סכנת חיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכנת חיים
    שרית
    12/01/2010

שלום לך קרן שמי בת-אל אני בת 26 אני אנורקסית מגיל 14 עד היום שאני בת 26 אני שוקלת 35 קילו והגובה שלי הוא 1.60 אני כול הזמן שוקלת את עצמי במשקל שלי עושה המון המון ספורט הלחץ דם שלי מאוד נמוך להורים שלי לא אכפת מימני חוץ מחבר שלי לאף אחד לא אכפת מימני אני לא יודעת מה לעשות כי הייתי בכמה אישפוזים אפילו יותר מדי אך זה לא עזר לי אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה למות אני כול הזמן סגורה בחדר אין לי כוח לכלום ואין לי חשק לשום דבר בבקשה אני מתחננת שתעזרי לי חבר שלי הוא עורך דין והוא הגיע למצב שהוא אמר לי שאם אני לא יעשה משהו בנידון הוא יוציא לי צו מבית משפט ואני לא רוצה עוד אשפוז תודה מראש בת-אל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכנת חיים

הוספת תגובה

• שלום בת אל,

קרן אור
    13/01/2010

אני זוכרת שהתכתבנו בנושא לפני כמה חודשים,תשובתי לא השתנתה מאז.לצערי,אני לא יכולה לעזור לך אלא רק להפנות אותך לאשפוז חוזר.וגם הוא יכול שלא להיות יעיל אם לא תגיעי אליו הפעם ממקום שמבין שאת צריכה את זה כדי להציל את עצמך.
    את כותבת שלאף אחד לא איכפת ממך,שלהורים שלך לא איכפת ממך ושאלתי אלייך היא-האם לך איכפת מעצמך??
    העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לא להיאבק עם חבר שלך על אשפוז כפוי,אלא לגייס את הכוחות והאנרגיות שלך למלחמה האמיתית והיא על חייך.
    נשמע שהדבר שהכי יכול להועיל עבורך כרגע,וביחוד לאור המצב הפיזי מסכן החיים בו את נמצאת,הוא אשפוז.אבל כזה שיגיע ממקום נכון.וברצון.אין ספק שאשפוז הוא חוויה לא פשוטה,אבל אם תרשי לעצמך תגלי כמה תמיכה תקבלי מהצוות הטיפולי שם כדי לעזור לך להחלים.הגיע הזמן ,לא??
    אני כאן אם את צריכה עזרה נוספת,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה