מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוב בננות!!!בלונדי04/10/2007
מה נשמע??
אני לבד... משעמם לי!!
טוב... דברו איתי!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני כאן!!
קרן אור04/10/2007ביליתי לי ערב עם בעלי.הילדים הלכו לישון,ובזמן שהוא התקלח הכנתי טראפלס(הוא מת על זה!!),הוצאתי יין והדלקתי נרות בכל הבית.ההמשך היה מדהים,והשורה התחתונה היא שהוא אמר לי שהוא זכה בפיס...כמובן שהרגשתי השתפרה פלאים!!
מה איתך??איך היה הערב שלך עם בעלך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, קרן אור!!!!!!
בלונדי04/10/2007זה נשמע לי כמו ערב לעניין!!!! מממ.. איזה כייף... אני שמחה כל כך שנהניתם לכם שם באינטימיות שלכם, לבד בשקט.... נשמע אדיר! וטראפלס??? יאמי. אפשר לבוא?חחחח
אני לבד, יקירה.. שוב! מחכה שיעבור הסופ"ש הזה כבר...
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו, יקירה!!
בלונדי04/10/2007את רואה? כל יום רע בסוף נגמר ומגיעים להם ימים יפים ומאושרים...
אני כל כך שמחה בשבילך!!!!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה
קרן אור05/10/2007לא שמתי לב שכתבת לי תשובה,המחשב "נפל" כמה פעמים...
נכון,יש ימים קלים יותר ויש ימים שהכל נראה שחור,וצריך לדעת לעבור גם אותם על הצד הטוב ביותר.והיום הצלחתי.אז בנימה אופטימית זאת אני נכנסת לישון.בטח הילדים עוד 6 שעות יעשו לי השכמה.
אוהבת מאוד,
קרן אור.
וכרונית-נעלמת לי קצת יקירה,מקווה שאת מבלה בנעימים...
בלונדי-אם משעמם לך כיתבי לי אני אשיב לך בכיף בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, קרן אור!!!
בלונדי05/10/2007בהחלט עמדת בגבורה בימים הקשים, ואני שמחה לשמוע שאת כבר מרגישה טוב יותר.
שינה מתוקה וחלומות פז... ונתראה שוב מחר, כמובן!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)