קרן אור, יפה שלי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור, יפה שלי!!
    בלונדי
    03/10/2007

קיבלתי את המייל שלך!

השרת עמוס ולא נותן לשלוח מייל בכלל!! אני מחכה שהוא יחזור לסורו ואוכל להשיב לך!!

ועד אז- שולחת לך אלפי חיבוקים חמים מפה, ומבטיחה לכתוב בהקדם האפשרי!!

אוהבת מאוד ומחבקת חזק,
    בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור, יפה שלי!!

הוספת תגובה

• תודה מקסימה שאת!

קרן אור
    03/10/2007

כן גם לי נתקע המחשב כבר כמה פעמים...אני הרבה יותר טוב,פשוט היה חשוב לי לענות לך שלא תידאגי.אני הולכת לקרוא עיתון אבל חשוב לי להגיד לך ולכרונית המון תודה יקרות,בזכותכן אני מרגישה טוב יותר,וברור לי שעד מחר בבוקר הכל יהיה בסדר.
    נשיקות ואם לא נשתמע אז לילה טוב,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• !sleep well,sweety

אני
    04/10/2007

קרן אור - אין בעד מה, ואני בטוחה שמחר תרגישי יותר טוב. לכולנו יש את ה"בורות" האלו לפעמים, וההרגשה בפנים היא אכן מחורבנת ביותר. אבל העיקר הוא שיוצאים מהם בסוף. מה לעשות? החיים קשים...

ו- בלונדינה! אני כותבת לך כעת, יקירה. אני מאחלת לך שעות קטנות ומתוקות של עניין והנאה - באשר תהיי ובאשר תעסקי!

לילה טוב ונשיקות!

וגם חג שמח כמובן!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב ונעים!

בלונדי
    04/10/2007

שלום בנות.

קרן אור- אני מניחה שאת כבר ישנה. לבסוף הצלחתי לשלוח מייל. מקווה שקיבלת אותו. מקווה שתקומי מחר ליום חדש ויותר חיובי, ואולי יתבהרו קצת הדברים, ותפוג ההרגשה הרעה.

כרוניתוש- האם הגיע אליך המייל ששלחתי? מקוו שכן.. כי המחשב השתגע לחלוטין היום!

אני הולכת לישון, נראה לי. או לפחות עולה למעלה, לקרוא במיטה.

שיהיה לשתיכן ליל מנוחה!!

נשיקות!!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה