מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור, יפה שלי!!בלונדי03/10/2007
קיבלתי את המייל שלך!
השרת עמוס ולא נותן לשלוח מייל בכלל!! אני מחכה שהוא יחזור לסורו ואוכל להשיב לך!!
ועד אז- שולחת לך אלפי חיבוקים חמים מפה, ומבטיחה לכתוב בהקדם האפשרי!!
אוהבת מאוד ומחבקת חזק,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מקסימה שאת!
קרן אור03/10/2007כן גם לי נתקע המחשב כבר כמה פעמים...אני הרבה יותר טוב,פשוט היה חשוב לי לענות לך שלא תידאגי.אני הולכת לקרוא עיתון אבל חשוב לי להגיד לך ולכרונית המון תודה יקרות,בזכותכן אני מרגישה טוב יותר,וברור לי שעד מחר בבוקר הכל יהיה בסדר.
נשיקות ואם לא נשתמע אז לילה טוב,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!sleep well,sweety
אני04/10/2007
קרן אור - אין בעד מה, ואני בטוחה שמחר תרגישי יותר טוב. לכולנו יש את ה"בורות" האלו לפעמים, וההרגשה בפנים היא אכן מחורבנת ביותר. אבל העיקר הוא שיוצאים מהם בסוף. מה לעשות? החיים קשים...
ו- בלונדינה! אני כותבת לך כעת, יקירה. אני מאחלת לך שעות קטנות ומתוקות של עניין והנאה - באשר תהיי ובאשר תעסקי!
לילה טוב ונשיקות!
וגם חג שמח כמובן!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב ונעים!
בלונדי04/10/2007שלום בנות.
קרן אור- אני מניחה שאת כבר ישנה. לבסוף הצלחתי לשלוח מייל. מקווה שקיבלת אותו. מקווה שתקומי מחר ליום חדש ויותר חיובי, ואולי יתבהרו קצת הדברים, ותפוג ההרגשה הרעה.
כרוניתוש- האם הגיע אליך המייל ששלחתי? מקוו שכן.. כי המחשב השתגע לחלוטין היום!
אני הולכת לישון, נראה לי. או לפחות עולה למעלה, לקרוא במיטה.
שיהיה לשתיכן ליל מנוחה!!
נשיקות!!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)