מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרהשירן21/12/2009
אני כ"כ שמחה לשמוע שאין יותר גידולים ושאת מרגישה טוב יותר!!
זה הבשורה המשמחת ביותר ששמעתי בחנוכה הזה! והלוואי וזה רק ימשיך וימשיך לעבר החלמה ושיקום מלאים!!
זה כ"כ מגיע לך!!
לגביי, אני מתקדמת המון. הייתי בטיול עם המשפחה בצפון לפני שבועיים בערך . טיול של 5 ימים. הופתעתי למצוא את עצמי 5 ימים מחוץ לבית, אוכלת בחוץ- אוכל שאינו מוכר לי, אוכל של בית מלון מבלי להיצמד לאוכל המוכר שיש לי בבית...זה מבחינתי היה כמו לקפוץ ממקפצה ואני מרגישה שהטיול הזה קידם אותי עוד 10 צעדים קדימה!
אני מאד גאה בעצמי. לא היה לי פשוט בכלל אני מודה. היה קשה עם חוסר הודאות והלא ידוע <מה שמו לי באוכל, איך מכינים את האוכל במלון, האם זה כמו שאני אוכלת בבית או לא וכו'> אבל התגברתי על זה בסוף והצלחתי לגייס מחשבות בריאות שעזרו לי לעבור את זה בסופו של דבר.
נרשמתי לבחינה הפסיכומטרית ואני מתכוונת להתחיל אותה בשבועות הקרובים. נורא חוששת ולחוצה מהשלב הזה. לא יודעת איך אקבל אותו. לא יודעת אם העומס יגרום לי להיחלשות/קריסה מהם אני כ"כ פוחדת אבל מצד שני אני מזכירה לעצמי שיש לי את היכולות והנתונים. וזה הזמן להחזיר עטרה ליושנה כמו שאומרים.
אני לא מרגישה חזקה כמו בעבר. זה כבר אמרתי לך. ואני מקווה שהבחינה הזו והשהות בקורס עצמו יוכיחו לי ויגלו לי את הכוחות האמיתיים שלי מעבר לציון אותו אוציא בסופו של דבר.
שוב, שמחתי לשמוע על ההתאוששות שלך! ריגשת אותי מאד.
שלך,
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירני יקרה,
קרן אור21/12/2009אני חייבת להגיד לך שלא רק שאת גאה בעצמך(ובצדק,הרווחת זאת ביושר ומאמץ עילאי!) אלא גם אני גאה בך מאוד.
אני שמחה לשמוע שאת כבר לא מרגישה צורך להיות כל הזמן בשליטה ומאפשרת לעצמך מתוך כך כן לחוות ולהנות,על אף הקושי.
לגביי הפסיכומטרי-אני בטוחה שיש בך כוחות עצומים והפסיכומטרי לא יהיה המדד המספרי לכך.אבל יחד עם זאת אני בטוחה שתעברי אותו בהצלחה,ואני כמובן אמשיך להחזיק לך אצבעות.
תודה על האיחולים,אני מקווה שהם יגיעו לאוזניים הנכונות,ואני מצידי אמשיך לעשות הכול כדי שזה יקרה!
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)