מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאנונימית10/01/2010
אני נואשת,אני הולכת לאיבוד בעולם הזה,אין לי כוחות נפשיים להתמודד עם החיים ועם הבולימיה הזאת,היא הרבה יותר חזקה ממני.
אין לי חשיבה נורמלית,אני חיה בין הסופר לבין האכילה האובססיבית הזאת ובנוסף מגדלת לבד את שתי בנותי,כל האנרגיות שלי מבוזבזות על אכילה והקאה ואני לא יודעת איך יוצאים מזה.
אני כבר בת 33 ,קרוב ל-13 שנים אני במערבולת הזאת שבשבע שנים האחרונות אין יום שאני לא מקיאה...
אני זקוקה לעזרה ,אני מודה,אף אחד לא יודע מזה חוץ מבעלי שנמצא בבית סוהר בחו"ל לעוד הרבה מאוד זמן
אני לא יכולה להרדם בלי שאני מקיאה לפני...שנים שאני נרדמת רק ככה
אני חולה,אני מודה
הצילו ,אני בוכה,הבכי כל כך עמוק,הכל כל כך כואב,הכל כל כך לא מובן...
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית יקרה,
קרן אור13/01/2010היי בטוחה שהכאב שלך נשמע בעוצמתו.הלוואי והיה ביכולתי יחד עם ההודעה לשלוח לך קובץ של כוחות שיעזרו לך להרים את עצמך..אבל לצערי היכולת הויטואלית שלי מצומצמת.
אין ספק שאת צריכה עזרה ,כי לבד זה בלתי אפשרי.ואני חושבת שהיום,יותר מתמיד,את מבינה את זה.אז למה לא לפנות לטיפול??למה לא לגייס את כל האנרגיות שלך (שכרגע מתבזבזות על בולומוסים והקאות)לעזרה לעצמך??ואני יודעת שזה קשה,וגם אם לא למענך כרגע,עשי את זה למען הבנות שלך שזקוקות לאמא שתהיה שם עבורן,ולא רק פיזית.בייחוד שאבא כבר לא בתמונה,דבר שוודאי יוצר עוד קושי עבורן ועבורך.הן צריכות אותך,וצריכות אותך בחיים.
אם את צריכה הפניה למסגרת טיפולית,עדכני אותי.
אשמח לשמוע מה חשבת.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)