שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אנונימית
    10/01/2010

אני נואשת,אני הולכת לאיבוד בעולם הזה,אין לי כוחות נפשיים להתמודד עם החיים ועם הבולימיה הזאת,היא הרבה יותר חזקה ממני.
    אין לי חשיבה נורמלית,אני חיה בין הסופר לבין האכילה האובססיבית הזאת ובנוסף מגדלת לבד את שתי בנותי,כל האנרגיות שלי מבוזבזות על אכילה והקאה ואני לא יודעת איך יוצאים מזה.
    אני כבר בת 33 ,קרוב ל-13 שנים אני במערבולת הזאת שבשבע שנים האחרונות אין יום שאני לא מקיאה...
    אני זקוקה לעזרה ,אני מודה,אף אחד לא יודע מזה חוץ מבעלי שנמצא בבית סוהר בחו"ל לעוד הרבה מאוד זמן
    אני לא יכולה להרדם בלי שאני מקיאה לפני...שנים שאני נרדמת רק ככה
    אני חולה,אני מודה
    הצילו ,אני בוכה,הבכי כל כך עמוק,הכל כל כך כואב,הכל כל כך לא מובן...
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אנונימית יקרה,

קרן אור
    13/01/2010

היי בטוחה שהכאב שלך נשמע בעוצמתו.הלוואי והיה ביכולתי יחד עם ההודעה לשלוח לך קובץ של כוחות שיעזרו לך להרים את עצמך..אבל לצערי היכולת הויטואלית שלי מצומצמת.
    אין ספק שאת צריכה עזרה ,כי לבד זה בלתי אפשרי.ואני חושבת שהיום,יותר מתמיד,את מבינה את זה.אז למה לא לפנות לטיפול??למה לא לגייס את כל האנרגיות שלך (שכרגע מתבזבזות על בולומוסים והקאות)לעזרה לעצמך??ואני יודעת שזה קשה,וגם אם לא למענך כרגע,עשי את זה למען הבנות שלך שזקוקות לאמא שתהיה שם עבורן,ולא רק פיזית.בייחוד שאבא כבר לא בתמונה,דבר שוודאי יוצר עוד קושי עבורן ועבורך.הן צריכות אותך,וצריכות אותך בחיים.
    אם את צריכה הפניה למסגרת טיפולית,עדכני אותי.
    אשמח לשמוע מה חשבת.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה