מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר אור לכולן!שלי07/10/2007
מה שלומכן יקירות?
תודה רבה להודעות "ברוכה השבה", אך אתן יודעות איך זה, השיבה הביתה (ולשגרה) אינה תמיד כה ברוכה... ועכשיו אני נזכרת מייד בהודעתה של קרן אור - למעשה עלי להודות על השגרה הנוחה יחסית לה זכיתי... אז די לתלונות!
באופן לא מפתיע כלל, אתמול, שעה קלה לאחר שכתבתי, שוב נותרנו ללא חשמל. מסתבר ששיפוצים בדירה ליד הצליחו איכשהו לפגוע בחשמל שלנו. כך שבאמצע כביסה ונקיונות נאלצנו שוב לצאת לחופשה כפויה, אצל משפחה וחברים... מקווה שהיום הבעיה תפטר באופן סופי.
ולגבי החופשה - היה באמת נפלא. כמובן שהיו גם דאגות, אך לצידן גם תאבון בריא וחוסר יכולת לעמוד בפני מטעמים חדשים... מי יודע מתי אשוב לשם?
מאחר והאטרקציה העיקרית היתה ארוחות ערב, ניסיתי לדאוג לצידה קבוע של פירות ויוגורטים כדי להמנע מנישנושים בלתי פוסקים במהלך היום. באחד המקומות אפילו היה לנו מטבחון ובשלנו קצת לעצמנו ממוצרים מקומיים נפלאים. (כמה עלובים הירקות בישראל לעומת מה שקיים שם!).
בעיקר עזרו הליכות מרובות ושני טרקים ארוכים לפסגות הרים. ממש לא רגילה לפעילות גופנית אינטנסיבית שכזו, כך ששוכנעתי שאני "ראויה" לכל פינוקי המזון הללו...
לשמחתי ולהפתעתי הבטן שלי תפקדה היטב. תקפו אותי שתי צרבות מטרידות וליל רפלוקס לא קל, אך ניסיתי לקבל אותם בהבנה.
ובהמשך לשיחתנו לפני נסיעתי - כמובן שלא הצלחתי להמנע מלהשקל... נוספו כקילו וחצי, וזהו פחות או יותר המשקל שירד בתקופת השלשולים העגומה. כך שאין מה להתלונן. ואני מאמינה שלולא ההליכות והטיפוסים "הנזק" היה גדול הרבה יותר...
כמו כן חגגתי שלושה חודשים להחלמה, וזו עוד סיבה טובה לחגיגה!
ועכשיו, כפי שצוין, חזרה לשגרה עמוסה.
מאחלת לכולכן יום נעים ונפלא, וטסה למקום בו החשמל יציב יותר...
נשיקות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלי שלנו!
קרן אור07/10/2007שמחה שנהנית לך בטיול ,אבל הכי חשוב שהצלחת לעבור אותו ללא יותר מידי טרדות לגביי האוכל!ומזל טוב לשלושה חודשיי החלמה,אני מאמינה שעלית על דרך המלך,ושמכאן ואילך המצב ילך ויהיה קל יותר...
נחיתה נעימה(תרתי משמע) לתחילת השבוע,וגם ללימודים,לא??
נשתמע יותר מאוחר,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב לכולן!!!
בלונדי07/10/2007שלום בנות נפלאות! מה שלום כולן בבוקר שגרתי זה? אני מקווה שכולכן קמתן על רגל ימין והצטיידתן באופטימיות!!
כרונית- אני שולחת לך מפה אנרגיות חיוביות והרבה מצב רוח טוב וכוח לעבור בשלום את היום הזה. השמיעי קול בלילה, ספרי מה שלומך!!
קרן אור- אני מבינה שאת בגישה חיובית. כל הכבוד. אני מכירה כמה אנשים שהיו "מתים" לקום לשגרת עבודה.
שלינקה- כל הכבוד ומזל טוב!!! 3 חודשים זה זמן עצום!! אני יודעת כמה זה קשה ואולי נראה בלתי אפשרי בהתחלה, אבל אני ממש גאה בך. הנה, הצלחת. תמשיכי כך, יקירה, בדרך הזו.
אני שמחה לשמוע שנהנית בטיול, ושלמרות אי אלו צרבות, עשית חיים ונהנית מכל מה שהיה למקום ההוא להציע! ככה צריך. לטעום מהכל!!
גם את חוזרת ללמוד היום???
בנות יפות! אני מאחלת לכולכן התחלת שבוע נעימה ויום קל!! כן, שיהיה קל ומוצלח. ורק מחשבות חיוביות!!! (זה מאוד קל לדבר מפה...)
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרות שלי!
קרן אור07/10/2007עכשיו חזרתי מהעבודה,ואני עייפה בטירוף.טוב השבוע התחיל,ויש לקוחת שפשוט שואבות ממני את כל האנרגיות,אבל היני אני מתדלקת את עצמי בנס קפה,ועוד מעט ארגיש יותר טוב.
איך עבר עליכן היום??
בלונדי-איזה מוזר זה בלי כל ההתכתבויות שלנו במשך היום,נכון??אני מקווה שקיבלת אתמול את המייל שלי...
טוב יקרות כואב לי הראש,אשוב לכתוב יותר מאוחר
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הברכות!
שלי07/10/2007בלונדי מתוקה!
מה שלומך? איך עברו להם החגים בנכר? האם יצאתם בסופו של דבר לטיול או שמחלתך דחתה את האירוע?
כמו שכתבתי לקרן אור - עדכונים קצרים בבקשה!
מקווה שאת מרגישה היטב ובמצב רוח מרומם!
וודאי כבר קר אצלכם מאד... למזלנו נפלנו על מזג אוויר מצוין בטיול, אך בפסגות ההרים אליהן טפסנו היה כפור אמיתי ומייד פתחתי פצע קור באף. אין מה לעשות, עמידותי לקור נמוכה מאד וטמפרטורות נמוכות משפיעות על כל אזור ואיבר בגופי. מקווה מאד שאספיק עוד לקפוץ לים השבוע, לפני שיגיע סתיו אמיתי לאזורנו.
כותבת לכן הודעה קצרה ורצה למטבח,
לילה טוב יקירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יקירה!
שלי07/10/2007ומה שלומך? האם חלפה לה האנגינה? ואיך עבר חג הסוכות?
ניסיתי, אך ממש קשה לעקוב אחר כל הארועים שפספסתי... אז אנא - עדכני אותי בקצרה!
ולשאלתך - אני לא ממש "חוזרת" ללימודים כי אין לי כבר חובות שמיעה, רק להגיש כמה עבודות, קטנות וגדולות. וחוץ מזה, אני כל הזמן שם, בלימודים ועבודה.
רצה לכתוב עוד קצת ולארגן ארוחת ערב, כל היום השתבש לי!
להתראות בהמשך ונשיקות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)