קרן אור היקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה
    flower1209
    04/01/2010

מה שלומך אהובה?

זאת שירן למקרה שתהית. החלפתי כינוי פשוט.

לא נכנסתי לכאן הרבה זמן. אבל חשוב לי לבוא ולעדכן מדי פעם ולשאול לשלומך כמובן!

אני בסדר. אפשר לומר..
    התחלתי את קורס הפסיכומטרי בשבוע האחרון, אני לחוצה, מפוחדת.. לא יודעת מה יהיה עלי..
    הכל נורא חדש לי פתאום. הגיוס כוחות הזה לשבת וללמוד, הלחץ הזה, הציפיות שלי מעצמי, ההתמודדות החדשה הזו שנדרשת ממני, התמרון בין מה שקורה בבית, לזוגיות ללימודים.. הכל נורא מפחיד..מאיים אפילו.

אני מרגישה בסוג של חבל דק ואני מאד אבל מאד לא רוצה ליפול ממנו.. מבחינת המחלה אני מרגישה אותה הרבה מאחוריי.. יש שיפור עצום..ואני שואפת לעוד עד לניצחון הסופי כמובן, שהוא כבר לא כזה רחוק ממני.. אני ממש יכולה כבר להרגיש אותו..<מקווה שאני לא טועה הפעם..>

זאת דרך חדשה בשבילי עכשיו. אני מרגישה בסוג של מלחמה- להחזיר לעצמי את שירן של פעם..שיכלה ללמוד, להיות נתונה לסמכות, למצבי לחץ מתמשכים, לעמוד במטלות, בציפיות..
    לא קל לעשות זאת כשבפנים אני די מרגישה חלשה ומרוסקת..

אבל אני מקווה שהזמן יוכיח לי את ההיפך.

מה איתך יקרה? איך מצבך הבריאותי?

שלך,
    שירן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה

הוספת תגובה

• שלום לך פרח,יקרה,

קרן אור
    05/01/2010

חייבת לציין שיש בכינוי החדש שבחרת לעצמך משהו מאוד חיובי,הרי פרח הוא שובה לב,בשיא פריחתו וצבעוניותו.ואני מניחה שזה מסמל את מה שאת חשה היום כשאת יותר משוחררת מכבלי המחלה ומרשה לעצמך להביא לידי ביטוי את שירן האמיתית והפורחת.
    לגביי הפסיכומטרי-אני חושבת שהחשש שלך הוא טיבעי ומובן.הרי כל שינוי גורר חוסר בטחון,פחד להכשל,ולא רק אצלך אלא כמעט אצל כולם זה כך.מצד שני,אם נותנים לפחד לשתק אותנו ולהניע אותנו מלנסות,לא מצליחים להתקדם.אני בטוחה ביכולת שלך היום,יותר מתמיד,להצליח בכל מה שתפני אליו.זוכרת כשהתחלת להחלים כמה כל שינוי הפחיד אותך וראי איך היום זה נעשה נסבל יותר וקל יותר.מעצם טבעם של דברים החשש מההתחלה ואיך שזה יהיה מתחיל להתפזר כשנכנסים לתוך עובי הקורה ומבפנים מבינים כמה זה פתאום הופך להיות קל יותר,לא מאיים.
    תני לעצמך להתנסות.אל תפחדי .אני חושבת שלמרות שאת מרגישה כרגע חלשה ומרוסקת,יש בך כוחות עצומים שגילית לעצמך בשנה האחרונה.

אני בסדר.יש לי ימים בהם אני מרגישה לא טוב ובקושי מסוגלת לקום מהמיטה,ויש ימים שאני מרגישה בשיא האנרגיה ומשתדלת למצות אותם עד תום,עד כמה שניתן..אבל המגמה היא חיובית.אני רק צריכה להתחזק.בכ"ז עברתי ניתוחים,אישפוזים,גידולים והקרנות.זאת טראומה לגוף אבל הוא יתאושש (נשמע לך מוכר,נכון??).
    תודה על ההתעניינות.
    תמשיכי לעדכן,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקרה !!

flower1209
    06/01/2010

את תמיד יודעת לומר את המילים הנכונות!

שמחה שמצבך התאושש קצת, אין לי ספק שתחלימי בסוף. את גיבורה!!!
    את יודעת את זה נכון???

יש הרבה מה ללמוד ממך.

אמשיך לעדכן ,
    שירן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירני יקרה שאת,

קרן אור
    07/01/2010

אני שמחה שאת מוצאת עידוד ונחמה במילותיי,זה מאוד מחמם את הלב!
    ותודה גם על הרוח החמה שנושבת מכיוונך אליי.

שמחה תמיד לשמוע ממך,ובהחלט תמשיכי לעדכן!
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה