מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור יקרהflower120924/01/2010
אני זוכרת כשרק נכנסתי לכאן בהתחלה. הייתי כל כולי עטופה בתוך המחלה, מפוחדת, מאוימת מפניה ..
היום כשאני נכנסת לכאן אני מרגישה סוג של מתבוננת מהצד, מרגישה שעברתי ועשיתי כברת דרך ארוכה.. שאני כבר עם רגל מחוץ למחלה.. וזה משמח אותי מאד..
אך מצד שני אני מרגישה שאין לי מקום כאן יותר..אולי בגלל השלב האחר בו אני כרגע נמצאת בחיי, אולי בגלל הדברים השונים שעוברים עלי כרגע ושאינם קשורים למחלה..
מרגישה שאולי זה לא המקום לשתף את מה שעובר עלי.
הרי זה כ"כ טריוויאלי מה שפתאום קורה לי..וכולם עברו זאת לפניי.. ומה עוד יש לנחם ולומר על מקרה פרידה כואב וקשה?
זאת רק אני שלא מצליחה להבין את הטריוויאליות שבמצב, שמסרבת להרפות מרגשי האשמה הכ"כ מוכרים שתופסים אותי..אני ממשיכה להתבוסס בהם..באותו מקום כואב שאני מכירה, במקום שדואג להזכיר לי כמה אני נכשלת וכמה אני אשמה ..
שירן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירני אהובה,
קרן אור25/01/2010אני חושבת שה"א היא לא רק התעסקות באוכל.היא "מסתירה" דברים עמוקים וכואבים,שמי כמונו מכירות כבר,ונותנת להם לבוא לידי ביטוי(בהתחלה הגוף מדבר עבורנו את מה שהנפש מנסה להתכחש אליו).גם אם זה לא באוכל,הצמצום,הסגפנות,וההתייסרות העצמית ,עדיין שם,והם אלו שמשפיעים על אופן ההתייחסות שלנו לדברים שמתרחשים בחיינו.
אני חושבת שאת היום נמצאת במקום שאת לא מפחדת יותר להשיר מבט לדברים העמוקים ולהתבונן בהם בעניין יותר אובייקטיבית ופחות ביקורתית.לכל רגש,לכל דבר,יש מקום כאן בפורום.ואני יותר מאשמח אם תמשיכי לקחת חלק כאן,ואולי גם לשתף מניסיונך למען אחרות.
בכול מקרה,אני תמיד אהיה כאן עבורך,באופן ובצורה שתרצי.
נשיקות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)