מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת בבוקר יום יפה,אני שותה נס קפה!!קרן אור06/10/2007
כבר פעם שלישית שההודעה שלי נמחקה אז בכ"ז..
חזרנו אתמול לקראת השעה אחת.גיסתי נשארה עד שתיים,וכבר הייתי עייפה מכדי להכנס למחשב.
אבל רציתי לעדכן אותכן שהיה ערב מדהים.טיילנו על חוף הים,ואח"כ ישבנו בבית קפה הזמנתי שייק(אננס,תות,מלון,על בסיס מיץ תפוזים-מדהים!)וכמובן שעל עוגת השוקולד החמה עם גלידה לא ויתרנו..ותוך כדי מצאנו את עצמנו מדברים,צוחקים,כ"כ הרבה זמן לא היה לנו את זה.החלטנו שצריך לעשות את זה פעם בשבועיים לפחות,כדי לצאת מהשגרה,ביום יום אני מרגישה כמו רובוט ממונע,ופתאום זה כ"כ תרם לי אנרגטית..הרגשתי אישה,ולא רק אמא או עובדת.
בדרך הביתה המכונית "נתקעה" באורח פלא...
בבוקר בעלי קם עם הילדים,ואני נשארתי לישון עד השעה שמונה(כוחו של הרגל,מעולם לא קמתי מאוחר...),ועכשיו אני הולכת להתקין לנו את ארוחת הבוקר "המוזמנת" ע"י בני-ג'חנון שמהלילה בתנור,סלטים וגבינות ואח"כ פנינו מועדות או לספארי או לגימבורי,נראה מה יתחשק.
בלונדי-שמחה שהלכת לישון מוקדם,את צריכה את המנוחה הזאת.לפחות היום בעלך בבית,אני בטוחה שתנצלו כל רגע איזה כיף!ואגב,אני צריכה במייל את הכתובת שלך,אגרתי לך מצרכים שביקשת במשך החודשיים האחרונים(מה היה לנו-קפה שחור של עלית,פתי בר עם הקפה,סילאן,טאמס-את מוזנת להוסיף...) אני רצינית!
כרונית-תודה רבה-רבה על המיילון שלך,בטח בשעות אלו את עדיין ישנה,אבל נשוחח כשתתעוררי.
נשיקות לכולכן,שבת שלום,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור, את מקסימה אמיתית!!!!!!!!!!
בלונדי06/10/2007את רצינית? את באמת מתכוונת לשלוח לי את כל ה"חשקים" ששפכתי פה על גבי המסך. אני לא מאמינה!!! את מתוקה אמיתית!!! אני עוד צריכה לברר האם זה נכון, ואני מקווה שלא באמת אגרת את כל ה"חשקים" שלי. זה בסדר!!! הוריי שלחו לי אספקת קפה שחור גדולה!! ובקשר לכל השאר- זה בסדר!! אלו חשקים באים והולכים... (איך יכולתי לפנטז כך על פתי-בר? טוב את יודעת איך ולמה....)
יקירה!! אני כל כך שמחה לשמוע שביליתם ערב נפלא יחדיו! ואני כבר אמרתי, אתם במאת צריכים לעשות זאת לעיתים קרובות יותר. לצאת לנשום אוויר זוגי, להתרענן. אפילו אם זה עולה במחיר של בייביסיטר (אם צריך לשלם!), כי זה משהו לנשמה.. וזה עושה לכם כל כך טוב! תאמצו את המנהג הזה, ותנסו לעשות זאת כמה שיותר... נפלא!!!
אני מבינה שאת בשלנית לא קטנה וזה כמובן כייף למשפחה שלך!! את כל פעם מגרה אותי עם התיאורים שלך... למרות שג'חנון אני לא אוהבת. אבל זה תמיד נשמע כה טעים!!!
אני מבינה שאת כבר לבטח לא פה, אלא בספארי (גם אני רוצה!!) או בג'ימבורי. אז אני רק אאחל לך יום נפלא ומאושר, עם הרבה חיוכים!!!
וספרי בערב- מה שלומך!
אוהבת מאוד!!!!
בלונדי!
אגב- קרוב לביתך יש מאפייה מהסרטים!!! (עוגות) משהו חלומי! ואני תוהה אם את מכירה אותה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור,אני כ"כ שמחה לשמוע אותך כך!
אני06/10/2007
את רואה?? אני שמחה לקרוא שאת מאמצת את מה שאני "טוחנת" לך במוח מי יודע כבר כמה זמן - לצאת לבלות פעם בשבועיים בקביעות, תוך כדי השארת השגרה, העייפות וכל שאר הלחצים מאחור! טוב מאד! מתוקה, אני מיד עונה על מכתבך.
בלונדי - מה שלומך היום? איך המרגש? האם המייל מאתמול הגיע כשורה? לא שמעתי ממך... אני מבינה שהלילה אתם ביחד, אז זה כבר יותר טוב. תרגישי טוב ושיהיה לך יום נעים וטעים!
טוב, מתוקות. תעשו חיים ושתהיה לכן שבת נפלאה!
לי יש המון עבודה פה... השעון לא מפסיק לתקתק...
באהבה רבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרות שלי!
קרן אור06/10/2007בסוף הלכתי לחמתי ,פירגנתי לבעלי מהבוקר אצלם,כי עד שגמרנו את ארוחת הבוקר והאירגונים כבר היה די מאוחר ללכת לספארי,אז לא מזמן חזרתי והילדים נרדמו בדרך...אני הולכת לנצל את הזמן ולהתעמל כדי שאח"כ כשהם יקומו אני אהיה איתם.
בלונדי-התכוונתי לכל מילה,את מכירה אותי,כמו שאמרתי לך שאפתח פורום ותוך יומיים זה כבר קרה.למה לא בעצם???וכן,מכירה את המאפייה,קונה שם עוגיות פעם בשבוע ולחמניות לילדים.אגב,יש שם בשר טוב,אה,שכחתי זה לא אקטואלי בשבילך,אבל תגידי לבעלך,כשתחזרו אתם חייבים "נחיתה" שם.
כרונית-הכל בסדר נשמה שלי.אני ממש לא קרה או משהו דומה,אז הסירי דאגה מליבך.כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך,ותאמיני לי שאני די מקובעת בדברים שלי,חברים יהיו כאלו לתמיד...
אני פשוט קצרה בזמן,אבל מבטיחה לענות לכן יותר מאוחר,כרגע הגיע הזמן לחיזוק השרירים.
רק רציתי לעדכן אותכן,אוהבת,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור, את מקסימה!!
בלונדי06/10/2007זהו, אין לי מילים יותר!!
אני חושבת שאלך כעת גם לרוץ... חבל לא לנצל את הזמן הפנוי הזה לעשות משהו מועיל! יאללה, נעליים וקדימה!!
ריצה נעימה שתהיה לך!!
נשיקות!!!!!!!!!!!!!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה
קרן אור06/10/2007לא יצאתי לרוץ,אלא התעמלתי בבית חיטוב(הייתי עד לפני 9 שנים מדריכה בסטודיו C),אז אני מכירה את התרגילים...
אבל לך שתהיה ריצה נעימה,אני פחות אוהבת לרוץ,אלא יותר ללכת,כי מההתעמלות האומנותית נדפקו לי קצת הברכיים...
נשיקות
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן אור!
בלונדי06/10/2007אז אולי תדריכי אותי בחיטוב??? הלוואי.. זה בהחלט יכול להועיל פה. כייף לך שהיית מדריכה שם. איך מתקבלים לעבודה כזאת??
חזרתי מהריצה, ואני אדומה כמו עגבניה, וסחוטה... אך מרגישה טוב ושמחה שהלכתי לרוץ גם היום. אצלי זה מאוד קשה לשמור על פעילות גופנית לאורך זמן. ככה זה אצל פדלאות...
טוב.... שיהיה לך המשך יום נעים!
נשיקות,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב!
קרן אור06/10/2007גם לי קשה לשמור על פעילות גופנית סדירה,אני רק שבוע וחצי בנתיים שורדת..
התעמלתי שם הרבה שנים,ומיד הציעו לי ללמוד את השיטה,וכך עשיתי אז יצא שעשיתי התעמלות 5 פעמים בשבוע וזה חיטב אותי!
יש לי ספר עם התרגילים יכולה לצרף לך אותו בחבילה...
אוהבת
קרן אור
נ.ב. העיקר שאני מתעמלת אבל מיד אחריי שתיתי נס קפה עם עוגיות,מקרה אבוד של התמכרות לסוכר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)