לקרן אור שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור שלי
    נטע
    20/12/2009

ואואואוווו. אני ככ שמחה ומאושרת מרגישה שאני חוגגת את נס החנוכה שלך:-)
    ככ מרגש אותי. אני במצב טוב מבחינת משקלי מתקדמת לאט לאט ולא מפספסת שוווווום ארוחה אפילו בטעות. אבל בתוך תוכי קשה לי השינוי הדרסטי הזה אני מרגישה דבה ואני מתמודדת עם ההרגשה הזו וביחד אוכלת ואפילו מנשנשת כי פשוט החיים שווים יותר והמוות לא שווה את הרזון הזה אבל עם כל זה למרות שאני אוכלת ומתמודדת וכל זה בידיעה ובהבנה שהגוף שלי דורש את זה ואני עושה זאת בעצמי בלי שיכפו עלי עולה במשקל אוכלת ומנשנשת אבל ההרגשה הזו והתחושה ממש לא קלה לי...
    אוהבת אותך המון
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקרן אור שלי

הוספת תגובה

• נטע שלנו!

קרן אור
    21/12/2009

ברור לי שכל התהליך הזה הוא לא קל,שהרי אם הוא היה כזה כבר ממזמן היינו מצליחות לצאת ממנו,אבל נשמע שאת עושה עם עצמך עבודה חשובה ונכונה.תני אמון בצוות שמטפל בך,הוא שם בדיוק בשביל הרגעים האלו שהכול קשה,וזה המקום לדבר על התחושות האלו.
    אין ספק שהשינוי התפיסתי-מחשבתי ,ולא התזונתי,הוא הקשה ביותר.אבל אני מבטיחה לך שגם אותו, עם התמדה ונחישות, את תצליחי לעבור.
    ואת לא לבד-יש לך את הורייך,גל ,החברות,הצוות המרפאתי.
    ואותי.
    תרגישי בנוח להשען כשאת מרגישה צורך בכך.אני כאן בדיוק בשביל זה.
    חיבוק גדול!
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה