קרן אור שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור שלי
    flower1209
    10/01/2010

נראה כי החיים לא מקלים עלי.. נפרדתי מהחבר..
    אני מרגישה נורא..אין לי כוחות להמשיך ולהתמודד עם כ"כ הרבה.. קושי נערם על עוד קושי וככה זה תמיד.

הפעם פגע בי המון. אפילו העז ללגלג על הפרעת האכילה שלי. למרות שתמך בי המון בכל הקשור אליה אך אתמול הופתעתי ונפגעתי עמוקות לראות כי הוא משתמש במידע ובפחדים שלי כנגדי ומעז ללגלג עליהם..

אין לי אמון באף אחד יותר. וכואב לי מדי . לא יודעת איך אוכל להמשיך בלימודים כעת כשאני רוויה בכ"כ הרבה כאב ואובדן.

אני לא מעכלת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור שלי

הוספת תגובה

• שירני מקסימה,

קרן אור
    13/01/2010

צר לי לשמוע על עוד חוויה לא נעימה שעוברת עלייך.ולצערי,זה חלק מהחיים.אם יש משהו מעודד בכך אני רוצה לומר לך שאני מעריכה מאוד את הניסיון שלך,ואני יודעת שמבחינתך את עשית הכול כדי שהקשר הזה יצליח.ולפעמים זה לא מספיק.לפעמים צריך להבין ולקבל את העובדה שיש הרבה דברים שלא תלויים בנו.תשמרי רק את החוויה והטוב שהקשר הזה עשה לך.ודעי להמשיך,כי אפשר שהקשר הבא יהיה פורה והדדי יותר עבורך.אין אף אחד שאני מכירה שהאהבה הראשונה שלו נמשכה לנצח.זאת אומנם תהיה תמיד האהבה המיוחדת(והכואבת) ביותר,אבל ממש לא אחרונה.אז זה כואב עכשיו,ואני מבינה את ההרגשה של חוסר אמון כללי שזה יוצר,אבל זאת לא סיבה להאמין שכל הקשרים הבאים יראו או יסתיימו בקולות צורמים שכאלו.
    מה שאני מנסה להגיד לך הוא שאני מבינה אותך,ואני איתך בקושי הזה.
    חיבוק גדול!
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה