בנימה אישית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנימה אישית...
    אפרת לוי
    18/01/2010

שלום לכולם
    שמי אפרת לוי, פסיכולוגית קלינית מומחית
    במסגרת עבודתי טיפלתי לא אחת באנשים הסובלים מהפרעות אכילה
    וזהו תחום הקרוב לליבי
    במסגרת ניהול הפורום אשמח לתמוך, להתייעץ, לשתף, להביע דעתי המקצועית, ולהוות אוזן קשבת להתלבטויות, לקשיים, ולצרכים של מי אשר ימצא לנכון.
    אני אשתדל להתייחס להודעות המופנות ישירות אליי במהירות האפשרית, מתוך תקווה שעצותיי יתנו כלים בידי השואל.
    אני מקווה שמסגרת הדיון בפורום תהיה מכובדת, מפרה ומעל הכל תומכת ומועילה
    שלכם ולרשותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנימה אישית...

הוספת תגובה

• בוקר טוב אפרת,

קרן אור
    18/01/2010

ברוכה הבאה לצוות הניהול של הפורום.אני חושבת שנוכחותך חשובה כאן,ויכולה להוסיף נדבך חדש של מענה.

בהצלחה,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אפרת לוי
    18/01/2010

הי קרן,

תודה רבה על קבלת הפנים. מקווה ששיתוף הפעולה ביננו יהיה פורה.
    אני חושבת שהשילוב בין מענה מקצועי לבין מענה של מישהי אשר 'חוותה זאת על בשרה'
    יכול להועיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אפרת

נטע
    18/01/2010

ברוכה הבאה אפרת ותודה שהצטרפת אלינו במלחמה עם האוכל וכל מה שמסביב.....
    שוב תודה
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נטע

אפרת לוי
    18/01/2010

תודה רבה , אני מקווה שאצליח להקל ולעזור ולו אף במעט ולפתוח אפשרויות חשיבה חדשות ביחס למלחמה באוכל . אשמח לשמוע עם מה את מתמודדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה

תמר
    20/01/2010

היי אפרת

אני בת 29 אנורקסית כשמונה שנים, בעבר טופלתי במרכז אגם והגעתי למשקל 43 קילו אך לצערי זה לא החזיק מעמד.

לפני כשנה הייתי אמורה להתאשפז בתל השומר אך פחדתי ונסוגתי, לאחרונה פניתי למרפאה במכבי אך הם מאמינים שאין להם את הכלים לטפל בי ואשפוז הוא הפתרון.

רציתי לדעת האם תל השומר היא האופציה היחידה או שיש עוד מחלקות כאלו בארץ, אולי מרפאות אחרות בארץ שמתמחות באנורקסיה ומטפלות בבגירים, האם יש מכונים עם אווירה ביתית ופחות בית חולים (ע"ע -תל השומר חחח) אשמח אם תוכלי לעזור לי ולתת לי את דעתך על מקום הטיפול הנכון.

תודה רבה
    תמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תמר

אפרת לוי
    20/01/2010

למיטב ידיעתי, תל השומר הוא בית החולים היחיד המטפל במבוגרים הסובלים מהפרעות אכילה .
    השאלה היא באיזה מצב את נמצאת? מדוע במכבי חושבים שאת צריכה אישפוז?

אם תוכלי לפרט יותר ( אפשרי גם דרך המייל) אוכל לעזור לך באופן יותר ספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תמר

נטע
    21/01/2010

הי תמר. שמעתי לאחרונה שיש היום כמה מרפאות שמטפלות בהפרעות אכילה ב"אשפוז ביתי " ולא בבית חולים מרכזי. לפי איך שזה נשמע לי זה יותר סימפטי אבל אני לא יודעת לא היתי בזה בכל אופן.אולי לקרן אור יש מידע לגבי זה.
    אישפוז בבית חולים -חוץ מתל השומר יש גם את בי"ח הדסה עין כרם.
    בהצלחה אל תפחדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה