לקרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור היקרה:
    תקווה
    03/01/2010

מה שלומך? איך את מרגישה?
    לצערי אני צפופה מאוד מבחינת זמנים אז אגש ישר לעניין - היום אחרי מסעי הארוך הגעתי לאשקלון (שמשם כל המפקדים אוספים את הטירונים של בסיס ניצינים - המקום שבו אני גם עשיתי טירונות..)
    בכל אופן כשירדתי מהרכבת ראיתי את המפקדת הישירה שלי מהטירונות זה היה כזה הזוי..
    לא היה ביננו שבירת דיסטאנס כי זה היה טירונות קצרה של 3 שבועות, אז ראיתי אותה נבהלתי קצת והמשכתי לתחנת האוטובוס שלי כדי להמשיך בדרך.. בכל אופן שחיכיתי לאוטובוס היא פתאו ניגשת אלי ושואלת אותי עם אני זוכרת אותה..- בטח שכן אני ממש מעריכה אותה עד היום היא בנאדם מדהים אבל ממש היה לי מוזר שהיא דיברה איתי.. היא בעקרון שאלה אותי איך הולך- אמרה לי גם שבסדר להגיד לה שלום- די לא ידעתי מה לעשות עם עצמי- נראה לי שהיא ראתה שהיה לי מאוד לא נוח אז היא איחלה לי בהצלחה ועזבה..
    מאז כל היום שלי היה קצת משובש כאילו העובדה שעדיין אכפת לה ממני כ"כ היה לי מוזר והפתיע אותי שזה שיבש לי את כל היום, ועוד יותר השותפה שלי חוזרת רק מחר בבוקר אז אני צריכה ללכת לישון במקום אחר ועדיין לא ידוע לי מה אני אעשה..
    בכל אופן אשמח גם לשמוע קצת מה קורה איתכם...
    תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• תקווה יקרה,

קרן אור
    03/01/2010

ככול שאת מרשה לעצמך יותר להיות,להתחבר,לאהוב,את מגלה כמה אנשים בסביבתך מוכנים לתת,להיות,ולרצות בחברתך.זה מעגל חיוני ואנושי שמזין את עצמו.ובעצם למה לא??לפעמים נראה לנו מוזר ולא ברור מה אנשים מוצאים בנו,אבל מסתבר שאנחנו היחידות שמבקרות את עצמנו וניזונות ממחשבות שליליות.הצעד הבא עבורך הוא להבין את זה ,להבין שאת ראויה לכל זה ולא בחסד,אלא בזכות.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה