מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה טוב, בנות!!בלונדי02/10/2007
בזמן האחרון אנחנו מתקשרות באמצעות הודעה או שתיים במשך היום... עסוקות, אה?
מה שלומכן? איך היה היום שלכן?
כרונית- אני שונאת שאנשים מרשים לעצמם להעיר הערות (בקשר לאותו טכנאי)! זה מזכיר לי שתמיד היו אומרים לי: "אם רק תרזי 10 ק"ג..."! זה מרתיח ומכעיס ואני מקווה שענית לו כראוי!!!!
איך עבר יומך? האם הרגשת טוב? מקווה מאוד שכן...
קרן אור- כנ"ל לגביאותה בחורה חצופה שהעירה לך שרזית. כנראה ממש מטומטמת!!! שתלך לעזאזל!
לגבי הבחורה ה"נחמדה" שיש לך שם- אני שמחה שהיא רוצה לעזוב, וכעת תשתחררי מנוכחותה המעיקה!! איזה יופי.
אני שמחה לדעת שהילדים לא חולים והלכו לגן! מעולה!
ואני מקווה שאת מחזיקה שם מעמד עם כל הבישולים והסידורים!!
לי היה יום נעים! היה כייף. בילינו בנעימים, היינו במסעדה מ-ד-ה-י-מ-ה!! היה יום טוב, למרות שהרגשתי הפיזית עוד לא ב"שמים". יהיה בסדר ונקווה שהכאבים יחלפו במהרה...
טוב, מקווה שהכל בסדר. ואני פה... אם בא לכן!
נשיקות,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה טוב, בת!
אני03/10/2007
מה שלומך, יא בלונדה? התגעגעתי... שמחה לשמוע שביליתם קולינרית, ואני אשמח עוד יותר לדעת שהבחילות הושארו הרחק מאחור , שאין לך חום ושהתחלת בטיפול.
בקשר לטכנאי - תאמיני לי שעניתי לו לא רע בכלל... אבל זה בסדר. אנחנו מכירים לא מעט שנים, אז הוא מרשה לעצמו לחטט בצורה "אבהית" משהו... ובכל אופן, אני שמחה שמה שהתקלקל - תוקן סוף סוף ובא לציון גואל (עד הפעם הבאה).
היה לי יום בסדר בסך הכל, ואני חשה בטוב. ז'תומרת - רגיל. מחר מצפה לי יום עמוס, וכמו שאת כבר מנחשת - גם מחר אני חייבת "להתקלף" מוקדם, ואפילו מוקדם יותר מהיום. איזו באסה! טוב, שאלו יהיו כל צרותיי, אמן.
לילה טוב, אהובה!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב כרונית יקרה!!
בלונדי03/10/2007איזה כייף לשמוע ממך...
אני שמחה שלא רגזת מהטכנאי ואני הכי שמחה שהעניין שם תוקן..!!
אני מבינה שאת עסוקה בימים אלה ואני מקווה שרק בעיסוקים טובים ומשמחים, או לפחות- לא מרגיזים!
השעה מאוחרת ואני עולה למיטה.
מאחלת לך ליל מנוחה!!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית מקסימה!
קרן אור03/10/2007מה שלומך?????אני מתארת לעצמי שהיוםאת עמוסה.לא הבנתי מה כוונתך בלהתקלף מוקדם??וסליחה על הבורות אבל בכ"ז אני בלונדינית ויש מגבלות(ובלונדי-אני מתכוונת רק לעצמי לא להיעלב,את מושלמת בתור בלונדינית..חח...).
אשמח לשמוע ממך.כרגע אני מבשלת לנו ארוחת צהריים,קציצות מדהימות שהריח שלהם מתפשט כבר בבית...ובערב יש לי הפתעת ביקור -חברה שמזמן לא הייתי איתה בקשר,והשתחררה לא מזמן מתה"ש-איזה כיף!
ומחר-אם לא יהיו שינויים שלא תלויים בנו-אני נוסעת ללונה פארק עם הילדים,אז בטח לא אהיה כאן.(מקווה שלא ידחה הפעם מאיזשהי סיבה...)
יאללה הקציצות בטח כבר מטוגנות.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי קרן אור....
בלונדי03/10/2007משום מה התבלבלתי וחשבתי שהבחורה רוצה לעזוב, אך כעת אני חוזרת וקוראת שמחפשים בשבילה מחליפה, וזו לא היא שרוצה לעזוב.
אז אני גם אומרת, שאין לך מה לדאוג או להרגיש לא נעים, זו לא אשמתך!!! ואם היא הייתה עושה את עבודתה בצורה יעילה, לא היו מגיעים למצב כזה!!
סליחה על הטעות....
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד "אוי"!!!
בלונדי03/10/2007משום מה כנראה שלא הייתי מרוכזת כשקראתי פה בפורום. ואני מגלה כעת (בקריאה חוזרת) שהוצע לך קידום!!!
וואו, מזל טוב!!!! איזה יופי. כל הכבוד לך.
את אשת אשכולות ואני בטוחה כי תפיקי מזה את המירב!!!
סליחה שוב על כל הבלבול שלי פה.. אני לא מרוכזת לחלוטין...!!!!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)