים שלך עשית צעד נוסף אל עבר הבריאות.
את מדהימה! אין לי מילים....
אני חולקת איתך קצת בריאות אם תרשי לי- אני כבר חודש וקצת לא מעשנת. ובמקום להיות יותר קשה, מיום ליום זה נהיה קל בצורה יותר מגוכחת.
זה חופש במובן נוסף. התקדמות ענקית.
לאחרונה האוכל קצת תפס אותי.
אבל אני אצליח להתגבר גם עליו.
הכל הכל הכל הכל הוא בראש והוא בידיים שלי.
והפסקת העישון הוכיחה לי את זה. לפעמים לא צריך כח רצון או פיזי כלכך גדול. רק אינטליגנציה ופענוח צורת החשיבה הלעיתים מעוותת שלנו... ורק ההבנה של איך הראש שלנו עובד- עושה הכל יותר קל.
גורמת לדברים להתגמד. הדברים הם מה שאנחנו עושים אותם.
אם נחליט שמשהו קשה- כך הוא יהיה. ואם נחליט שהוא האופציה הכי קלה- נופתע לגלות שאולי הוא אכן כזה.
התקופה האחרונה גרמה לי להבין... שאולי אני אדם הרבה יותר עוצמתי ממה שחשבתי.
אולי יש לי כח הרבה יותר גדול ממה שחשבתי. ולהרגשה הזו- של הערכה עצמית- אין תחליף בכל העולם כולו!!!
את לא מבינה כמה אני אוהבת אותך קרן של אור יפה ואהובה.
אני מאחלת לך שרק תהיי בריאה ומאושרת- ותעריכי את עצמך! את פשוט מלאך מלאך מלאך ולב אחד ענק שאני לא מבינה איך את מצליחה להכיל...
תמיד תמיד כאן בשבילך,
לונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה שאת,
קרן אור27/12/2009אני חייבת לומר לך שאני מעריכה מאוד את הדרך שאת עושה.ונכון,כל דפוסי החשיבה שלנו הם אלו שאחראים על הכול.ואם יודעים באומץ להסתכל לתוך עצמנו ולברר באופן כנה מה הסימפטומים שלנו באים להראות לנו וללמד אותנו ,אז שם נעוץ הפתרון.(על זה נשענת הפסיכולוגיה,בביאור והבהרת הדפוסים שסיגלנו לעצמנו במשך השנים כחלק מהעבר שלנו).זה לא מבטל את הקושי,אבל עושה אותו בהחלט נסבל ותורם להבנה שאנחנו לעיתים המכשול הכי גדול של עצמנו.וכשמבינים שאף אחד לא באמת רודף אחרינו,שהרבה בידיים שלנו ,אז הכול נעשה ברור יותר.
ויש לך בהחלט על מה להעריך את עצמך! על הנחישות,ההתמדה,הרצון והכנות העצמית.
יקרה,אני תמיד האמנתי בך,אני חושבת שדיברנו על זה הרבה במיילים...ואני שמחה שהיום את מסוגלת להאמין בעצמך.
מיותר לציין,שאני מאוד שמחה שאת רואה בי חלק משמעותי בשינוי הזה.תבורכי,יקרה.
ותודה על המילים החמות שכתבת לי.
המשיכי לעדכן!
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)