היי לכל בנות הפורום..:(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לכל בנות הפורום..:(
    שני
    30/12/2009

מה שלום כולכן?אני רואה לא מעט את ההתכתבות שלכן כאן...יש הודעות מחממות ומעודדות ויש הודעות של כאב וצער שאני מיזדהה איתו המון...
    אני הרבה קופצת לי מפורום לפורום...החלטתי לשפוך..לשתף..כי אני לא יכולה יותר..
    סתם רציתי לספר לכולכן שרע לי...שאני בתחתית...נפשית ובריאותית כאחד!
    אני ניגמרת מהפרעת האכילה!היא מחסלת אותי!איבדת את עצמי...איבדת כל שפיות וכל צלם אנוש|!ושלא נדבר על מה שההקאות והבולמוסים עושים מבחינה נפשית ופיזית...אז אמרתי שמכאן יש 2 בררות..לנחות הכי למטה שאפשר או לעלות!וכן אני מנסה!וכן..אחרי כל כך הרבה ספקות ותהיות של מה קרה לי ולמה קרה יש תשובות!אבל מה!?!מה קורה!?!?אז מה אם קיים הרצון!והמודעות!
    וכן אני מנסה...אבל רק נופלת לשפל שבשפלים...מנסה...ואין לא מצליחה שוב לחוות אושר...נורמה..העיניים רואות שונה מהשאר...הנשמה מרגישה אחרת מכולם...למה?:(
    מנסה ליהיות חברה של האוכל..רוצה אותו כל כך!אך לא בדרך הזו שהוא הבריחה שלי....
    אני לא אחזיק מעמד עוד הרבה זמן...לאחר כמה שנים..לאחרונה זה השיא...אני פשוט ניגמרת ניגמרת ניגמרת...אבל ממש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכל בנות הפורום..:(

הוספת תגובה

• למיקי המתוקההההההה

נטע
    31/12/2009

מיקי יקרה. אני ממש התרגשתי שקראתי את מה שכתבת אני כל כך מבינה אותך...
    כל הכבוד לך יקרה. תמשיכי להתמודד ואת תנצחי.
    איך הולך לך בחיי היומיום? הולכת לטיפול??? עובדת? או לומדת?
    אוהבת
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע מקסימה,

קרן אור
    31/12/2009

מחמם את הלב לקרוא כמה את תומכת ומנסה לעזור לבנות אחרות,אבל מה שלומך??איך את??
    אולי תספרי קצת יותר??

שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נטע

שני
    02/01/2010

קודם כל תודה..
    ולגבי טיפול?
    אממ..הפסקתי אותו..כלום לא מצליח לי..זו הסיבה...:(
    אני כבר לא יכולה יותר אבל את מבינה?
    הגוף שלי והנפש שלי לא עומדים בזה יותר!
    כואבבבב לי....הגוף כל כך:(
    אני בדיכאון עמוק....
    לא יכולה יותר עם העשרות הקאות ביום האלו!עשרות!
    פעם זה עוד היה נסבל!2 עד 3 הקאות ביום....
    ועכשיו הכול על הפנים...אפילו החבר שלי כבר לא רוצה אותי בגלל כל הבעיות..:(
    ואת??ספרי על עצמך קצת יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקי יקרה,

קרן אור
    31/12/2009

אני כ"כ מבינה את הכאב,את תחושת אפיסת הכוחות ,אך יחד עם זאת,אני גם שומעת את הקול הבריא בתוכך שרוצה להחלים,שרוצה לחיות,שרוצה שתספקי לו את הצרכים המינימליים שהוא זקוק להם כדי לחיות.
    יקרה,מה עם טיפול???אני יודעת שהרבה אומרים לנו שהכול עניין של כוח רצון,של מודעות ושמתוך כל זה יגיע הפתרון .ואני לא אומרת שזה לא נכון,אבל לעיתים בחיים מגיעים למצב שכבר לא מצליחים להאחז בכלום,שהכול נראה גדול עלינו ושלבד זה קשה מידי וכואב מידי להתמודד עם הפחדים.זה לא אומר כלום לגבינו,אלא רק שאנחנו אנושיות ,שאנחנו צריכות אנשים כמו כל ייצור חברתי.מה עוצר אותך מלפנות לטיפול??למה עכשיו שאת במקום אחר מבחינת הבגרות והבבנה שלך את הדברים,לא ללכת צעד אחד קדימה ולהביא את השינוי??לפעמים כל שצריך כדי שזה יקרה הוא יד מכוונת,מישהו שתדעי שיהיה שם ברגעים הקשים יותר כדי לתמוך בך במקרה שתמעדי(בניגוד לליפול) ויזכיר לך למה ואיך.

אשמח לשמוע עלייך יותר,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קרן אור,תודה..

שני
    02/01/2010

טיפול...ניסיתי..ולא רק פעם אחת...
    והפסקתי..כי אין פשוט לא עוזר לי כלום...
    ונכון קיים בי הקול הבריא איי שם..בתוך תוך תוך המפלצת שחונקת את גרוני!ולא נותנת ליחיות...
    מה אני יעשה עכשיו קרן אור??
    אני באמת רוצה...למרות שישנם רגעים שהמחלה משתלטת וגורמת לי לרצות ליפול
    אבל אני כן רוצה יותר מלא רוצה מבינה?
    בעיקר היום...כבר לא מעט זמן שההקאות הפכו למשהו איום ונורא
    הבולמוסים ניהיו אדירים כמו שלא ניתן להסביר במילים!הכמויות אדירותתתתתתתת=\
    והקאות...אלוהים ישמור....פעם זה היה בקטנה..פעמים בודדות ביום...והיום עשרות על גבי עשרות פעמים!
    ודיייי הכול כואב לי
    הנפשששש
    הגוףףףףףףף
    אני יודעת שאני לא יחזיק מעמד ככה....
    הנשמה שלי כבר לא עומדת בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    03/01/2010

לא מספיק ללכת לטיפול,כדי שהוא יצליח צריך להגיע אליו ממקום שרוצה בשינוי,שמבין שהחלקים הבאים בפאזל של חיינו הם בידינו ולהעזר באנשי המקצוע כדי לשבור את הדפוסים השליליים שעוצרים אותנו מלהגיע לשם.
    אל תתני לשום טיפול שלא עלה יפה לקחת ממך את הרצון ,שאולי היום בוער יותר מפעם,להחלים.מה לעשות??להכנס שוב לטיפול,הפעם ממקום אחר,מבגרות ומודעות אחרת,ולא לפחד מעבודה קשה.כי אני מבטיחה לך שהתגמול עולה עשרות מונים על כל הקשיים בדרך.
    אם את רוצה בזה כ"כ,פעלי להשיג זאת.אל תוותרי לעצמך, על עצמך.נשמע שהיום את בשלה לטפל בעצמך,אולי יותר מתמיד.סיכמנו כבר שלהפסיד אין לך ,מכאן את יכולה רק לעלות.
    אל תכלי את האנרגיות שלך במלחמות עם עצמך,נווטי אותם למלחמה בפחדים שלך כדי שתוכלי להיות מי שנועדת להיות,ואני בטוחה שתגלי שהיא הרבה יותר טובה ושיש לה הרבה להציע בחיים.
    אני איתך,ואשמח לשמוע מה חשבת,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה